d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Gyúrós Topik > Minden Ami Testedzéshez Kapcsolódik
Prev1112811291130113111321257Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 280.00
Apr 29 2016 01:19am
Quote (Psyclon @ Apr 29 2016 08:15am)
Annyi zsír nincs rajtam.
Csak annyit akarok lekaparni. Gyno genetika kb van aki hajlamos ra es van aki nem.
Előbb utobb ugyis plasztika lesz a vége. Szóval nem igazán aggódom ez miatt.
Tudom hogy sok a cucc. De az adag közel se annyi mint amit egy profi verseny szintű ember tol magába.
Meg kurvara nem a fogyás a fő cél. Csak most épp az fog menni mert túl vagyon a tömegelésen.
79 - 97

Most komolyan.
Honnan az anyambol veszitek az ilyen baromságokat?

Abba belegondolsz hogy ez a sok penz kurvara feleslegesen elmegy faszsagra, ebbol par ev alatt hazat vehetnel vagy befektethetned, es mellette siman egszsegesen etkezhtnel es mozoghatnal?
Member
Gold: 1,107.11
Apr 29 2016 01:29am
Quote (anyd @ 29 Apr 2016 08:19)
Abba belegondolsz hogy ez a sok penz kurvara feleslegesen elmegy faszsagra, ebbol par ev alatt hazat vehetnel vagy befektethetned, es mellette siman egszsegesen etkezhtnel es mozoghatnal?

Ez a sok pénz?
Milyen sok pénz?

Durvan 350 ezerről beszélünk. Ebből kb 120at költöttem eddig koxra + vissza allitashoz cuccra.
350ből milyen hazát is veszel?
Vagy beszéljünk hosszú tavon.
Bele olok 2 év alatt fel - egy millát koxba. Milyen hazát veszek abból?
Hol élsz te?

Befektetni.
Magamba fektetem ezt a pénzt. Kb szó szerint.

Szánalmas, hogy a pénzen meg az egészségen lovagoltok es le merem fogadni minden hétvégén oda vagytok bulizni meg inni meg stb.
Nos en nem járok el nem iszok stb. Mégse ugatok nektek ezzel kapcsolatban, hogy az a pénz amit elbulizol hétvégén x év múlva milyen jól jönne stb
Member
Gold: 5,390.00
Apr 29 2016 01:29am
Quote (championmath @ Apr 28 2016 07:18pm)
Szerintem túl eddzed magad. Mondjuk nem tudom mik ezek amiket szedsz, gondolom tesztoszteron származék az egyik, ha már úgyis szedsz én még tuti raknék mellé egy kis T3-at a DHEA, elég jó mivel a tesztoszteron precursorja, bár vigyázz vele mert ha túl sokat szedsz megemelheti az ösztrogént/cortisolt is, ha vérképet csináltatsz ezeknek a szintjére figyelj imo.
Amúgy mi a célod ezzel? Nem korai még ilyen döntést hozni? Én elég erős párhuzamot látok e közt a postod között meg amikor pár éve ugyanígy a tápkiegeket soroltad fel, az tény, hogy a szteroidok kurva hatásosak míg a tápkiegek nagyrésze kb szarabb mint ha nemszednéd, de mi értelme?
Nyilván tisztában vagy azzal, hogy ha abbahagyod akkor az alap termelés alá esik vissza a tesztoszteron szinted tehát vagy szeded életed végéig (ezt hogy látod be előre?) vagy tökmindegy milyen komolyan veszed az edzést/kajálást, abba hagyod a cuccot és bb gains, ez a fő szar a koxolásba imo. Mondjuk azért ennyire nem szarnám össze magam ettől mint itt sokan, azon kívül, hogy a golyók összemennek a tesztoszterontól, más szempontból csak egészségesebb lesz tőle, nagyobb izomtömeg, magasabb libidó, jobb immunrendszer, csökken a degeneratív betegségek kockázata stb. A negatív vélemény a szteroidokról nagyrészt propaganda, olvassatok a témában inkább. Vicces, ez a szétbaszod magad stb, úgy, hogy a nők nagyrésze ösztrogén tablettákat szed rendszeresen, ami úgy tűnik senkit nem zavar, pedig sokkal károsabb mint ha valaki tesztoszteront szed férfiként.

Ha képet nem is pár statot írjál már, meg étrendet is, érdekelne.

ha a fogamzasgatlora gondolsz, akkor azert ez durva tulzas
nagyon alacsony a modern gyogyszerek hormontartalma, van ami csak progeszteront tartalmaz, amiben van osztrogen is, azt pedig rendszeresen szuneteltetni kell (0,5-1 evet 2-3 evente)
Member
Apr 29 2016 01:34am
Quote (Psyclon @ Apr 29 2016 08:29am)
Ez a sok pénz?
Milyen sok pénz?

Durvan 350 ezerről beszélünk. Ebből kb 120at költöttem eddig koxra + vissza allitashoz cuccra.
Hol élsz te?

Befektetni.

Szánalmas, hogy a pénzen meg az egészségen lovagoltok es le merem fogadni minden hétvégén oda vagytok bulizni meg inni meg stb.
Nos en nem járok el nem iszok stb. Mégse ugatok nektek ezzel kapcsolatban, hogy az a pénz amit elbulizol hétvégén x év múlva milyen jól jönne stb

En evi max 20 ezret koltok szorakozasra, de lehet sokat mondtam.
Az a baj hogy ezustkanallal a seggedben nem erzed a penz erteket... Ha ebbol a 100ezerbol amit megkeresel magadat kene fenntartanod minden segitseg nelkul akkor verezne a segglyukad rendesen

Havi 10 ezret tudok kb felrerakni, de amint meglesz a diplomam es lesz jobb munkam, akkor a fizum felet felre tudom majd rakni.
Hany eves vagy? Mennyi megtakaritasod van? Evi felmilliot elbaszol ilyen szarokra? Vagy ez csak a kox, a tobbivel egyutt tobb?
Szerinted ez nem penz? Addig laksz egyutt szuleiddel amig meg nem halnak, es akkor majd orokolsz?

Egyet remelek, hogy nem fogsz szaporodni, mert ha neked gyereked lenne az talan meg nalad is eletkeptelenebb lenne, illetve te addigra feleled azt amit a szuleid gondolom nem kis munkaval megkerestek

This post was edited by anyd on Apr 29 2016 01:35am
Member
Gold: 0.92
Apr 29 2016 01:35am
Quote (Psyclon @ Apr 29 2016 07:29am)
Ez a sok pénz?
Milyen sok pénz?

Hol élsz te?

Befektetni.

amúgy baszogatás nélkül kérdezem, mik a hosszútávú céljaid? Tehát kigyúrtad magad, faszán nézel ki. Addig élsz otthon amikor szüleid feldobják a pacskert és #öröklés ? vagy úgy mi, mert persze 1milla nem számít, de ha szüleid egyszer úgy döntenének hogy nem támogatnak az otthoni lustaságban tovább akkor te kvázi mehetnél csövezni havi 85kból, vagy tesco - albérlet álomkombózni

továbbá, bár már kérdeztünk erről, de ha "belefektetem magamba szó szerint" életstílust vallod, akkor nem gondolod ,hogy a tanulás úgy kb mérföldekkel jobb mint amit müvelsz?
Member
Apr 29 2016 01:55am
Quote (anyd @ 29 Apr 2016 08:34)
En evi max 20 ezret koltok szorakozasra, de lehet sokat mondtam.
Az a baj hogy ezustkanallal a seggedben nem erzed a penz erteket... Ha ebbol a 100ezerbol amit megkeresel magadat kene fenntartanod minden segitseg nelkul akkor verezne a segglyukad rendesen

Havi 10 ezret tudok kb felrerakni, de amint meglesz a diplomam es lesz jobb munkam, akkor a fizum felet felre tudom majd rakni.
Hany eves vagy? Mennyi megtakaritasod van? Evi felmilliot elbaszol ilyen szarokra? Vagy ez csak a kox, a tobbivel egyutt tobb?
Szerinted ez nem penz? Addig laksz egyutt szuleiddel amig meg nem halnak, es akkor majd orokolsz?

Egyet remelek, hogy nem fogsz szaporodni, mert ha neked gyereked lenne az talan meg nalad is eletkeptelenebb lenne, illetve te addigra feleled azt amit a szuleid gondolom nem kis munkaval megkerestek

Quote (rapiddani @ 29 Apr 2016 08:35)
amúgy baszogatás nélkül kérdezem, mik a hosszútávú céljaid? Tehát kigyúrtad magad, faszán nézel ki. Addig élsz otthon amikor szüleid feldobják a pacskert és #öröklés ? vagy úgy mi, mert persze 1milla nem számít, de ha szüleid egyszer úgy döntenének hogy nem támogatnak az otthoni lustaságban tovább akkor te kvázi mehetnél csövezni havi 85kból, vagy tesco - albérlet álomkombózni

továbbá, bár már kérdeztünk erről, de ha "belefektetem magamba szó szerint" életstílust vallod, akkor nem gondolod ,hogy a tanulás úgy kb mérföldekkel jobb mint amit müvelsz?

Tisztaztunk valamit.
HA nem tehetném meg, akkor kurvara nem csinálnám ezt.
DE! Jelenleg megtehetem.
Nem vagyok fogyatékos. Tudom, hogy az átlag magyar ember nem tehetne ezt meg. De most szopjam le mindenki faszat mert jo családba születtem?
Adóbevallásom alapján múlt évben 20+ Milla volt a bevételem -_-
Es persze en ezért nem tettem semmit. De nem ezt akarom kihozni ebből.
De mondjuk hitelt se vehetnék fel ha el szeretnek indítani valamit vagy akar csak valami komolyabb dolgot akarok venni mert eleg hülyén nézne ki hogy 20+ millát kerestem az évben de szükségem van fel millióra. Ezen felül kezes is vagyok egy 10+ millás hitelnél.
Szóval jah. Tanuljak. Ahhoz pénz kell es nem tudok egyszerre kiadni több mint fel millát. 200at is hónapok alatt kaparok össze.
Szóval jah. Kurvara élősködőm....

Plusz. Engem ez mozgat.
Ezt szeretnem csinálni később papírt szerezni es ebben a sportágban dolgozni. Baj?
Member
Apr 29 2016 02:05am
Quote (Psyclon @ Apr 29 2016 08:55am)
Tisztaztunk valamit.
HA nem tehetném meg, akkor kurvara nem csinálnám ezt.
DE! Jelenleg megtehetem.
Nem vagyok fogyatékos. Tudom, hogy az átlag magyar ember nem tehetne ezt meg. De most szopjam le mindenki faszat mert jo családba születtem?
Adóbevallásom alapján múlt évben 20+ Milla volt a bevételem -_-
Es persze en ezért nem tettem semmit. De nem ezt akarom kihozni ebből.
De mondjuk hitelt se vehetnék fel ha el szeretnek indítani valamit vagy akar csak valami komolyabb dolgot akarok venni mert eleg hülyén nézne ki hogy 20+ millát kerestem az évben de szükségem van fel millióra. Ezen felül kezes is vagyok egy 10+ millás hitelnél.
Szóval jah. Tanuljak. Ahhoz pénz kell es nem tudok egyszerre kiadni több mint fel millát. 200at is hónapok alatt kaparok össze.
Szóval jah. Kurvara élősködőm....

Plusz. Engem ez mozgat.
Ezt szeretnem csinálni később papírt szerezni es ebben a sportágban dolgozni. Baj?

Ja nem, en meg űrhajós akarok lenni, veszek is 100ezerert űrhajós kaját es holnaptól at eszem
Member
Gold: 5,302.77
Apr 29 2016 02:06am
Beszarok ezen a topicon.
Member
Gold: 0.00
Apr 29 2016 02:09am
Quote (Psyclon @ Apr 29 2016 09:29am)
Ez a sok pénz?
Milyen sok pénz?

Hol élsz te?

Befektetni.

350 ből kb kijön egy havi normális kaja+ a növi amit írtál. Akkor most te miről beszélsz? Nekem teljesen mindegy mit és miből finanszírozol, de legalább akkor reális adatokat írj.
Member
Apr 29 2016 02:09am
Quote (anyd @ 29 Apr 2016 09:05)
Ja nem, en meg űrhajós akarok lenni, veszek is 100ezerert űrhajós kaját es holnaptól at eszem

Vicc vagy.
Pénzen túl nem látsz.
Most erre mit mondjak?

Csak azt látod hogy x pénzt költök erre. De azt mar nem fogja fel az agyad, hogy minden egyes kibaszott nap oda teszem magam es csinálom amit kell hogy elérjem a célom.
A szart is kihajtom magamból kox ide vagy oda.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1112811291130113111321257Next
Add Reply New Topic New Poll