Quote (Oberon_os @ 18 Jul 2010 15:15)
umo senki nem vitatja h campa gecijó tud lenni, de nekem simanó 105re van pízem, akkor azzal bíbelődök. Amire nekem kell, arra tökéletes, akik meg egyenesben kitekerik az 55-60at azok használjanak campa-colnago-miche és hasonló cuccokat...
Imo Campában kapsz olcsón szintén már egy jobba Mirage vagy Xenon, ha mást nem is a régebbi verziót belőlük, ami pl nekem is van. Árban ugyanott van (ha nem olcsóbb), mint a 105ös Shimano és azért imo mégis csak jobb. A Shimanot lassan hobbikerékpárosok alkatrészgyártójának mondanám. Tény, hogy még mindig vannak MTB-ben és Outiban is jó szetjeik, de magasan verik hamarosan az ő cuccaikat imo a Sram, Campa, és hasonlók.
Quote (szabika @ 18 Jul 2010 15:19)
itt arról volt szó hogy bali kérdezte, én meg montam hogy imo a michelin csinált előszőr gumit a bicóhoz így ofc azt kell venni, de a tourban most mondták hogy a dunlop volt
nekünk is campa setünk van, 55-60ról szó sincs de attól még az van
a 105ös pedig egy jó széria, nekem is abból lesz az spd-sl pedálom ^^
DE AZÉRT LEHETNE! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Persze, am a Shimano 105ös setből 1-1 darabot Én is kiragadnék, ha Campában nem találnék jó árban jót, mint pl a FÉKVÁLTÓKAR!!!!, vagy a fékrendszer, meg hátsó sor.
Váltók, agyak, mindenképpen Campa.
/e: valami egyenes úton, am jó lenne kipróbálni, amikor nincs szél, vagy csak nagyon minimális, hogy legnagyobb áttételen mennyi a max sebesség amit ki tudunk hajtani.
/e2: Btw ahogy néztem, valami régi Selle Bassano nyereg van am a bringámon (Made In Italy).
This post was edited by Baleee on Jul 18 2010 07:32am