d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Gyúrós Topik > Minden Ami Testedzéshez Kapcsolódik
Prev1112911301131113211331257Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2,496.00
Apr 29 2016 02:12am
Quote (Psyclon @ Apr 29 2016 08:29am)
Ez a sok pénz?
Milyen sok pénz?

Durvan 350 ezerről beszélünk. Ebből kb 120at költöttem eddig koxra + vissza allitashoz cuccra.
350ből milyen hazát is veszel?
Vagy beszéljünk hosszú tavon.
Bele olok 2 év alatt fel - egy millát koxba. Milyen hazát veszek abból?
Hol élsz te?

Befektetni.
Magamba fektetem ezt a pénzt. Kb szó szerint.

Szánalmas, hogy a pénzen meg az egészségen lovagoltok es le merem fogadni minden hétvégén oda vagytok bulizni meg inni meg stb.
Nos en nem járok el nem iszok stb. Mégse ugatok nektek ezzel kapcsolatban, hogy az a pénz amit elbulizol hétvégén x év múlva milyen jól jönne stb

tenyleg szanalmas hogy probalnak emberkent allni hozzad

az is szanalmas hogy elvezik az eletet, nem koxxal basszak szet a testuket(hanem massal, es igy kibaszott kicsi a vadlijuk, ami a legszanalmasabb).

arrol ne is beszeljunk hogy vannak barataik, van onbecsulesuk, vannak celjaik, ertelmes munkajuk/elfoglaltsaguk es kilatasaik az eletben. szanalmasak. es teljesen mindegy hogy mit valaszolsz csikano, mert tudod te jol hogy valami nincs veled rendben, es hogy ez itt mind igaz.

de csinald csak tovabb, majd ha szetrepedt borod alol veletlenul kiesnek az elcsokevenyesedett golyoid es egy durvabb kavetol megall a szived elmorzsolok egy konnycseppet folotted mikozben setaltatom a dinoszauruszt
Member
Gold: 1,107.11
Apr 29 2016 02:15am
Quote (NemRicsiVagyokRteeeeed @ 29 Apr 2016 09:09)
350 ből kb kijön egy havi normális kaja+ a növi amit írtál. Akkor most te miről beszélsz? Nekem teljesen mindegy mit és miből finanszírozol, de legalább akkor reális adatokat írj.

Novit feltételes módon írtam es nem a 2500/iu-s cuccra gondoltam.
Van annál olcsóbb is. Es egyáltalán nem biztos hogy azt tolni fogom.
Kaja meg kb 40/50k
Member
Gold: 280.00
Apr 29 2016 02:17am
Quote (Psyclon @ Apr 29 2016 09:09am)
Vicc vagy.
Pénzen túl nem látsz.
Most erre mit mondjak?

Csak azt látod hogy x pénzt költök erre. De azt mar nem fogja fel az agyad, hogy minden egyes kibaszott nap oda teszem magam es csinálom amit kell hogy elérjem a célom.
A szart is kihajtom magamból kox ide vagy oda.

Teged tényleg felelmetesen elbasztak a szuleid
Member
Gold: 5,390.00
Apr 29 2016 02:23am
de még mindig nem írt le, hogy mi a célja ezzel
Member
Apr 29 2016 02:35am
Quote (jarabekg @ 29 Apr 2016 09:23)
de még mindig nem írt le, hogy mi a célja ezzel

Majd neked személyesen elmondom.

Quote (anyd @ 29 Apr 2016 09:17)
Teged tényleg felelmetesen elbasztak a szuleid

Miért?

Quote (TresholdOfUniverse @ 29 Apr 2016 09:12)
tenyleg szanalmas hogy probalnak emberkent allni hozzad

az is szanalmas hogy elvezik az eletet, nem koxxal basszak szet a testuket(hanem massal, es igy kibaszott kicsi a vadlijuk, ami a legszanalmasabb).

arrol ne is beszeljunk hogy vannak barataik, van onbecsulesuk, vannak celjaik, ertelmes munkajuk/elfoglaltsaguk es kilatasaik az eletben. szanalmasak. es teljesen mindegy hogy mit valaszolsz csikano, mert tudod te jol hogy valami nincs veled rendben, es hogy ez itt mind igaz.

de csinald csak tovabb, majd ha szetrepedt borod alol veletlenul kiesnek az elcsokevenyesedett golyoid es egy durvabb kavetol megall a szived elmorzsolok egy konnycseppet folotted mikozben setaltatom a dinoszauruszt

:D oké

1# en miért ne élvezném az életet? Mert nem járok el inni meg bulizni meg stb?
2# miért ne lennének barátaim?
3# értelmes munka.... mast lenézni a munkája miatt... Nincs ennél undorítóbb dolog.
4# önbecsülés es cél... Van célom. Önbecsülés is ha nem is sok.
5# emberként állni hozzam? Mást se látok csak a kibaszott pénz miatti ugatást meg azt hogy tanulás tanulás tanulás. Diploma nélkül nem lehet élni vagy mi a faszom? Nekem nem jött össze a diploma. Húha. Öljetek mar meg....
6# koxos heresorvadasos cuccra meg majd akkor reagálok ha majd tutod egyáltalán miről beszélsz.
Member
Gold: 4.20
Apr 29 2016 02:48am
Quote (Psyclon @ 29 Apr 2016 09:35)
Majd neked személyesen elmondom.

Miért?

:D oké

1# en miért ne élvezném az életet? Mert nem járok el inni meg bulizni meg stb?
2# miért ne lennének barátaim?
3# értelmes munka.... mast lenézni a munkája miatt... Nincs ennél undorítóbb dolog.
4# önbecsülés es cél... Van célom. Önbecsülés is ha nem is sok.
5# emberként állni hozzam? Mást se látok csak a kibaszott pénz miatti ugatást meg azt hogy tanulás tanulás tanulás. Diploma nélkül nem lehet élni vagy mi a faszom? Nekem nem jött össze a diploma. Húha. Öljetek mar meg....
6# koxos heresorvadasos cuccra meg majd akkor reagálok ha majd tutod egyáltalán miről beszélsz.

igazabol lehet hogy van itt 1-2 ember aki amiatt utal hogy van penzetek, szard le engem nem erdekel h kinek milyen az anyagi helyzete
de
a tobbseg azt akarta beledverni hogy ne allj neki amator szinten a koxolasnak es ezt mar tobb profi is kijelentette h semmi ertelme
(biztos csak nem akarjak h letaszítsd oket a tronrol xdxdxdxd)

tenyleg nincs kozunk hozza h mire baszod el a sajat vagy a szuleid penzet de legalabb a sajat egeszseged ne baszd szet
most nezz meg engem 23 eves vagyok nem ittam nem dohanyoztam es egy kibaszott anyjegy miatt 2 hetente jarhatok pestre meg baszhatom a kulfoldi melot penzt stb

tenyleg megeri magadba tolni az ismeretlen szarokat?
biztos vagy benne hogy neked a legjobb minosegu cuccot fogjak adni csak azert mert te a polgarmester fia vagy?

gondolkozz mar el eNber

Member
Apr 29 2016 03:08am
Quote (GoreKnight9 @ 29 Apr 2016 09:48)
igazabol lehet hogy van itt 1-2 ember aki amiatt utal hogy van penzetek, szard le engem nem erdekel h kinek milyen az anyagi helyzete
de
a tobbseg azt akarta beledverni hogy ne allj neki amator szinten a koxolasnak es ezt mar tobb profi is kijelentette h semmi ertelme
(biztos csak nem akarjak h letaszítsd oket a tronrol xdxdxdxd)

tenyleg nincs kozunk hozza h mire baszod el a sajat vagy a szuleid penzet de legalabb a sajat egeszseged ne baszd szet
most nezz meg engem 23 eves vagyok nem ittam nem dohanyoztam es egy kibaszott anyjegy miatt 2 hetente jarhatok pestre meg baszhatom a kulfoldi melot penzt stb

tenyleg megeri magadba tolni az ismeretlen szarokat?
biztos vagy benne hogy neked a legjobb minosegu cuccot fogjak adni csak azert mert te a polgarmester fia vagy?

gondolkozz mar el eNber

A cuccok minősége mindig kétséges.
Gyulladt mar be úgy a szúrás helye hogy azt hittem vágás lesz a vége. De rendbe jött hála az égnek.
Natural vs kox hobbi vs profi.
Tudom hogy hobbi szinten nem érdemes koxolni.
De nem akarok örökké az amatőr szinten maradni.
A kox meg segít pár lépcsőfokot kihagyni. Itt értem a lépcsőfokokat éveknek.

Nem hiszem es nem is azt mondom, hogy a pénz miatt utalnak engem. Megvan a stílusom ami sok embernek nem fekszik. Ezért utalnak. Amit meg is értek. De mar ezer éve úgy állnak hozzam mint egy nyomorékhoz, hat en se fogom vissza magam.
A pénzt azért hoztam fel mert itt mindenki azon lovagol.

Sajnálom a betegséged.
De számomra ez is csak azt mutatja hogy egészségesen is jöhet bármikor a gebasz.
De mar megmondtam. Nemsokára labor. Meg alapbol figyelek magamra es nézem mi a helyzet. Ha bármi nagyobb gond lenne hagynám a picsaba az egészet.
Member
Gold: 0.92
Apr 29 2016 03:23am
valami olyasmihez tudnám hasonlítani lestatot mintha a macskámnak meg akarnám tanítani,hogy főzzön egy kávét, kurvára leszarja meg nem is érti
Member
Apr 29 2016 03:31am
Quote (rapiddani @ 29 Apr 2016 10:23)
valami olyasmihez tudnám hasonlítani lestatot mintha a macskámnak meg akarnám tanítani,hogy főzzön egy kávét, kurvára leszarja meg nem is érti

Értem amit mondtok.
Csak ti nem értitek meg hogy nálam mások a prioritások.
Member
Gold: 33,265.80
Apr 29 2016 03:38am
Az alapjan amit leirtal kicsit ossze vagy zavarodva, hogy mi is fontos az eletben, es mint valami utolso kitoresi pont foggal korommel kapaszkodsz a profi testepiteshez.

Lestat figyu en nem proballak megteriteni, azt csinalsz az eleteddel amit akarsz.

De

Ha egyszer majd gazdalkodnod kell az oroksegeddel, akkor ne a kondis haverkotol kerj tippeket, ne kezdj el MLG pro-tozsdezni, hanem irj ram.

Udv

~ Jo$$$shi ~
Go Back To Magyar Topic List
Prev1112911301131113211331257Next
Add Reply New Topic New Poll