Quote (Senee @ 15 Aug 2013 09:20)
jösz jácani roli
dafuq?!
Ki az a Roli?
Quote (fahrii @ 15 Aug 2013 10:42)
engem meg sosem érdekelt a történet
múltkor megpróbáltam úgy játszani hogy odafigyelek rá, viszont 30. végígjátszásra már veszettül untam szal abbamaradt
de szerintem nem maradok le sokról
Minden bizonnyal semmiről sem maradtál le. Ahogy elnéztem, történet ügyileg is 0 a játék.
De pár szóban felvázolom:
Tyrael-t úgy "kirúgják" az állásából, hogy a lába se éri a menny padlóját, majd a földön landolás után úgy beüti a fejét, hogy elfelejti ki volt. Eközben hősünk megmenti az eltévedt Dekárd Károly-t és visszaviszi Tristram II-be, ahol a vén pedofil megint felcsap prédikásnak, ám ezt egy vén sáskabűvőlő Gestapo tiszt megelégeli és kivégzi. Hősünk kimenti a szintén eltévedt Tyrael-t egy kommunista szekta karmaiból és a régi kardját visszakapva a hideg fém érintése egy-kettőre visszadja az emlékeit. Megtalálják a molesztált kislány anyukáját aki egy pöcegödörben bújt el, majd ő kitanítja leányát hogyan kell sárga fényű elemlámpával szellemeket feléleszteni és piros fényűvel kapukat kinyitni. Eközben hősünk megöli a sáskabűvölőt és rendet tesz Lut Gholein II-ben. Az anyuka és leánya addig-addig piszkálgatnak egy fekete kavicsot míg az (valószínűleg) orális behatolás által átveszi az irányítást felette és anyu segítségével újjászületik a Keresztapa (cicikkel a melkasán) aki keresztes háborút hírdetve bevonul az égi parlamentbe. Eközben a mi kis ismeretlen vitézünk újfenten igazságot tesz és fényt hoz Pandemonium Fortress II-be. Majd a Keresztapa összecsődíti régi csatlósait, rommá hepajozzák a szent földet és súlyosan demoralizálja a szárnyas janicsárok csapatait és vezetőit. Ekkor persze megjelenik az a bizonyos "fecske" aki egymagában képes nyarat csinálni és lendületesen fenékbe billenti a rosszfiúkat, majd elbánik Keresztapuval is, de nem akárhogy: még az álmát is le dominálja. Apus megbotlik, leesik a mélybe és mivel olyan írtózatosan nehéz ezért úgy felgyorsul, hogy a súrlódás szénnéégeti. A gonosz legyőzve, mindenki boldog, béke van és harmónia.