Quote (Inakwo @ 2 Sep 2013 18:58)
tudjuk erről beszélek csak hogy ez a 3 honap már julisban lejárt
és akkor mondták hogy még nem tudják kiutalni
volt egy 2000 forintos összeg ami még elmaradás volt, csak erről elfelejtettek szolni, mivel egy honappal ez előtt voltunk bent akkor azt mondta az ügyintéző hogy minden oké
a 3% meg rendben is van azért irtam hogy szarok én rá, csak az a vicc hogy erről is kell számla, amit ugye meg sem kapsz, vicc ez az egész OTP
tehát nem a kifizetett összegről kell számla hanem a teljes összegről
azt mondja az asszony, hogy a 3 hónapos kiutalás az
automatikus és díjmentes.
A probléma az az elmaradás, ugyanis annak a kiegyenlítésétől számítják a 3 hónapot ilyenkor.
Ha az ügyintéző nem tájékoztatott, akkor menj be, jegyeztess be reklamációt és visszakapod a 3%-ot.
A 4 hónapos határidő egy faszság, de az állam írja elő és nem az otp, a megsértésekor pedig csak az állami támogatás veszik el.
Quote (Inakwo @ 2 Sep 2013 18:58)
nem az ő hibájuk hogy analfabétákkal dolgoztatnak aki nem ismerik a rendszer?? hát szerintem meg igen, mert megfelelő munkerőt kell alkalmazni, nem olyat aki 3 hete ül az ügyintéző székben és tőlem kérdezi hogy akkor most ez igy jo lesz-e??
De igen, csak ne hidd, hogy máshol jobb. Mondjuk a többi bank olcsóbb, szóval a váltás egy racionális dolog. Csak az okokkal nem értek egyet.
amúgy, ha kérdésed van, akkor írj nekem, az asszony az optnél dolgozik és pont lakáshitel üzletágban.
This post was edited by CyberPunk666 on Sep 2 2013 11:09am