Quote (Psyclon @ Apr 28 2016 04:09pm)
Csak ezt a kettőt emeltem ki ami konkrétan pucolni fog.
Természetesen nem csak ennyi fog menni. Mar megmondtam. Nem vagyok nyomorék aki 0 utánna jarassal tol valamit oszt varja a csodát.
Propi masteron tren ez lesz az alap
Stana csak az elején megy
GHRP & GHRH kombo megy meg melle vagy lehet növi. Nem tudom még. Peptiddel sokat kell szarakodni, de a meg növi kurva drága.
Proviron, hcg menni fog közben. Természetesen vissza állító kúra is lesz.
DHEA is habár ez nem valami nagy hű de cucc.
gyno-val tisztában vagyok.
Nem kell kioktatni. De meg semmi jele. Remelem marad is így.
Heresorvadas sincs. Jövő hónapban megyek laborba, ha valami gond van, akkor offolom az egészet. Ennyi.
Több aerob nem fog menni. Szabadnapjaimon fog menni reggel egy óra.
Nem fogok hajnal 5kor kelni hogy letoljam az egy órát utánna egy 12 óra műszakot majd este meg az egy - másfél órás edzés majd az edzés utáni 20perc areob es meg másnapra kaját csinálni.
Nem kerülök meg semmilyen munkát.
7 súlyzós edzésem van egy heten
Mellette 3-4 aerob
Minden edzés után 20/25perc futópad
Mi az anyámat kerülök meg???
Szerintem túl eddzed magad. Mondjuk nem tudom mik ezek amiket szedsz, gondolom tesztoszteron származék az egyik, ha már úgyis szedsz én még tuti raknék mellé egy kis T3-at a DHEA, elég jó mivel a tesztoszteron precursorja, bár vigyázz vele mert ha túl sokat szedsz megemelheti az ösztrogént/cortisolt is, ha vérképet csináltatsz ezeknek a szintjére figyelj imo.
Amúgy mi a célod ezzel? Nem korai még ilyen döntést hozni? Én elég erős párhuzamot látok e közt a postod között meg amikor pár éve ugyanígy a tápkiegeket soroltad fel, az tény, hogy a szteroidok kurva hatásosak míg a tápkiegek nagyrésze kb szarabb mint ha nemszednéd, de mi értelme?
Nyilván tisztában vagy azzal, hogy ha abbahagyod akkor az alap termelés alá esik vissza a tesztoszteron szinted tehát vagy szeded életed végéig (ezt hogy látod be előre?) vagy tökmindegy milyen komolyan veszed az edzést/kajálást, abba hagyod a cuccot és bb gains, ez a fő szar a koxolásba imo. Mondjuk azért ennyire nem szarnám össze magam ettől mint itt sokan, azon kívül, hogy a golyók összemennek a tesztoszterontól, más szempontból csak egészségesebb lesz tőle, nagyobb izomtömeg, magasabb libidó, jobb immunrendszer, csökken a degeneratív betegségek kockázata stb. A negatív vélemény a szteroidokról nagyrészt propaganda, olvassatok a témában inkább. Vicces, ez a szétbaszod magad stb, úgy, hogy a nők nagyrésze ösztrogén tablettákat szed rendszeresen, ami úgy tűnik senkit nem zavar, pedig sokkal károsabb mint ha valaki tesztoszteront szed férfiként.
Ha képet nem is pár statot írjál már, meg étrendet is, érdekelne.
This post was edited by championmath on Apr 28 2016 12:23pm