Quote (BmA_BeMyAngel @ 27 Nov 2012 14:29)
ott már eléggé érezhető, amikor azt hazudja hogy vannak barátai. szerintem a saját szülei sem állnak vele szóba, nem csoda hogy kifizettetik vele azt hogy ott lakhasson Xd az meg már ténylegesen elmebajra utal, hogy azthiszi hogy rá bárki is irigy lenne
Quote (BmA_BeMyAngel @ 27 Nov 2012 13:49)
komolyan bazdmeg ilyen gazdag szüleim lennének, a helyedben saját lakásom lenne egész nap nemcsinálnék lófaszt se csak minden nap más picsát vinnék haza a mercimmel, erre te meg vegetáriánus vagy meg krishnás meg jspn vered a faszod egész nap ahol mindenki gyűlöl és még istentudja milyen szerencsétlen nyomorult dolgokat csinálsz még, tiszta nevetséges hogy hogy születhet valaki ennyire egy csökevény gecinek. kár hogy nem spártába születtél, úgy lebasztak volna a taigetoszról hogy öröm lett volna nézni. komolyan ennyi pénzzel még rici is legalább már a 8. barátnőjét koptatná, légyszíves gondolkozzál már el az életeden és öld meg magad a gecibe te fogyaték
definiáld, kérlek az irigység fogalmát...
amúgy pont ezért fizettem magamnak a dolgaimat, hogy ne viselkedjek én is ilyen együgyű módon, mint ahogyan Te tennél, ha tehetős szüleid lennének.
btw, 20-21 évesen nem egy rossz feel, hogy meg tudod oldani magad az anyagi problémáidat.
Quote (BmA_BeMyAngel @ 27 Nov 2012 14:32)
mondjuk úgy tényleg lehetnek "barátaid", hogyha mindegyiket meghívod ebédre meg veszel nekik ezt azt csak hogy valaki hozzádszóljön. erről még ricinger is tudná hogy szánalmas, úgynézki mégsem ő a legnagyobb szociális retard a fórumon
csak nem vergődsz?