Quote (Karan2_Returned @ Apr 13 2016 09:39am)
Azert kell erösnek lennie, mert ha gyengebb mint az eddigi lapok akkor mindenki leszarja.
Amugy Turalyont nem is ismeri szerintem kb. senki, Paladinoknal van Uther meg Tirion akik ismertek, es mindkettö benne van mar a jatekban.
Meg sarkanyok/elder godok/titanok/eredarok mellett amugy sem erdekel senkit egy paladin.
Szerintem sokkal jobban jartak volna ha csak ilyen noname senkik vannak bent a jatekban, es csak a hero cardok nevesebb lore karakterek.
Hiaba a gameplay a legfontosabb minden jatekban, a tcg reszet szerintem nagyon elrontottak. Ha bent vannak mar az összes dragon aspect alapbol, de ugyis hülyeseg jatszani velük mert a murlocok jobbak akkor elveszti a varazsat a lore.
Kepzeld viszont el ha csak minden 100. kartya lenne neves szereplö a wowbol, es az elejen azok is a "gyengebb" fajokbol lennenek. Ugy tenyleg lenne legendary erzete egy Gahz'rillanak peldaul, utana lehetne fokozni eleg sokaig.
de nem, sztem elég ha majd jól szinergál a többi lappal, önmagában nem kell erősebbnek lennie yseránál pl
ezért szűkítik a kátrtyák körét is, jobban összelehessen hangolni őket
turalyont meg np ha nem ismeri senki nem az a lényeg
ha vkit érdekel majd utánaolvas :xd lényeg az h benne volt és jo volt hát szobor is van neki stormwindben nem is kicsi
annyi a gáz vele h az old godokhoz nemtom volt e köze lehet nem és akkor nem illene bele
de amugy ja, lehetett volna szép fokozatosan is kiadni a nagy neveket
bár azért sok van még bent, pl blizz forumra irtam h szeretném priest alternativ hősnek tyrande whisperwindet, ami azért elég nagy név hisz ő vezeti az elfeket
mondjuk írta régebben vki h ő nem is priest hanem inkább hunter lolwtf hát benne van a nevében h high priestess of elune
de írtak alternatívát h inquisitor whitemane is lehetne
sexy lányok; bármelyik lenne beszerezném