d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Gyúrós Topik > Minden Ami Testedzéshez Kapcsolódik
Prev1113011311132113311341257Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 80.00
Apr 29 2016 03:41am
Quote (Psyclon @ 29 Apr 2016 09:55)
Tisztaztunk valamit.
HA nem tehetném meg, akkor kurvara nem csinálnám ezt.
DE! Jelenleg megtehetem.
Nem vagyok fogyatékos. Tudom, hogy az átlag magyar ember nem tehetne ezt meg. De most szopjam le mindenki faszat mert jo családba születtem?
Adóbevallásom alapján múlt évben 20+ Milla volt a bevételem -_-
Es persze en ezért nem tettem semmit. De nem ezt akarom kihozni ebből.
De mondjuk hitelt se vehetnék fel ha el szeretnek indítani valamit vagy akar csak valami komolyabb dolgot akarok venni mert eleg hülyén nézne ki hogy 20+ millát kerestem az évben de szükségem van fel millióra. Ezen felül kezes is vagyok egy 10+ millás hitelnél.
Szóval jah. Tanuljak. Ahhoz pénz kell es nem tudok egyszerre kiadni több mint fel millát. 200at is hónapok alatt kaparok össze.
Szóval jah. Kurvara élősködőm....

Plusz. Engem ez mozgat.
Ezt szeretnem csinálni később papírt szerezni es ebben a sportágban dolgozni. Baj?

Mi a büdös faszt olvasok
Member
Apr 29 2016 03:53am
Quote (Psyclon @ 29 Apr 2016 09:55)
Tisztaztunk valamit.
HA nem tehetném meg, akkor kurvara nem csinálnám ezt.
DE! Jelenleg megtehetem.
Nem vagyok fogyatékos. Tudom, hogy az átlag magyar ember nem tehetne ezt meg. De most szopjam le mindenki faszat mert jo családba születtem?
Adóbevallásom alapján múlt évben 20+ Milla volt a bevételem -_-
Es persze en ezért nem tettem semmit. De nem ezt akarom kihozni ebből.
De mondjuk hitelt se vehetnék fel ha el szeretnek indítani valamit vagy akar csak valami komolyabb dolgot akarok venni mert eleg hülyén nézne ki hogy 20+ millát kerestem az évben de szükségem van fel millióra. Ezen felül kezes is vagyok egy 10+ millás hitelnél.
Szóval jah. Tanuljak. Ahhoz pénz kell es nem tudok egyszerre kiadni több mint fel millát. 200at is hónapok alatt kaparok össze.
Szóval jah. Kurvara élősködőm....

Plusz. Engem ez mozgat.
Ezt szeretnem csinálni később papírt szerezni es ebben a sportágban dolgozni. Baj?

kiboldoltam a részeket amitől agyfaszrákot kaptam

szóval mi a faszom volt neked 20 milla bevételed a 100ks munkádból?
miért kéne egyszerre fél millát kiadni a kezedből ha tanulni akarnál? nekem 230 a tandijam egy FÉL ÉVRE (és máshol sem sokkal több), még 100k-s fizetésből félretudnál annyit tenni, hogy kifizesd, mivel neked nem kell faszra sem költened, mert otthon laksz, de felvehetsz diákhitelt is, ha nagyon rossz az élet
mi a célod ezzel az egésszel? profi nem leszel, mert spoiler, szar a genetikád, ha már ahhoz is tömnöd kell magadba a faszságokat, hogy ne legyél hájpacni, arra meg aztán érdemes feláldozni az életed, hogy nézegethesd magad a tükörben, innentől meg nem értem miért nem jó casualben tolni, aztán úgy kinézni mint egy ember
lehet azért nem akarta apád hogy elmenj tanulni mert már ő is látta, hogy túl hülye lennél hozzá

This post was edited by Cpt_Ghost on Apr 29 2016 03:56am
Member
Gold: 0.00
Apr 29 2016 03:58am
Quote (Psyclon @ 29 Apr 2016 10:08)
A cuccok minősége mindig kétséges.
Gyulladt mar be úgy a szúrás helye hogy azt hittem vágás lesz a vége. De rendbe jött hála az égnek.
Natural vs kox hobbi vs profi.
Tudom hogy hobbi szinten nem érdemes koxolni.
De nem akarok örökké az amatőr szinten maradni.
A kox meg segít pár lépcsőfokot kihagyni. Itt értem a lépcsőfokokat éveknek.

Nem hiszem es nem is azt mondom, hogy a pénz miatt utalnak engem. Megvan a stílusom ami sok embernek nem fekszik. Ezért utalnak. Amit meg is értek. De mar ezer éve úgy állnak hozzam mint egy nyomorékhoz, hat en se fogom vissza magam.
A pénzt azért hoztam fel mert itt mindenki azon lovagol.

Sajnálom a betegséged.
De számomra ez is csak azt mutatja hogy egészségesen is jöhet bármikor a gebasz.
De mar megmondtam. Nemsokára labor. Meg alapbol figyelek magamra es nézem mi a helyzet. Ha bármi nagyobb gond lenne hagynám a picsaba az egészet.

De azert legkozelebb is belotted, szerintem ez csak annyit mutat, hogy nem vagy rendben onmagaddal / komoly onertekelesi problamaid vannak.

Member
Gold: 0.00
Apr 29 2016 04:04am
Quote (Psyclon @ Apr 29 2016 11:08am)
A cuccok minősége mindig kétséges.
Gyulladt mar be úgy a szúrás helye hogy azt hittem vágás lesz a vége. De rendbe jött hála az égnek.
Natural vs kox hobbi vs profi.
Tudom hogy hobbi szinten nem érdemes koxolni.
De nem akarok örökké az amatőr szinten maradni.
A kox meg segít pár lépcsőfokot kihagyni. Itt értem a lépcsőfokokat éveknek.

Nem hiszem es nem is azt mondom, hogy a pénz miatt utalnak engem. Megvan a stílusom ami sok embernek nem fekszik. Ezért utalnak. Amit meg is értek. De mar ezer éve úgy állnak hozzam mint egy nyomorékhoz, hat en se fogom vissza magam.
A pénzt azért hoztam fel mert itt mindenki azon lovagol.

Sajnálom a betegséged.
De számomra ez is csak azt mutatja hogy egészségesen is jöhet bármikor a gebasz.
De mar megmondtam. Nemsokára labor. Meg alapbol figyelek magamra es nézem mi a helyzet. Ha bármi nagyobb gond lenne hagynám a picsaba az egészet.

Profi testépítő akarsz lenni, ezzel nincs baj, mindenkinek van valami célja, valakinek ez a furcsa, másnak az, hogy hogyan lehet valaki elégedett egy tanári pályával, vagy éppen ki/miért vállalja be hogy idősgondozó lesz. Mindenki másra vágyik, mást szeretne elérni.
Egyetlen dolgot nem értek:

Miért akarsz meggyőzni egy rakás trollból /az adott témában teljesen fogalmatlanokból álló online közösséget? Akik most a magyar top elitben vannak testépítők - de akár a világ top testépítői - gondolom ők neked példaképek, motivációt jelentenek stb. szerintem egyikük sem próbálta senki előtt bizonyítani az igazát. Mikor Vörös Zoli bement 50kg-s bélgilisztaként a terembe és eldöntötte magában hogy ő profi lesz nem hiszem, hogy bárkinek ecsetelte volna, hogy mit hogyan fog megenni, meg magába szúrni. És 14 évvel később 120+kg volt és New Yorkban versenyzett világszintű profikkal. De ehhez 14 év kellett, nincs olyan szer a világon, amivel ezt helyettesíteni lehet.
Ha ilyen vagy ehhez hasonló célod van nincs hova sietned, ha csak ideig óráig szeretnél jól kinézni akkor csináld nyugodtan, a te döntésed. Nagyon sok tiszavirág életű testépítőt ismertem már, akik 1-2 évig jól néztek ki aztán szépen elfogyott a pénz, motiváltság, kitartás. Belátták, hogy a testépítésből mint élsport/versenysport nem kapnak semmit vissza, és szépen lassan visszafogytak a normál emberek közé, csak éppen ezt mentálisan feldolgozni nagyon kevésnek sikerül miután mindenhol megnézték őket, a stradon/nyárok ők voltak a valakik, aztán nem maradt semmi. Én nem mondom, hogy így vagy úgy dönts, neked kell tudnod mit akarsz, csak elmondtam amiket eddig tapasztaltam hátha segít a gondolkodásban.
Member
Gold: 6,352.66
Apr 29 2016 04:18am
Quote (rapiddani @ 29 Apr 2016 11:23)
valami olyasmihez tudnám hasonlítani lestatot mintha a macskámnak meg akarnám tanítani,hogy főzzön egy kávét, kurvára leszarja meg nem is érti

de a macska legalabb aranyos
Member
Gold: 1,107.11
Apr 29 2016 04:22am
Quote (Fej @ 29 Apr 2016 10:58)
De azert legkozelebb is belotted, szerintem ez csak annyit mutat, hogy nem vagy rendben onmagaddal / komoly onertekelesi problamaid vannak.

Nem. Attól az embertől mar nem veszek semmit.
Nem igazán értem.
Látom hogy szar de azért folytatom. Wtf man? Ennyire hülyének ne nézz mar.

Quote (Cpt_Ghost @ 29 Apr 2016 10:53)
kiboldoltam a részeket amitől agyfaszrákot kaptam

szóval mi a faszom volt neked 20 milla bevételed a 100ks munkádból?
miért kéne egyszerre fél millát kiadni a kezedből ha tanulni akarnál? nekem 230 a tandijam egy FÉL ÉVRE (és máshol sem sokkal több), még 100k-s fizetésből félretudnál annyit tenni, hogy kifizesd, mivel neked nem kell faszra sem költened, mert otthon laksz, de felvehetsz diákhitelt is, ha nagyon rossz az élet
mi a célod ezzel az egésszel? profi nem leszel, mert spoiler, szar a genetikád, ha már ahhoz is tömnöd kell magadba a faszságokat, hogy ne legyél hájpacni, arra meg aztán érdemes feláldozni az életed, hogy nézegethesd magad a tükörben, innentől meg nem értem miért nem jó casualben tolni, aztán úgy kinézni mint egy ember
lehet azért nem akarta apád hogy elmenj tanulni mert már ő is látta, hogy túl hülye lennél hozzá

:wacko: őstermelő vagyok. Ugyan miből lenne?!
Ezért is írtam hogy en azért a pénzért en nem tettem semmit.

Ahhoz is cucc kell hogy ne legyek hajpacni. Röhögök :lol:
Figyi, csak hogy megértsd.
Eddig tömegelés volt. 79ről indultam 97kg lett a vége.
Ha 5kg zsír feljött, sokat mondok.
A cucc nem ahhoz kell hogy le vakarjam a zsírt. DE abban is segíteni fog.
Most épp diéta van. De ezután megint tömegelés lesz. Utánna megint diéta es így tovább.
Tudod ahhoz hogy az ember izmot pakoljon fel, többlet kalória bevite kell. Akar mennyire is eszel tisztán, zsír jönni fog fel. Ezért van időszakos diéta es tömegelés.
A zsír bontásához meg kalória deficit szükséges.
Furcsa mi?
Szóval te fogyatékos fasz, nem azért szurom magam hogy ne legyek hajas geci :lol:

Ja es igen. Nem vagyok egy Einstein.

Quote (josheide @ 29 Apr 2016 10:38)
Az alapjan amit leirtal kicsit ossze vagy zavarodva, hogy mi is fontos az eletben, es mint valami utolso kitoresi pont foggal korommel kapaszkodsz a profi testepiteshez.

Lestat figyu en nem proballak megteriteni, azt csinalsz az eleteddel amit akarsz.

De

Ha egyszer majd gazdalkodnod kell az oroksegeddel, akkor ne a kondis haverkotol kerj tippeket, ne kezdj el MLG pro-tozsdezni, hanem irj ram.

Udv

~ Jo$$$shi ~

Kitörési pont. Hm. Nem épp.
Csak végre találtam valamit ami érdekel es szeretem is csinálni. HA összejön akkor jo LENNE ebből megélni.
De atm annak is örülni fogom ha tükör elott verhetem a faszom magamra.

Örökség :lol: 2 öcsém visz majd mindent.

~ P$y€lon
Member
Gold: 280.00
Apr 29 2016 04:30am
Quote (Psyclon @ Apr 29 2016 11:22am)
Nem. Attól az embertől mar nem veszek semmit.
Nem igazán értem.
Látom hogy szar de azért folytatom. Wtf man? Ennyire hülyének ne nézz mar.

:wacko: őstermelő vagyok. Ugyan miből lenne?!
Ezért is írtam hogy en azért a pénzért en nem tettem semmit.

Ahhoz is cucc kell hogy ne legyek hajpacni. Röhögök :lol:
Figyi, csak hogy megértsd.
Eddig tömegelés volt. 79ről indultam 97kg lett a vége.
Ha 5kg zsír feljött, sokat mondok.
A cucc nem ahhoz kell hogy le vakarjam a zsírt. DE abban is segíteni fog.
Most épp diéta van. De ezután megint tömegelés lesz. Utánna megint diéta es így tovább.
Tudod ahhoz hogy az ember izmot pakoljon fel, többlet kalória bevite kell. Akar mennyire is eszel tisztán, zsír jönni fog fel. Ezért van időszakos diéta es tömegelés.
A zsír bontásához meg kalória deficit szükséges.
Furcsa mi?
Szóval te fogyatékos fasz, nem azért szurom magam hogy ne legyek hajas geci :lol:

Ja es igen. Nem vagyok egy Einstein.

Kitörési pont. Hm. Nem épp.
Csak végre találtam valamit ami érdekel es szeretem is csinálni. HA összejön akkor jo LENNE ebből megélni.
De atm annak is örülni fogom ha tükör elott verhetem a faszom magamra.

Örökség :lol: 2 öcsém visz majd mindent.

~ P$y€lon

Őstermelő vagy? mit termelsz
Member
Gold: 6,352.66
Apr 29 2016 04:31am
sztem 1 normalis szint (esetleg nemi kox) , es melle vmi szemelyi edzo tanfolyambol (tf?, nemtudom, tok hulye vagyok hozza) jobban meg fogsz elni
csak versenybol sztem kb top10 magyar el meg? de o is inkabb azert, mert van neve, es edzest tart + felkesziti a noobokat :D
Member
Gold: 5,302.77
Apr 29 2016 04:31am
Quote (anyd @ Apr 29 2016 11:30am)

Őst.
Member
Apr 29 2016 04:33am
Quote (anyd @ 29 Apr 2016 12:30)

hülyeséget termel

mindegy baszok én rá, tőlem úgy kúrod el az életed ahogy akarod, csak ne hagyd abba a postolást pls
Go Back To Magyar Topic List
Prev1113011311132113311341257Next
Add Reply New Topic New Poll