Quote (BmA_BeMyAngel @ Jun 18 2015 03:13pm)
mondjuk tartatnék állami 20 órás tanfolyamokat jó pénzért amit ha elvégzel akkor vehetsz saját felhasználásra évente megszabott mennyiségű lsdt/mdmat/gombát szigorúan ellenőrzött állami gyógyszertárakban (vagy valami ilyen létesítményben), illetve pszichoterápiára lehetne ezeket használni, füvet lehetne legalizálni mint hollandiában/usa-ban, de én ezt is az állam kezébe adnám.
kokainnál heroinnál meg egyéb drogoknál aminek magas az abúzus potenciálja pedig a terjesztőket seggbekukiznám, az alkalmi usereket békénhagynám, a súlyos függőket meg bezárnám rehabra vagy hagynám megdögleni ha az előbbire nincs pénz, a selejt ígyis úgyis elhullik a társadalomban van akin nem lehet segíteni
az általános/középiskolában meg lehetne tartani mondjuk etika óra helyett valami függőségről és drogokról szóló órát amit nem a rendőrség tart hanem valami olyan tanár akit érdekel is a téma legalább valamennyire
vagy pedig zárjunk be inkább minden füvest és mocskos narkóst, 2020-ra drogmentes lesz magyarország
Vagyis te azokat legalizálnád, aminek teljes körűen ismered a hatását, fogyasztásának következményeit stb. és ezen ismeretek alapján úgy gondolod, hogy szabályozott keretek között fogyasztható. Ez a helyzet momentán pl. az alkohollal, cigarettával, kávéval, nyugató gyógyszerekkel stb. És pont emiatt írtam a füvet példának, hogy részemről rendben, kellő ismeretek vannak róla, széles körben használt, és már van ahol legális.
A hallucinogén szerek mint pl. az LSD szerintem már keményebb dió, mert ott elég nagy az eltérés, hogy kiből mit vált ki, és akár olyan traumát is okozhat egy bad trip, ami maradandóan kihat a személyiségedre. Meg ugye ott a "flashback" ami nem lehet túl kellemes ha rád jön mondjuk vezetés közben. Szerintem nem véletlenül tiltják.
This post was edited by -joey- on Jun 18 2015 08:25am