d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Official Hearthstone: Heroes Of Warcraft Topic
Prev1113811391140114111421363Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 122.92
Apr 12 2016 06:00pm
Quote (DukeFrostler @ Apr 13 2016 12:29am)
Imadom a dragon deckeket most valamiert ettol varom a regi istenek sumorgasat

http://www.hearthpwn.com/cards/33177-deathwing-dragonlord

(remelem ilyet lehet linkelni)

Ez most nekem is bejon
Bar annyi hogy a legtobb jo dragon az battlecry os, de mondjuk egy yserat kinaszni dw melle eleg op
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Apr 12 2016 06:29pm
Quote (DukeFrostler @ 13 Apr 2016 00:29)
Imadom a dragon deckeket most valamiert ettol varom a regi istenek sumorgasat

[URL=http://www.hearthpwn.com/cards/33177-deathwing-dragonlord]http://www.hearthpwn.com/cards/33177-deathwing-dragonlord[/URL]

(remelem ilyet lehet linkelni)

csak engem idegesit, hogy rengeteg legendaryt újrahasznositanak?
Member
Gold: 0.00
Apr 13 2016 12:55am
Quote (RRC @ Apr 13 2016 12:29am)

Mint wowban a bossokat
Member
Gold: 5,390.00
Apr 13 2016 02:16am
Quote (RRC @ Apr 13 2016 01:29am)

mondjuk nem tudom miert csinaljak, azt hittem ha a wownak mas nem, de legalabb a loreja kiterjedt
Member
Gold: 343.00
Apr 13 2016 02:39am
ja mondjuk deathwingnek lehetett volna az a neve h neltharion
Member
Gold: 1,630.69
Apr 13 2016 03:00am
Quote (jarabekg @ Apr 13 2016 09:16am)
mondjuk nem tudom miert csinaljak, azt hittem ha a wownak mas nem, de legalabb a loreja kiterjedt

Elbasztak azzal hogy a hearthstone elejen beraktak szinte az összes nepszerü szereplöt. Ez föleg a sarkanyokra vonatkozik, mivel a lore szerint a dragon aspectek a legerösebb sarkanyok a vilagban, Hülyen nezne ki ha peldaul Sindragosa erösebb lenne Malygosnal.

This post was edited by Karan2_Returned on Apr 13 2016 03:01am
Member
Apr 13 2016 03:04am
Quote (Karan2_Returned @ Apr 13 2016 09:00am)
Elbasztak azzal hogy a hearthstone elejen beraktak szinte az összes nepszerü szereplöt. Ez föleg a sarkanyokra vonatkozik, mivel a lore szerint a dragon aspectek a legerösebb sarkanyok a vilagban, Hülyen nezne ki ha peldaul Sindragosa erösebb lenne Malygosnal.

hat de miért kéne erősebb legyen
épp ezért izélják a standardot h ne legyen power creep

meg van egy csomó mindenki aki nincs még bent
paladinnak pl szívsen láttam volna turalyont
Member
Apr 13 2016 03:39am
Quote (Senee @ Apr 13 2016 10:04am)
hat de miért kéne erősebb legyen
épp ezért izélják a standardot h ne legyen power creep

meg van egy csomó mindenki aki nincs még bent
paladinnak pl szívsen láttam volna turalyont

Azert kell erösnek lennie, mert ha gyengebb mint az eddigi lapok akkor mindenki leszarja.
Amugy Turalyont nem is ismeri szerintem kb. senki, Paladinoknal van Uther meg Tirion akik ismertek, es mindkettö benne van mar a jatekban.

Meg sarkanyok/elder godok/titanok/eredarok mellett amugy sem erdekel senkit egy paladin.

Szerintem sokkal jobban jartak volna ha csak ilyen noname senkik vannak bent a jatekban, es csak a hero cardok nevesebb lore karakterek.
Hiaba a gameplay a legfontosabb minden jatekban, a tcg reszet szerintem nagyon elrontottak. Ha bent vannak mar az összes dragon aspect alapbol, de ugyis hülyeseg jatszani velük mert a murlocok jobbak akkor elveszti a varazsat a lore.
Kepzeld viszont el ha csak minden 100. kartya lenne neves szereplö a wowbol, es az elejen azok is a "gyengebb" fajokbol lennenek. Ugy tenyleg lenne legendary erzete egy Gahz'rillanak peldaul, utana lehetne fokozni eleg sokaig.
Member
Apr 13 2016 03:51am
Quote (Karan2_Returned @ Apr 13 2016 09:39am)
Azert kell erösnek lennie, mert ha gyengebb mint az eddigi lapok akkor mindenki leszarja.
Amugy Turalyont nem is ismeri szerintem kb. senki, Paladinoknal van Uther meg Tirion akik ismertek, es mindkettö benne van mar a jatekban.

Meg sarkanyok/elder godok/titanok/eredarok mellett amugy sem erdekel senkit egy paladin.

Szerintem sokkal jobban jartak volna ha csak ilyen noname senkik vannak bent a jatekban, es csak a hero cardok nevesebb lore karakterek.
Hiaba a gameplay a legfontosabb minden jatekban, a tcg reszet szerintem nagyon elrontottak. Ha bent vannak mar az összes dragon aspect alapbol, de ugyis hülyeseg jatszani velük mert a murlocok jobbak akkor elveszti a varazsat a lore.
Kepzeld viszont el ha csak minden 100. kartya lenne neves szereplö a wowbol, es az elejen azok is a "gyengebb" fajokbol lennenek. Ugy tenyleg lenne legendary erzete egy Gahz'rillanak peldaul, utana lehetne fokozni eleg sokaig.

de nem, sztem elég ha majd jól szinergál a többi lappal, önmagában nem kell erősebbnek lennie yseránál pl
ezért szűkítik a kátrtyák körét is, jobban összelehessen hangolni őket

turalyont meg np ha nem ismeri senki nem az a lényeg
ha vkit érdekel majd utánaolvas :xd lényeg az h benne volt és jo volt hát szobor is van neki stormwindben nem is kicsi

annyi a gáz vele h az old godokhoz nemtom volt e köze lehet nem és akkor nem illene bele

de amugy ja, lehetett volna szép fokozatosan is kiadni a nagy neveket
bár azért sok van még bent, pl blizz forumra irtam h szeretném priest alternativ hősnek tyrande whisperwindet, ami azért elég nagy név hisz ő vezeti az elfeket

mondjuk írta régebben vki h ő nem is priest hanem inkább hunter lolwtf hát benne van a nevében h high priestess of elune
de írtak alternatívát h inquisitor whitemane is lehetne
sexy lányok; bármelyik lenne beszerezném
Member
Apr 13 2016 04:16am
Quote (Senee @ Apr 13 2016 10:51am)
de nem, sztem elég ha majd jól szinergál a többi lappal, önmagában nem kell erősebbnek lennie yseránál pl
ezért szűkítik a kátrtyák körét is, jobban összelehessen hangolni őket

turalyont meg np ha nem ismeri senki nem az a lényeg
ha vkit érdekel majd utánaolvas :xd lényeg az h benne volt és jo volt hát szobor is van neki stormwindben nem is kicsi

annyi a gáz vele h az old godokhoz nemtom volt e köze lehet nem és akkor nem illene bele

de amugy ja, lehetett volna szép fokozatosan is kiadni a nagy neveket
bár azért sok van még bent, pl blizz forumra irtam h szeretném priest alternativ hősnek tyrande whisperwindet, ami azért elég nagy név hisz ő vezeti az elfeket

mondjuk írta régebben vki h ő nem is priest hanem inkább hunter lolwtf hát benne van a nevében h high priestess of elune
de írtak alternatívát h inquisitor whitemane is lehetne
sexy lányok; bármelyik lenne beszerezném

WC3-ban Priestess of the Moon volt, ij volt a fegyvere es druid spelleket hasznalt. Priesthez szerintem semmi köze, viszont a többi PotM priest szettet hord WoW-ban.
Nem az a baj egyebkent hogy nincs eleg nagy nev, de ha a kartyak több mint fele valami legendas hös/szörny akkor elvesziti az összes a presztizset.

Jatszottam valos meg online tcg-vel is, es amelyikeket igazan szerettem ott elveztem nezegetni a kartyaimat. Meg most is neha-neha megtalalom a regi magic paklimat es el tudom nezegetni a kartyakat.
Ez az erzes hianyzik valahogy a HS-bol. Az is közrejatszik mondjuk hogy több hero van, meg arena is, es nincs meg annyira hogy amivel jatszik az tenyleg a sajat deckem lenne.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1113811391140114111421363Next
Add Reply New Topic New Poll