Hali mindenkinek! Elöször is elolvastam az elejét de az egészet nem tudtam átszaladni. Másodszor meg ha elhangzott ez a téma akkor meg előre is elnézèst kérek!
Nem vAgyok valami nagy politikus és politizálni sem annyira szeretek de leírom a véleményem. Szerintem ti is emlékeeztek arra amikor Orbán de felőlem lehetett volna bárki más aki megmutatja merre van anglia. Szerintem meg akkor csinálni kellett volna valami drasztikus lépést mert hogy én 80.000 ért nem fogok dolgozni 7 éves szakmai tapasztalattal 25évesen az is biztos. Modt küldtem haza 110k hufot 2 hét alatt. Az sem véletlen hogy 200 ezer magyar van kint külföldön. Igaz hogy a megfutamodàs a hazai dolgok elől egyszerű de ahoz hogy netalàntàn helyre jöjjön az otthoni helyzet a következö nemzedékeknek azért én meg ti szenvedjünk mikor nekünk is csak egy életünk van?! Köszönöm de ebből nem kérek. Ezt a keveset is kiakarom élvezni és stabil lábakon tervezni,epíteni, megvalósítani, "aratni", nyugodtan meghalni. Otthon annyi a gond hogy korrupt mindenki és a szerencsétlen hétköznapi ember ott leleményes ahol csak tud. 50% nyugdijas 25% munkanelküli (papíron) másik 25% eltartja az országot.
Eladták az üzemeket, gyárakat, vállalatokat amik munkahelyek voltak meg bevételek az országnak. A mezőgazdaságot kinyirták holott magyarország mezőgazdasági ország. Mikor átvettem az árut ami érkezett a konyhára és a pulyka mellen az volt irva hogy származási hely Brazília..... Többet nem tudok mondani sajnos birkanép vagyunk és addig sanyargatják az országot amíg kihal.
Ha vannak ellenvetéseitek szòljatok bátran. Mondom nem vagyok politikus de nekem ezt diktálja a józan paraszt eszem.
Köszönom a topicot és a válaszokat is előre!
U.I.: bocs a helyesírási bakikért , telòròl toltam