Quote (anyd @ 29 Apr 2016 08:34)
En evi max 20 ezret koltok szorakozasra, de lehet sokat mondtam.
Az a baj hogy ezustkanallal a seggedben nem erzed a penz erteket... Ha ebbol a 100ezerbol amit megkeresel magadat kene fenntartanod minden segitseg nelkul akkor verezne a segglyukad rendesen
Havi 10 ezret tudok kb felrerakni, de amint meglesz a diplomam es lesz jobb munkam, akkor a fizum felet felre tudom majd rakni.
Hany eves vagy? Mennyi megtakaritasod van? Evi felmilliot elbaszol ilyen szarokra? Vagy ez csak a kox, a tobbivel egyutt tobb?
Szerinted ez nem penz? Addig laksz egyutt szuleiddel amig meg nem halnak, es akkor majd orokolsz?
Egyet remelek, hogy nem fogsz szaporodni, mert ha neked gyereked lenne az talan meg nalad is eletkeptelenebb lenne, illetve te addigra feleled azt amit a szuleid gondolom nem kis munkaval megkerestek
Quote (rapiddani @ 29 Apr 2016 08:35)
amúgy baszogatás nélkül kérdezem, mik a hosszútávú céljaid? Tehát kigyúrtad magad, faszán nézel ki. Addig élsz otthon amikor szüleid feldobják a pacskert és #öröklés ? vagy úgy mi, mert persze 1milla nem számít, de ha szüleid egyszer úgy döntenének hogy nem támogatnak az otthoni lustaságban tovább akkor te kvázi mehetnél csövezni havi 85kból, vagy tesco - albérlet álomkombózni
továbbá, bár már kérdeztünk erről, de ha "belefektetem magamba szó szerint" életstílust vallod, akkor nem gondolod ,hogy a tanulás úgy kb mérföldekkel jobb mint amit müvelsz?
Tisztaztunk valamit.
HA nem tehetném meg, akkor kurvara nem csinálnám ezt.
DE! Jelenleg megtehetem.
Nem vagyok fogyatékos. Tudom, hogy az átlag magyar ember nem tehetne ezt meg. De most szopjam le mindenki faszat mert jo családba születtem?
Adóbevallásom alapján múlt évben 20+ Milla volt a bevételem
Es persze en ezért nem tettem semmit. De nem ezt akarom kihozni ebből.
De mondjuk hitelt se vehetnék fel ha el szeretnek indítani valamit vagy akar csak valami komolyabb dolgot akarok venni mert eleg hülyén nézne ki hogy 20+ millát kerestem az évben de szükségem van fel millióra. Ezen felül kezes is vagyok egy 10+ millás hitelnél.
Szóval jah. Tanuljak. Ahhoz pénz kell es nem tudok egyszerre kiadni több mint fel millát. 200at is hónapok alatt kaparok össze.
Szóval jah. Kurvara élősködőm....
Plusz. Engem ez mozgat.
Ezt szeretnem csinálni később papírt szerezni es ebben a sportágban dolgozni. Baj?