Quote (Cpt_Ghost @ 16 Nov 2011 18:11)
dk? 55 szint + elég meggyőző farmerkari választáskor
dk a main, szóval dk nem lehet. Hunteren elmélkedem, tetszik ez a pet rendszer, és pvpben is elég cigány, csak nem értek hozzá..
Quote (Aston @ 16 Nov 2011 18:12)
sztm. kb mindegy. régen a BM állat volt szintezéshez, mert durván tankolt a dög. én húztam nemrég 1 huntert. marksmanon toltam. nem is tudom, h mikor ütött meg utoljára mob. egyszerűen ilyen 1-2K körüli aimed shotokat durrogtatok lvl 50-65 között gátlástalanul. a nyitólövés leveri 1 mob hpjának 75%-át kb. ha rádjön a mob, akkor billkombó, kiszarsz 1 csapdát és újrapozícionálsz.
pofonegyszerű a kaszt. farmolni is baromi kényelmes, bár farmolásra és nightelfet csinálnék shadowmeld miatt.
a +skinninget pikk-pakk össze lehet szedni ZG-ből. van az a kard v. dagger tudod. +5/10 skinning. bőven elég sztm.
akkor belevágok a bm hunterba.
farmoláshoz a gyors skinning miatt lesz worgen, meg érdekel a worgen lore, még nem próbáltam ki azt.
A shadowmeld annyira nem előny szerintem, mert amúgyis a nodera szállok le, ott meg vagy megtámadnak, akkor ölni kell, vagy nem és akkor meg felesleges... az csak addig hasznos ameddig gyalogolsz.
This post was edited by CyberPunk666 on Nov 16 2011 11:15am