Quote (Jancsipapa @ Apr 26 2016 09:28pm)
onnan, hogy lehet, hogy tömeget tekintve baszottul kemény lesz az illető és a második szekrényig tolja, mint a vadállat, de utána meg jobban jár az, aki lehet nem mozog többet, de be tudja osztani az erejét/nem fullad ki stb
egyébként a kérdésem onnan jött, hogy úgy egy hónapja segítettem költözni az ismerősömnek, ő azért eljár edzeni, én meg nem
első két szekrénynél jött ez a 'minden oké?' felém, mert dúrta, mint az állat, az utolsó háromnál meg meg kellett álljunk emeletenként, mert minden baja volt, én meg akkor kezdtem beleszokni a dologba (4 emelet, lefelé vittük)
na de azt hiszem, inkább be is fejezem az ilyen irányú kérdezősködést, mert sokan magukra veszik (és most nem rád értem)
Oks értem persze ha csak összevissza edz valaki eszetlenül, intenzitás nélkül és nem mozog semmi mást, nem lesz állóképessége (tudtommal legtöbb profi testépítő minden nap cardiozik.) Szerintem azért veszik sokan magukra az ilyeneket, mert a legtöbb nagydarab izmos férfinek nap mint nap mondanak ehhez hasonló dolgokat és már elegük van belőle.
Én véleményem az, hogy aki nem végez súlyzós edzést, de legalább saját testsúlyos erőedzést rendszeresen, az esélytelen, hogy olyan erős legyen, mint valaki aki komolyan veszi az edzést/étkezést, és szarabb lesz az állóképessége/munkabírása is.
Bevallom engem is néha felbosszant mikor 40-es éveikben járó sörhasú melósok bizonygatják, hogy milyen erősek miközben egy szabályos húzódzkodást nem tudnak, meg mondogatják, hogy bezzeg a testépítők nem tudnák azt a munkát végezni amit ők.
Dehogynem, tudnák, és valószínűleg sokkal jobban (Egyébként Arnold pár testépítővel közösen kőművesként dolgozott amikor még nem volt pénz a testépítésben. Illetve még régebben John Grimek 8 órát dolgozott egy vasgyárban és utánna edzett még külön súlyzókkal.)
Mondjuk szerintem is kár ragozni ezt tovább. Nem vettem magamra egyáltalán
Quote (josheide @ Apr 26 2016 04:09pm)
Meselhetnel hogyan jutottal el addig. Szeretnem jovore lefutni a London Maratont.
Ha a testkompozíciódon még mindig szeretnél javítani, szerintem a hosszútávfutás a legrosszabb mozgásforma amit végezhetsz.
This post was edited by championmath on Apr 26 2016 02:10pm