Quote (NemRicsiVagyokRteeeeed @ 28 Apr 2016 14:31)
Tren meg stana mondjuk ugyis kurva sokat fog pucolni
Konkrétan semmit nem fog csinálni. Elnyomja a saját tesztoszteron termelésed és a kúra végére még rosszabbul fogsz kinézni mint előtte. Ehhez még legalább 3 különböző kiegészítő szer kellene, hogy ez valamennyire elkerülhető legyen, de akkor sem 100% a hatás, valamit sok sok plussz pénz és plussz munka a májnak ezek bontása.
Ha a heti 3-4 aerob helyett minden nap nyomnád több haszna lenne. Pont az ehhez hasonló gondolkodás miatt van rossz megítélése a testépítésnek, mert két szerrel akarod a több munkát ( minden napi aerob ) kiváltani. No offense, de nem jó oldalról közelíted meg. Persze a te döntésed, de már a kúra elejétől kezdj el spórolni a gyno műtétre, mert - abból kiindulva, hogy 100kg körüli súlyról indul a fogyásod, hajlamosabb vagy rá mint az átlag - a női mell nem túl vonzó még kockahassal sem.
Csak ezt a kettőt emeltem ki ami konkrétan pucolni fog.
Természetesen nem csak ennyi fog menni. Mar megmondtam. Nem vagyok nyomorék aki 0 utánna jarassal tol valamit oszt varja a csodát.
Propi masteron tren ez lesz az alap
Stana csak az elején megy
GHRP & GHRH kombo megy meg melle vagy lehet növi. Nem tudom még. Peptiddel sokat kell szarakodni, de a meg növi kurva drága.
Proviron, hcg menni fog közben. Természetesen vissza állító kúra is lesz.
DHEA is habár ez nem valami nagy hű de cucc.
gyno-val tisztában vagyok.
Nem kell kioktatni. De meg semmi jele. Remelem marad is így.
Heresorvadas sincs. Jövő hónapban megyek laborba, ha valami gond van, akkor offolom az egészet. Ennyi.
Több aerob nem fog menni. Szabadnapjaimon fog menni reggel egy óra.
Nem fogok hajnal 5kor kelni hogy letoljam az egy órát utánna egy 12 óra műszakot majd este meg az egy - másfél órás edzés majd az edzés utáni 20perc areob es meg másnapra kaját csinálni.
Nem kerülök meg semmilyen munkát.
7 súlyzós edzésem van egy heten
Mellette 3-4 aerob
Minden edzés után 20/25perc futópad
Mi az anyámat kerülök meg???