d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Official Hearthstone: Heroes Of Warcraft Topic
Prev1113911401141114211431363Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 343.00
Apr 13 2016 04:23am
Quote (Karan2_Returned @ Apr 13 2016 10:16am)
WC3-ban Priestess of the Moon volt, ij volt a fegyvere es druid spelleket hasznalt. Priesthez szerintem semmi köze, viszont a többi PotM priest szettet hord WoW-ban.
Nem az a baj egyebkent hogy nincs eleg nagy nev, de ha a kartyak több mint fele valami legendas hös/szörny akkor elvesziti az összes a presztizset.

Jatszottam valos meg online tcg-vel is, es amelyikeket igazan szerettem ott elveztem nezegetni a kartyaimat. Meg most is neha-neha megtalalom a regi magic paklimat es el tudom nezegetni a kartyakat.
Ez az erzes hianyzik valahogy a HS-bol. Az is közrejatszik mondjuk hogy több hero van, meg arena is, es nincs meg annyira hogy amivel jatszik az tenyleg a sajat deckem lenne.

én szoktam bohóckodni saját hülye dekkekkel is, néha egész élvezem

megnéztem amúgy atm 539 minionból 106 a legendary
epic 60
rare 135
common 218
free 20

ja hát mondjuk lehetett volna lassabban kiadni őket meg akkor nehezebbé tenni a megszerzésüket
csak lehet nem akarták, h lázadjon a nép :c
Member
Gold: 1,630.69
Apr 13 2016 05:02am
Quote (Senee @ Apr 13 2016 11:23am)

epic 60
rare 135
common 218
free 20

ja hát mondjuk lehetett volna lassabban kiadni őket meg akkor nehezebbé tenni a megszerzésüket

Nem konkretan csak a deckepitesröl beszelek, hanem nezegetni a gyüjtemenyedböl az egyes kartyakat. Imadom peldaul amikor elrejtenek nagyon apro easter egget a kartyakon, es en csak egy ev utan fogom a fejemet hogy azt hogy nem vettem eddig eszre. HS-ben meg kb csak arra van a kartyak illusztracioja hogy fölismerd a lapot.
Member
Gold: 5,390.00
Apr 13 2016 05:04am
Quote (Karan2_Returned @ Apr 13 2016 12:02pm)
Nem konkretan csak a deckepitesröl beszelek, hanem nezegetni a gyüjtemenyedböl az egyes kartyakat. Imadom peldaul amikor elrejtenek nagyon apro easter egget a kartyakon, es en csak egy ev utan fogom a fejemet hogy azt hogy nem vettem eddig eszre. HS-ben meg kb csak arra van a kartyak illusztracioja hogy fölismerd a lapot.

ez arra van, hogy a metron jacc vele kettot, nem egy komoly jatek
Member
Gold: 1,630.69
Apr 13 2016 05:06am
Quote (jarabekg @ Apr 13 2016 12:04pm)
ez arra van, hogy a metron jacc vele kettot, nem egy komoly jatek

De van (legalabbis lett volna) potencial benne hogy komoly legyen, csak szerintem a blizzard sem gondolta volna hogy ennyire sikeres lesz.
Member
Apr 13 2016 05:12am
Quote (Karan2_Returned @ Apr 13 2016 11:02am)

én egy-egy meccs után mikor pl eadric vagy anub'arak (amiket mások nem nagyon játszanak) lehoz egy meccset van h bemegyek a kollekcióba, nézegetem és igy örömködök magamban h mekkora jó volt
:XD
Member
Gold: 122.92
Apr 13 2016 05:19am
Quote (Karan2_Returned @ Apr 13 2016 01:06pm)
De van (legalabbis lett volna) potencial benne hogy komoly legyen, csak szerintem a blizzard sem gondolta volna hogy ennyire sikeres lesz.

Blizzminden jatekat amerikai 12 evesek szintjere csinalja
Member
Gold: 0.00
Apr 13 2016 05:52am
Quote (RRC @ Apr 13 2016 02:29am)
csak engem idegesit, hogy rengeteg legendaryt újrahasznositanak?

Engem csak ragnaros the lightlord zavar/zavart a tobbivel en elvagyok bar ha mar ezt a megoldast valaszottak akkor szerintem jobb lett volna ha azokbol a legendarykbol hoznak vissza amiket amugyis kiforgatnak ( pl corrupted dr 7 nyilvan ezuttal kevesbe opra csinalva)

Quote (Senee @ Apr 13 2016 12:23pm)

epic 60
rare 135
common 218
free 20

Ezzel egyet ertek
Member
Apr 13 2016 05:59am
Quote (DukeFrostler @ Apr 13 2016 11:52am)
Ezzel egyet ertek

csak mondjuk már így is sírás van, hogy szegény új playereknek nincs semmijük
a vége az lesz, hogy a classic legendarykat megkapja majd minden új player :xD

This post was edited by Senee on Apr 13 2016 06:02am
Member
Gold: 0.00
Apr 13 2016 06:31am
Quote (Senee @ Apr 13 2016 01:59pm)
csak mondjuk már így is sírás van, hogy szegény új playereknek nincs semmijük http://orig09.deviantart.net/2ad0/f/2015/109/d/0/twitch_emoticon___babyrage_by_centaurman_plz-d8qd8y4.png
a vége az lesz, hogy a classic legendarykat megkapja majd minden új player :xD

Igen mondjuk azt meg kell erteni (es a nagy streamerek prok illetve casterek sem latjak egyszeruen be ) hogy a jatekosok igen nagy resze valoban f2p jatekkent hsezik tehat lehet hogy ossze tudnak rakni 2-3 megfelelo decket de ennek ellenere sincs meg meg a megfelelo lapkeszletuk. Eleg azt megnezni hogy a rank 5 az mar top 4%nak szamit amit azert lassuk be eleg egyszeru elerni marcsak a winstreak miatt is. A "profi" jatek nagyjabol ott kezdodik es a legend rank elerese utan kb a top 2000 jatekosnal folytatodik (ez azert van mert legend rankrol nem lehet leesni es nagyon sokan ott kezdenek uj deckeket kiprobalni a winratet leszarjak meg hogy mennek a deepest dumpsterbe az alarm o bot deckjeikkel) En ugy gondolom hogy a blizzard valoszinuleg tudja (s Ben Brode rendszeresen hangsulyozza is) hogy az uj jatekosoknak nagyon nehez dolga van ha megfello lapkeszletre vagynak es ezt megprobaljak figyelembe venni ami rendben is van az hogy ez mennyire sikerul az mar mas tema.

En fizettem ezert a jatekert mert nagyon megtetszett es jo akartam benne lenni ( 3 advendture 120 classic pack TGT pre order ) de ha ujrakezdenem ugygondolom hogy penz nelkul is menne az arena miatt. Abszulut nem szamitok jonak arenaban 5.13 az atlagom hetente 1x jo ha van 12 winem de ez mar boven eleg volt ahhoz hogy a LoE kiadasa ota kizarolag arenabol kifarmoljak 19k dustot es 4k goldot (ez a jelenlegi bankom) s meg mindig van 2 ket het a kovetkezo expansionig. Ha ezzel szamolunk akkor pedig mondhatjuk azt hogy igenis lehet "ingyen" jatszani ezt a jatekot csak _ido_ kerdese raadasul arenaban semmilyen hatranyt nem szenvednek ha nincsenek kartyaik . Akik meg ennek ellenere is sirnak azok elgondolkozhatnanak azon hogy milyen jogon varjak el hogy ok igenis ingyenesen es jogosan jatszanak valamivel amibe mast penzt fektetett csak azert mert ok sajnalnak egy kis apropenzt belerakni ha mar ugy is heti 30 orat szorakoznak vele...

tl;dr
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Apr 13 2016 06:35am
Quote (DukeFrostler @ 13 Apr 2016 14:31)
Igen mondjuk azt meg kell erteni (es a nagy streamerek prok illetve casterek sem latjak egyszeruen be ) hogy a jatekosok igen nagy resze valoban f2p jatekkent hsezik tehat lehet hogy ossze tudnak rakni 2-3 megfelelo decket de ennek ellenere sincs meg meg a megfelelo lapkeszletuk. Eleg azt megnezni hogy a rank 5 az mar top 4%nak szamit amit azert lassuk be eleg egyszeru elerni marcsak a winstreak miatt is. A "profi" jatek nagyjabol ott kezdodik es a legend rank elerese utan kb a top 2000 jatekosnal folytatodik (ez azert van mert legend rankrol nem lehet leesni es nagyon sokan ott kezdenek uj deckeket kiprobalni a winratet leszarjak meg hogy mennek a deepest dumpsterbe az alarm o bot deckjeikkel) En ugy gondolom hogy a blizzard valoszinuleg tudja (s Ben Brode rendszeresen hangsulyozza is) hogy az uj jatekosoknak nagyon nehez dolga van ha megfello lapkeszletre vagynak es ezt megprobaljak figyelembe venni ami rendben is van az hogy ez mennyire sikerul az mar mas tema.

En fizettem ezert a jatekert mert nagyon megtetszett es jo akartam benne lenni ( 3 advendture 120 classic pack TGT pre order ) de ha ujrakezdenem ugygondolom hogy penz nelkul is menne az arena miatt. Abszulut nem szamitok jonak arenaban 5.13 az atlagom hetente 1x jo ha van 12 winem de ez mar boven eleg volt ahhoz hogy a LoE kiadasa ota kizarolag arenabol kifarmoljak 19k dustot es 4k goldot (ez a jelenlegi bankom) s meg mindig van 2 ket het a kovetkezo expansionig. Ha ezzel szamolunk akkor pedig mondhatjuk azt hogy igenis lehet "ingyen" jatszani ezt a jatekot csak _ido_ kerdese raadasul arenaban semmilyen hatranyt nem szenvednek ha nincsenek kartyaik . Akik meg ennek ellenere is sirnak azok elgondolkozhatnanak azon hogy milyen jogon varjak el hogy ok igenis ingyenesen es jogosan jatszanak valamivel amibe mast penzt fektetett csak azert mert ok sajnalnak egy kis apropenzt belerakni ha mar ugy is heti 30 orat szorakoznak vele...

tl;dr

csak átfutottam gyorsan, de én is csak az elején költöttem rá amikor kis noob voltam, most aréna nélkül is tudok 50+ packot venni majd

az utolsó amit megvettem az a loe utolsó szárnya volt, mert már nem birtam ki a várakozást a goldra)
Go Back To Magyar Topic List
Prev1113911401141114211431363Next
Add Reply New Topic New Poll