d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Politika Topic
Prev1114011411142114311441468Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 14,541.00
Nov 8 2019 06:49am
Quote (BmA_BeMyAngel @ Nov 8 2019 01:48pm)
mutass kérlek 1 embert innen aki téged többnek tekint mint egy gennyes kelést orbán büdös mosdatlan faszán :)

látom így hogy nem sikerült belebaitelni abba hogy időt vesztegessek arra hogy neked bármit is komolyan írjak megtörtént a stílusváltás :) ezis levan írva a how_to_fidesztroll.pdf-be? azt tanítják hogyan kell rendesen faszt szopni ha egyszer véletlenül bezárva találnátok magatokat orbánnal? :)

ennél még a diktátoros hszed is jobb volt, pedig az se az éles eszedre engedett következtetni.
Member
Gold: 80.00
Nov 8 2019 06:51am
Quote (BmA_BeMyAngel @ 8 Nov 2019 13:48)
mutass kérlek 1 embert innen aki téged többnek tekint mint egy gennyes kelést orbán büdös mosdatlan faszán :)

látom így hogy nem sikerült belebaitelni abba hogy időt vesztegessek arra hogy neked bármit is komolyan írjak megtörtént a stílusváltás :) ezis levan írva a how_to_fidesztroll.pdf-be? azt tanítják hogyan kell rendesen faszt szopni ha egyszer véletlenül bezárva találnátok magatokat orbánnal? :)

mindig is imádtam amikor ha az ember nem hajlandó egy phd-t írni az ilyen random nyomorékoknak akkor nem is tudsz rá mit mondani
Member
Nov 8 2019 06:52am
Quote (Cpt_Ghost @ Nov 8 2019 01:51pm)
mindig is imádtam amikor ha az ember nem hajlandó egy phd-t írni az ilyen random nyomorékoknak akkor nem is tudsz rá mit mondani

ő maga is elismerte, hogy más válaszolt helyette momentumos barátom.
Member
Gold: 80.00
Nov 8 2019 06:52am
Quote (Zeru1927 @ 8 Nov 2019 13:52)

érdekes
Member
Gold: 834.97
Nov 8 2019 06:55am
Quote (Zeru1927 @ Nov 8 2019 01:49pm)
ennél még a diktátoros hszed is jobb volt, pedig az se az éles eszedre engedett következtetni.

Quote (Zeru1927 @ Nov 8 2019 01:52pm)

igen látod, engem még fogyatékosként is megtűrnek itt és segítenek rajtam ha kell. :)

téged viszont max leköpnek :) milyen érzés ekkora nyomoréknak lenni? :)
Member
Nov 8 2019 06:56am
Quote (BmA_BeMyAngel @ Nov 8 2019 01:55pm)
igen látod, engem még fogyatékosként is megtűrnek itt és segítenek rajtam ha kell. :)

téged viszont max leköpnek :) milyen érzés ekkora nyomoréknak lenni? :)

semmi meglepő nincs azon, hogy a fogyatékosok így összetartanak.
Member
Nov 8 2019 07:02am
Quote (Zeru1927 @ Nov 8 2019 01:56pm)
semmi meglepő nincs azon, hogy a fogyatékosok így összetartanak.

Szia cicám, egy rövid betekintést kaphatsz rólam ha ezt a pár sort végig olvasod, a humor szint meglesz benne, tehát készülj fel h néha mosolyogni fogsz, ezt én direkt így állítottam be(h miért azt ne kérdezd ez pusztán pszichológia, amivel én érzelmeket váltok ki belőled és irányítalak h azt tedd amit akarok) jó szórakozást :) <3

A fidesz közösség a szánalom csúcsa, senkiháziak, randomok, hajléktalanok klubja. Akinek hiányzik a napi hányinger szintje meleg szívvel ajánlom h vmelyik kis csira szervezetbe nyalizza be magát, azért megéri :)

Egy olyan embert ismerek akivel lehetek majdhogynem egyenlő, de inkább csak hasonlítunk egymásra az pedig Cpt_Ghost, aki kiépítette a Momentumot, ami ha jobban megnézzük maga a jó szint tehát ott nem volt seggnyalás, nem voltak szivárványszínű érzelmi csavarok, hanem csak tettük azt amit a politika kínál és mindenkit megaláztunk, mert utáljuk a magyarokat mert egy seggnyaló, semmirekellő népség.

Ha velem kezdesz beszélgetni egy pár alap dolgot jobb ha tisztázunk:
- ha megakarsz szólítani írd le a nevemet rendesen a magyarok 70% letudja írni h BmA_BeMyAngel, tudd te is, vagy egyszerűen el se olvasom amit írsz, ilyen egyszerű
- alapból owned vagy , ezt a jelet nagyon jól ismerem hosszú politikában töltött éveim miatt, elégé megismertem h ki, mikor mutatja, tehát owned jelet mutat
- mivel én felsőbbrendű, megközelíthetetlen vagyok, senkinek nincs tudomása rólam, mutasd azt h istenítesz, ez sokak számára összetévesztendő a popsi nyalással, de ha összetéveszted én kirúglak mert nem szeretem ha fiúk nyalnak
- ha még egy nevet (nick nevet) se tudsz magadnak kitalálni, hanem olyan csira nevekkel játszol mint pl: Zeru1927, oli, vtibor(varga tibi, aki szinte garantáltan owned), tomi, pisti, ezékiel meg a f@x tudja mik és engem kezdesz osztani akinek skilled neve van és kitudtam magam találni ( ofc persze lopják is ezt rendesen) AKKOR takarodj a sarokba és gondolkodj el azon h mennyit érhetsz ha még egy neved sincs egy sz#ros pártban v fórumon
- számtalan ereklye van rólam, gondolok most SS, PS al szétgányolják és próbálnak vmi számomra negatív hatást kihozni belőlük ami minden szinten a szánalommal egyenlő
- sok kis csira akik jsp joined 2018+ rendelkeznek AZT HALLJÁK h én milyen vagyok, mert nincs itt jobb téma csak én(de ezt meg tudom érteni) tehát h tolvaj, paraszt etc... azoknak a kis csiráknak mondom h mások kibeszélése már alapból paraszt dolog, tehát megint csak gondolkozzanak el ezen akiik terjesztik a fake szöveget, mert h engem nem érdekel az egy dolog, de a sok kis newbiet érdekelheti a magyar politikai történelem amiben ugyebár én is benne vagyok
- lehet az fidesz-fidelitas-mi hazánk bármilyen párt az én tudásom (ami nem kockaság) legyőzhetetlen, egyszerűen: u cant own me!
- politikai diskurzus duel életmódot éltem, csak magyarokkal beszélgettem ezért nem is írom azt hogy minden embert aki a politikában résztvett játszott ownoltam mert nem igaz, DE az igaz h a magyarok közül (ofc legit szinten) MINDEN kis szánalmat lealáztam, legyőztem, megszégyenítettem, minden fajta érvből volt egy full perfem, tehát esélytelen volt bárkinek is hogy engem BmA-BeMyAngel-t legyőzze mert nekem hadseregem volt és egy hadsereget nem győzhet le csak úgy bárki, főleg nem egy magyar ember

Igen a sig szövegem magáért beszél SOHA NEM HALOK MEG, MINDIG VISSZATÉREK, mert nem tudok évekig vergődni egy pártban mint pl te aki ezt olvassa az egy dolog, de ha visszatérek akkor a semmiből egy nap alatt többet érek el mint te 3 hónap alatt a politikában!

További kérdésért PM ME
cu

This post was edited by BmA_BeMyAngel on Nov 8 2019 07:19am
Member
Nov 8 2019 07:18am
Láttátok, hogy Borkait kotonnal dobálták?
Member
Nov 8 2019 07:20am
Quote (Zeru1927 @ Nov 8 2019 02:18pm)
Láttátok, hogy Borkait kotonnal dobálták?

láttad ahogy anyádat magamévá tettem szárazon análba?
Member
Nov 8 2019 07:25am
Quote (BmA_BeMyAngel @ Nov 8 2019 02:20pm)
láttad ahogy anyádat magamévá tettem szárazon análba?

úgy mentsd el azt a tl;dr hsz-edet, ahogy most editelted. így legközelebb nem kell ezzel se pazarlnod a drága idődet.

látszik, hogy sok embernek kell magyarázkodnod, legalább felkészült vagy.

e: csak végigolvastam, hát ez kurva szar volt xD a retorikai elemeidet elnézve nehéz elhinni, hogy te akár egy csöves hajléktalan cigányt is “ownolnál” xD atyaúristen de jót nevettem, a humorszinttel tényleg nincs gond.

This post was edited by Zeru1927 on Nov 8 2019 07:32am
Go Back To Magyar Topic List
Prev1114011411142114311441468Next
Add Reply New Topic New Poll