d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1113911401141114211435001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Warn: 10%
Sep 2 2013 09:53am
Quote (Inakwo @ Sep 2 2013 04:48pm)
most határoztam el hogy ott hagyom azt a tetves kibaszott OTP-t

ahogy a család minden tagja is ezt fogja tenni

mi tortent?
Member
Gold: 2,366.74
Sep 2 2013 10:16am
Quote (Eoghan @ 2 Sep 2013 16:53)
mi tortent?

volt egy lakástakarékoságunk amit ki szerettünk volna venni mert lejárt

és kb honapok óta különböző indokokkal halogatják a kifizetést, most betelt a pohár és azonnali felmondással megszüntettük ami miatt bukunk kb 6ezret de nem érdekelt mert már rég kellett volna a pénz.

ráadásul ugye vinnünk kell majd 4honapon belül számlát hogy mire költöttük a pénzt és még arrol is kell vinni amit elvontak a végösszegből, tehát amit meg sem kaptunk pénzt arrol is kell számlát kérni

és teljes analfabéták az ügyintézők is...ami csak hab a tortán
Member
Gold: 0.00
Warn: 10%
Sep 2 2013 10:19am
Quote (Inakwo @ Sep 2 2013 05:16pm)

és kb honapok óta különböző indokokkal halogatják a kifizetést, most betelt a pohár és azonnali felmondással megszüntettük ami miatt bukunk kb 6ezret de nem érdekelt mert már rég kellett volna a pénz.

ráadásul ugye vinnünk kell majd 4honapon belül számlát hogy mire költöttük a pénzt és még arrol is kell vinni amit elvontak a végösszegből, tehát amit meg sem kaptunk pénzt arrol is kell számlát kérni

az gyonyoru :D
lehet erdemes volna elbattyogni a kozponti fiokjukba(petofi s. utca talan?) es ott kiharcolni valamit
Member
Gold: 3,000.00
Sep 2 2013 10:29am
Quote (Eoghan @ Sep 2 2013 05:19pm)
lehet erdemes volna elbattyogni a kozponti fiokjukba(petofi s. utca talan?) es ott kiharcolni valamit

ahol meg retardaltabbakkal fognak vitatkozni
sztem pszafhez kene menni
Member
Gold: 343.00
Sep 2 2013 10:39am
Quote (Inakwo @ Sep 2 2013 04:16pm)

lakástakarékoság

:XD
Member
Gold: 1.00
Sep 2 2013 10:40am
Quote (Inakwo @ 2 Sep 2013 18:16)

a lejárat után 3 hónap a kiutalási idő, ha azonnal ki akarod venni, akkor az összeg 3%-át kell fizetni.

a 3 hónapos kiutalási idő az állami támogatás miatt ennyire sok, ezen nem változtat, hogy melyik bank. Ugyanez vonatkozik az igazolásokra is, ugyanis azt az állam kéri, és az otp is nekik jelenti, a bank csak a felületet adja hozzá.

De a szerződésben ezek benne vannak.

Quote (Eoghan @ 2 Sep 2013 18:19)

a petőfi folytatásában van, az ott bécsi utca, de hivatalosan a másik irányból van a bejárat, és így deák ferenc utca (a deák tér - vörösmarty tér közötti utca)

Egyébként az otp az egyik legdrágább bank, tehát jó ötlet lelépni, de maga az indok az faszság, mert pont nem az ő hibájuk.

This post was edited by CyberPunk666 on Sep 2 2013 10:45am
Member
Gold: 2,366.74
Sep 2 2013 10:58am
Quote (CyberPunk666 @ 2 Sep 2013 17:40)
a lejárat után 3 hónap a kiutalási idő, ha azonnal ki akarod venni, akkor az összeg 3%-át kell fizetni.

a 3 hónapos kiutalási idő az állami támogatás miatt ennyire sok, ezen nem változtat, hogy melyik bank. Ugyanez vonatkozik az igazolásokra is, ugyanis azt az állam kéri, és az otp is nekik jelenti, a bank csak a felületet adja hozzá.

De a szerződésben ezek benne vannak.

a petőfi folytatásában van, az ott bécsi utca, de hivatalosan a másik irányból van a bejárat, és így deák ferenc utca (a deák tér - vörösmarty tér közötti utca)

Egyébként az otp az egyik legdrágább bank, tehát jó ötlet lelépni, de maga az indok az faszság, mert pont nem az ő hibájuk.

tudjuk erről beszélek csak hogy ez a 3 honap már julisban lejárt
és akkor mondták hogy még nem tudják kiutalni

volt egy 2000 forintos összeg ami még elmaradás volt, csak erről elfelejtettek szolni, mivel egy honappal ez előtt voltunk bent akkor azt mondta az ügyintéző hogy minden oké

a 3% meg rendben is van azért irtam hogy szarok én rá, csak az a vicc hogy erről is kell számla, amit ugye meg sem kapsz, vicc ez az egész OTP
tehát nem a kifizetett összegről kell számla hanem a teljes összegről

nem az ő hibájuk hogy analfabétákkal dolgoztatnak aki nem ismerik a rendszer?? hát szerintem meg igen, mert megfelelő munkerőt kell alkalmazni, nem olyat aki 3 hete ül az ügyintéző székben és tőlem kérdezi hogy akkor most ez igy jo lesz-e??

This post was edited by Inakwo on Sep 2 2013 10:59am
Member
Gold: 1.00
Sep 2 2013 11:05am
Quote (Inakwo @ 2 Sep 2013 18:58)
tudjuk erről beszélek csak hogy ez a 3 honap már julisban lejárt
és akkor mondták hogy még nem tudják kiutalni

volt egy 2000 forintos összeg ami még elmaradás volt, csak erről elfelejtettek szolni, mivel egy honappal ez előtt voltunk bent akkor azt mondta az ügyintéző hogy minden oké

a 3% meg rendben is van azért irtam hogy szarok én rá, csak az a vicc hogy erről is kell számla, amit ugye meg sem kapsz, vicc ez az egész OTP
tehát nem a kifizetett összegről kell számla hanem a teljes összegről

azt mondja az asszony, hogy a 3 hónapos kiutalás az automatikus és díjmentes.
A probléma az az elmaradás, ugyanis annak a kiegyenlítésétől számítják a 3 hónapot ilyenkor.

Ha az ügyintéző nem tájékoztatott, akkor menj be, jegyeztess be reklamációt és visszakapod a 3%-ot.

A 4 hónapos határidő egy faszság, de az állam írja elő és nem az otp, a megsértésekor pedig csak az állami támogatás veszik el.

Quote (Inakwo @ 2 Sep 2013 18:58)
nem az ő hibájuk hogy analfabétákkal dolgoztatnak aki nem ismerik a rendszer?? hát szerintem meg igen, mert megfelelő munkerőt kell alkalmazni, nem olyat aki 3 hete ül az ügyintéző székben és tőlem kérdezi hogy akkor most ez igy jo lesz-e??

De igen, csak ne hidd, hogy máshol jobb. Mondjuk a többi bank olcsóbb, szóval a váltás egy racionális dolog. Csak az okokkal nem értek egyet.

amúgy, ha kérdésed van, akkor írj nekem, az asszony az optnél dolgozik és pont lakáshitel üzletágban.

This post was edited by CyberPunk666 on Sep 2 2013 11:09am
Member
Gold: 343.00
Sep 2 2013 12:19pm
lol ahogy böffentettem köptem is egyet :XD
ez vices volt
Member
Gold: 43.51
Sep 2 2013 12:20pm
Quote (Senee @ 2 Sep 2013 19:19)
lol ahogy böffentettem köptem is egyet :XD
ez vices volt