Quote (BmA_BeMyAngel @ 27 Nov 2012 14:05)
komolyan te még a kármánban lakó matekosfizikus szinten levő legnyomorultabb embereknél is 100x nyomorultabb vagy. pedig itt azért vannak hardcore arcok, van egy gyerek pl aki egyfolytában fütyül bazdmeg bárhova megy, de őt max sajnálni tudom. te már a nyomorultságnak olyan szintjét érted el geci, hogy téged már nemis csak simán sajnálnak azért mert egy szerencsétlen vagy, hanem már egyenesen gyűlölnek érte, ilyen szintre lealacsonyodni kevesen tudnak, gratulálok érte. lemerném fogadni neked életedben nem volt 1 haverod vagy barátod sem, gimiben is max annyi volt az érintkezésed az emberekkel hogy 1-1x pofánbasztak és kiröhögtek miközben sírtál
Én úgy gondolom, hogy te egyszerűen csak irigy vagy.
Irigy vagy, mert nekem megadatott minden, amiről neked az unokáid is csak ábrándozni fognak majd.
A szüleimnek legalább nem ismeretlen fogalom a munka (lehet, ezért nem érint minket a "válság" most sem).
Nekem sem ismeretlen a munka - csak akkor és úgy dolgozom, ahogyan szeretnék.
3 évig béreltem (magam megkeresett pénzből) egy családi ház felső _szintjét_ a Hármashatár-hegyen, a legfelső házsorban. (arrafelé, ameddig a szmog sem emelkedik fel gyönyörűek a napfelkelték! egyszer buszozz fel oda)
Visszaköltöztem édesanyámhoz, mert szüksége volt a segítségemre.
Elhiszem, hogy zavar téged az, hogy én megtehetnék mindent, amit Te csak filmekben látsz, de innen tudom őszintén mondani, hogy nem ez az élet értelme és van ennél jobb alternatíva.
Tudom, hogy nem az élvezetek határtalan hajhászása a cél és nem akarok 15 barátnőt koptatni. Inkább egy olyan társat keresek, akivel egy életen át kitartunk egymás mellett.
Baráti köröm is népes. Lehet, hogy egy stadiont nem töltenek meg a temetésemen, minden esetre komolyabb éttermet kell majd bérelni a halotti toromon. (vannak közöttük nem vegák is, így ez még orvosolatlan probléma .. bár tán nem az én problémám lesz akkor)
Quote (SummertimeClothes @ 27 Nov 2012 14:06)
rohognek ha nem oran lennekh
én röhögök helyetted is