Quote (Senee @ Apr 7 2020 01:08pm)
ja értem, most már oké a fasszopás
eddig az volt az álláspont, hogy olyan degenerációhoz vezet, hogy gyerekeket eszel a végén.
vagy még csak most sikerült elolvasni a könyvben azt a részt?
látom rettentően fájt, hogy nem volt igazad; most a nyomatékosítás érdekében belekevertél egy jó adag személyeskedést is
Kismao Máté
sosem mondtam hogy nem oké a fasszopás.
én azt mondtam hogy az nem oké, hogy valami törés miatt az életedben rettegsz a párkapcsolatoktól/nőktől/felelősségvállalástól/akármitől, és ahelyett hogy a root problémát próbálnád megoldani, inkább a hosszú évek alatt szépen lassan meggyőzted magad hogy NEKED NINCS IS ERRE AZ EGÉSZRE SZÜKSÉGED
de még ezis oké lenne ha amúgy normális lennél és nem abból állna ki az életed 90%a, hogy itt vergődsz hogy TÜNDÉRKÉK, ezzel szándékosan provokálva azokat akiket csak lehetséges már évek óta, hogy aztán ilyen pszeudovitákat generálva a morális fölényedet próbálod bizonygatni 0-24 VERGŐDVE mint egy nyomorék, és amikor ez már kevés mert mindenki leszarja, akkor jön az ilyen shemale fasszopás.
de nehogy azthidd hogy amúgy ez bárkit is tényleg ingerel innen, konkrétan az emberek 95%a max röhög 1et és leszarja, de az ilyenek is akik szeretnek acsarkodni mint én sem foglalkoznak többet veled annál minthogy 1-1 ilyen postot megírjanak.
mindenkinek vannak fétisei, de senki sem tolja a publikum pofájába, se azt minden nap hogy JAJ DE SZERETEM A BARÁTNŐM, KIS TÜNDÉRKE POSTOLOK RÓLA MINDEN HÉTEN 1 KÉPET, mindezt csak azért hogyha valaki beszól akkor lehessen ugatni hogy DE MIÉRT BAJ AZ HA FOLYTON POSTOLOM A CSAJOMAT, NEKEM VAN IGAZAM HUEHUEHUE
teljesen nyilvánvaló hogy kurvanagy hasadás van benned és azért vergődsz ezen a témán meg ezért generálod a pszeudovitákat 0-24, mert ha tényleg boldog lennél és elfogadnád magad akkor csak élnéd az életed és csinálád a dolgodat a konstans bőgés helyett
inb4 nincs igazam, személyeskedek, etc. csak azért mert nem megyek bele a fogyatékos 'morális' vitádba hogy leirhasd ujra ugyanazt es ugyanazt a racionalizaciot amit évekbe telt magadnan bemagyarázni az nem azt jelenti hogy megnyerted a vitát, csak az hogy 1 kibaszott robot vsgy aki ugyanazt ismételgeti és már mindenki kívülről fújja és geci unalmas:)
This post was edited by 25centis on Apr 7 2020 05:27am