Quote (Inakwo @ 5 Dec 2011 21:56)
barátnőnek gondoltam veszek egy olcso telot
SE X10 mini pro-t megtudnám venni 4990 akciosan
megér ez annyit? zenét hallgatna rajta meg telefonálás sms egy kis netezés
Asszonynak ez egy tökéletes választás szerintem.
Quote (Vismajor @ 5 Dec 2011 22:02)
Fahri nagyon dicsére, én majdnem olyat vettem, aztán beszéltem 2 emberrel, akinek olyan van, és nagyon szigorúan eltanácsoltak tőle
A sima mini prot dicsértem agyon, miért tanácsoltak el tőle? (vagy x10 mini projuk volt és keverted?)
Quote (N4aBz @ 5 Dec 2011 22:10)
Unokaöcsémnek szeretnék venni egy telót karácsonyra, de azt nem tudom még milyet.
Jóformán netezésre meg villogásra használná, közép árkategória érdekelne
SE xperia Neo-ra gondoltam, mi a véleményetek? Jó lesz, vagy ilyen használatra egy olcsóbb is megteszi?
Valami árat írhattál volna, nameg függetlenül vagy szolgáltatótol? Egyébként van pár elképzelésem, de ezt jó lenne ha leírnád.
Quote (anyd @ 5 Dec 2011 22:17)
Haveromnak a kicsit butítottab verzió az x8as van meg, és az is tök jó kis telefon, minőségi, és mindent tud amit egy androidos nagytesó
Nem nevezném butított verziónak mert ugyan az a hardver van alatta, csak egy picit nagyobb a kijelzője és nincs alátolva bill, még a szoftver is ugyan az.
Barátnőmnek olyan van, egész jó kis készülék csak mai szemmel már kicsit csiga a rendszer és a kijelző sem acélos (nameg a 2.1es droidot se nevezném frissnek), habár egy kernelcsere meg egy jobbacska főzött rom csodákra képes