Quote (DukeFrostler @ Apr 12 2016 02:21pm)
rank 15rol kezdek
Game 1: classic facehunter- de hunters markot es deadly shotot is jatszott - win
Game 2: dragon paladin- 3 elete maradt de sajanos minden valasz nala volt ami kellett - loss
Game 3: astral druid- 3. korben astral communiont eltolta de 6 elettel de behuztam - win
Most el kell mennem de ha hazajovok folytatom
Game 4: astral druid - win
Game 5: Malygos rouge- nagyon szoros volt (shredderembol sheep esett + Maly is boardra kerult) - win
Game 6: tempo mage- eszemeletlenul rosszul jatszott 4-5 misplaye is volt kozben vegig ment az im sorry+well played de ennek ellenere is nyert - loss
Game 7: secretpaladin- os is nagyon rosszul jatszott de a paladin curveel ez a pakli nem tud versenyezni(bar ez volt az elso secretpala) 6. kor lethal - loss
Game 8: fatigue priest- 30 elete volt mire elfogyott a paklim - loss
Game 9: Brian Kibler fele shadow reno priest- vertizzados volt de - win
Game 10: tempomage- 2 flamestrikeja volt + nagyon jo curve s talan a fatigue pap utan ez volt a legremenytelenebb jatek - loss
Game 11: token druid- agyatlanul jott arcra igy szerencsere megtudtam csinalni a value tradeket - win
Game 12: patron warrior- kivancsi voltam erre a machupra de az 5. korben el is dolt a game - loss
Game 13: murloc shaman- eddigi legkonnyebb gyozelem - win
Game 14: dragon priest- berserkers ftw (holy nova es a light bomb se jo ellene) - win
Game 15: combo druid- 9. kor hmm well played - loss
Game 16: ctrl priest- holy nova holy nova lightbomb entomb lightbomb entomb - loss
Game 17: facehunter- nagyon rosszul jatszott meg is lett a eredmene - win
Game 18: facehunter- easy 6 kor lethal - loss
Game 19: zoo- ez ellen biztos van potencial a deckben de sajnos dead handel kezdtem es annyira tele volt a board a 4. korre hogy nem lehetett forditani - loss
Game 20:- combo druid- turn 9 my greetings -loss
Na hat ez 9 win viszont 20 game ugyhogy tovabb nem akarom nyuzni a dolgot . Osszessegeben nem rossz deck vegre olyan warrior amivel szivesen jatszottam de sajnos annak ellenere is 50% alatt voltam hogy a 20 ellenfelbol alig volt secretpala zoo faceshaman amik ugye manapsag uraljak a metat. Azert azt meg hozzateszem hogy ennel tobbet biztosan ki lehet belole hozni en szemely szerint soha nem toltam rankeden warriort de ez egynek mindenkepp elment
gj ;*
This post was edited by DukeFrostler on Apr 12 2016 11:37am