d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Gyúrós Topik > Minden Ami Testedzéshez Kapcsolódik
Prev1113111321133113411351257Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,419.11
Apr 29 2016 04:38am
Quote (NemRicsiVagyokRteeeeed @ 29 Apr 2016 11:04)
Profi testépítő akarsz lenni, ezzel nincs baj, mindenkinek van valami célja, valakinek ez a furcsa, másnak az, hogy hogyan lehet valaki elégedett egy tanári pályával, vagy éppen ki/miért vállalja be hogy idősgondozó lesz. Mindenki másra vágyik, mást szeretne elérni.
Egyetlen dolgot nem értek:

Miért akarsz meggyőzni egy rakás trollból /az adott témában teljesen fogalmatlanokból álló online közösséget? Akik most a magyar top elitben vannak testépítők - de akár a világ top testépítői - gondolom ők neked példaképek, motivációt jelentenek stb. szerintem egyikük sem próbálta senki előtt bizonyítani az igazát. Mikor Vörös Zoli bement 50kg-s bélgilisztaként a terembe és eldöntötte magában hogy ő profi lesz nem hiszem, hogy bárkinek ecsetelte volna, hogy mit hogyan fog megenni, meg magába szúrni. És 14 évvel később 120+kg volt és New Yorkban versenyzett világszintű profikkal. De ehhez 14 év kellett, nincs olyan szer a világon, amivel ezt helyettesíteni lehet.
Ha ilyen vagy ehhez hasonló célod van nincs hova sietned, ha csak ideig óráig szeretnél jól kinézni akkor csináld nyugodtan, a te döntésed. Nagyon sok tiszavirág életű testépítőt ismertem már, akik 1-2 évig jól néztek ki aztán szépen elfogyott a pénz, motiváltság, kitartás. Belátták, hogy a testépítésből mint élsport/versenysport nem kapnak semmit vissza, és szépen lassan visszafogytak a normál emberek közé, csak éppen ezt mentálisan feldolgozni nagyon kevésnek sikerül miután mindenhol megnézték őket, a stradon/nyárok ők voltak a valakik, aztán nem maradt semmi. Én nem mondom, hogy így vagy úgy dönts, neked kell tudnod mit akarsz, csak elmondtam amiket eddig tapasztaltam hátha segít a gondolkodásban.

Köszi a normális hozzászólást.
Igazából itt nem a meggyőzésről megy a vita. Csak anyazzuk egymást. Ez mar csak ilyen.
En nem mondtam nekik egy szóval se, hogy a kox jo es ezt kell követni amit en csinálok. Csak annyit, hogy ez az en döntésem es kész.

Igen, nekem is van ilyen ismerősöm aki x évig ki volt baszva aztán szép lassan alább hagyott a lendület es mára kb semmi a gyerek.
(Mármint kinézetre ahhoz képest ami volt)

En nagyon remelem hogy nem így fogok járni.
Tudom nagyon jól, hogy a profi szint egy külön világ ebben a sportban. Nem a gyengéknek való.
Pénz kitartás akarat es türelem kibaszott sok kell hozza.
Első es harmadik megvan hozza. Es kitartás is meglesz. Ebben biztos vagyok. Mert amit igazán akarok azt elérem. Ezt tudom jól magamról. Türelemben van hova fejlődni.
Nem vágyam a profi verseny jelenleg. Olyan célokat tűztem ki magam elé amiket apránként tudok teljesíteni.
Es ki tudja később mi lesz.

Member
Gold: 5,390.00
Apr 29 2016 04:40am
Quote (Cpt_Ghost @ Apr 29 2016 11:33am)
hülyeséget termel

mindegy baszok én rá, tőlem úgy kúrod el az életed ahogy akarod, csak ne hagyd abba a postolást pls

eléggé this, pszilon postjai surun megerositenek abban, hogy van meg lentebb, nem kell lelelpni reggel a harmas ele
Member
Apr 29 2016 04:43am
Quote (anyd @ 29 Apr 2016 11:30)
Őstermelő vagy? mit termelsz

Quote (-joey- @ 29 Apr 2016 11:31)
Őst.

Quote (Cpt_Ghost @ 29 Apr 2016 11:33)
hülyeséget termel

mindegy baszok én rá, tőlem úgy kúrod el az életed ahogy akarod, csak ne hagyd abba a postolást pls

Xddd ok

Quote (bazdmegmarnemtudom @ 29 Apr 2016 11:31)
sztem 1 normalis szint (esetleg nemi kox) , es melle vmi szemelyi edzo tanfolyambol (tf?, nemtudom, tok hulye vagyok hozza) jobban meg fogsz elni
csak versenybol sztem kb top10 magyar el meg? de o is inkabb azert, mert van neve, es edzest tart + felkesziti a noobokat :D

Mert szerinted mi a célom? :lol:
Pontosan ez
Ki baszom magam - szerzek papírt (Varjál csak hogy világos legyen: ELMEGYEK ISKOLÁBA TANULNI) - állást egy normális teremben
Jelenleg ez.
Utánna meg majd elválik.

Top10 ^^ ez aranyos.

This post was edited by Psyclon on Apr 29 2016 04:45am
Member
Gold: 280.00
Apr 29 2016 04:44am
Quote (Psyclon @ Apr 29 2016 11:43am)
Telóról írok es bele javított.
"Mit nem értesz?" Lenne az.

Mert szerinted mi a célom? :lol:
Pontosan ez
Ki baszom magam - szerzek papírt (Varjál csak hogy világos legyen: ELMEGYEK ISKOLÁBA TANULNI) - állást egy normális teremben
Jelenleg ez.
Utánna meg majd elválik.

Top10 ^^ ez aranyos.

nem válaszoltál a kérdésemre
Member
Gold: 6,352.66
Apr 29 2016 04:46am
Quote (jarabekg @ 29 Apr 2016 12:40)
eléggé this, pszilon postjai surun megerositenek abban, hogy van meg lentebb, nem kell lelelpni reggel a harmas ele

lepjel a hev/vonat ele, en neha jarok harmas metroval, nincs kedvem miattad elkesni

Quote (Psyclon @ 29 Apr 2016 12:43)
Top10 ^^ ez aranyos.

miert? mennyi el meg?
csak a versenyen kapott dijbol+tamogatasbol

This post was edited by bazdmegmarnemtudom on Apr 29 2016 04:47am
Member
Gold: 0.16
Apr 29 2016 04:47am
ezt az oldalt már nem bírtam elolvasni, úgyis csak a saját hibájából fog tanulni az ember
csak akkor már késő.

Nem mondom, gazdagon lehet énis utánanéznék hátha van valami étrend kiegészítő ami a diétás étrend / mozgás eredményeimet segítené.
Bár ha ennyi pénzem lenne biztos olyan változatosan/egészségesen étkeznék mint championmáté, és az bőven jó lenne.
Member
Apr 29 2016 04:48am
Quote (anyd @ 29 Apr 2016 11:44)
nem válaszoltál a kérdésemre

Te figyelj mar.
Tovább is olvastad a postom?
Hm?
Pontosan azért írtam oda azt, hogy: "Ezért is írtam hogy en azért a pénzért en nem tettem semmit."
Hogy az ilyen férgek mint te ne kössenek bele ebbe is.
De kétszer is le írtam. Mégse fogtad fel, mert ennyire sötét vagy bazdmeg.
Member
Gold: 280.00
Apr 29 2016 04:49am
Quote (Psyclon @ Apr 29 2016 11:48am)
Te figyelj mar.
Tovább is olvastad a postom?
Hm?
Pontosan azért írtam oda azt, hogy: "Ezért is írtam hogy en azért a pénzért en nem tettem semmit."
Hogy az ilyen férgek mint te ne kössenek bele ebbe is.
De kétszer is le írtam. Mégse fogtad fel, mert ennyire sötét vagy bazdmeg.

De akkor hogy a faszba lehetsz te őstermelő ha te nem csinálsz semmit
Member
Gold: 5,390.00
Apr 29 2016 04:49am
Quote (AngryBug @ Apr 29 2016 11:47am)
ezt az oldalt már nem bírtam elolvasni, úgyis csak a saját hibájából fog tanulni az ember
csak akkor már késő.

Nem mondom, gazdagon lehet énis utánanéznék hátha van valami étrend kiegészítő ami a diétás étrend / mozgás eredményeimet segítené.
Bár ha ennyi pénzem lenne biztos olyan változatosan/egészségesen étkeznék mint championmáté, és az bőven jó lenne.

a változatos étkezés nem pénz kérdés

Quote (anyd @ Apr 29 2016 11:49am)
De akkor hogy a faszba lehetsz te őstermelő ha te nem csinálsz semmit

az apja ostermelo, es az o neven is van fold? :DD
nem tudom mit nem ertesz

This post was edited by jarabekg on Apr 29 2016 04:50am
Member
Gold: 279.00
Apr 29 2016 04:52am
Quote (NemRicsiVagyokRteeeeed @ 29 Apr 2016 12:04)
Profi testépítő akarsz lenni, ezzel nincs baj, mindenkinek van valami célja, valakinek ez a furcsa, másnak az, hogy hogyan lehet valaki elégedett egy tanári pályával, vagy éppen ki/miért vállalja be hogy idősgondozó lesz. Mindenki másra vágyik, mást szeretne elérni.
Egyetlen dolgot nem értek:

Miért akarsz meggyőzni egy rakás trollból /az adott témában teljesen fogalmatlanokból álló online közösséget? Akik most a magyar top elitben vannak testépítők - de akár a világ top testépítői - gondolom ők neked példaképek, motivációt jelentenek stb. szerintem egyikük sem próbálta senki előtt bizonyítani az igazát. Mikor Vörös Zoli bement 50kg-s bélgilisztaként a terembe és eldöntötte magában hogy ő profi lesz nem hiszem, hogy bárkinek ecsetelte volna, hogy mit hogyan fog megenni, meg magába szúrni. És 14 évvel később 120+kg volt és New Yorkban versenyzett világszintű profikkal. De ehhez 14 év kellett, nincs olyan szer a világon, amivel ezt helyettesíteni lehet.
Ha ilyen vagy ehhez hasonló célod van nincs hova sietned, ha csak ideig óráig szeretnél jól kinézni akkor csináld nyugodtan, a te döntésed. Nagyon sok tiszavirág életű testépítőt ismertem már, akik 1-2 évig jól néztek ki aztán szépen elfogyott a pénz, motiváltság, kitartás. Belátták, hogy a testépítésből mint élsport/versenysport nem kapnak semmit vissza, és szépen lassan visszafogytak a normál emberek közé, csak éppen ezt mentálisan feldolgozni nagyon kevésnek sikerül miután mindenhol megnézték őket, a stradon/nyárok ők voltak a valakik, aztán nem maradt semmi. Én nem mondom, hogy így vagy úgy dönts, neked kell tudnod mit akarsz, csak elmondtam amiket eddig tapasztaltam hátha segít a gondolkodásban.

:DDD igen, emeljunk ki egy peldat a halmazbol es pedalozzunk azzal, teljesen logikus. miert nem egymas seggebe szurkaljatok amugy? komolyan nem tudom megerteni, hogy hogy lehet beallitani azt moralisan pozitiv peldakent, hogy tuvel szurod magad.. oszinten kerdem ar/ertek/ido aranyban mennyit nyersz kinezethez? a masik bajom ezzel az egesszel, hogy ez mar nagyon elkanyarodott a sport szellemisegetol..

Go Back To Magyar Topic List
Prev1113111321133113411351257Next
Add Reply New Topic New Poll