Quote (bavar01 @ Tue, 14 Apr 2009, 14:27)
nem nagyon akarodzik gyűlni a cucc =/
lehet elszoktam az egész napos tradeléstől

Milyen karit is csinálsz? És mik hiányoznak? pm me, ha nézelődök nézek Neked is.
A felmerülő problémák (amik azért vannak hogy intelligens ember módjára megoldjuk őket, ne vitatkozva...):
-> psn reduce. Szimpla dolog, teszt. Két értelmes fél leül, és kipróbálja a dolgokat, ha a győztes látja hogy 20/20 izirape, akkor sztem ő is belátja hogy fölösleges "engedni" ezt az itemet/tulajdonságot. Ki kell próbálni, psn karik ellen. Nec van, dru van, ha jól látom már gond is volt belőle szal legalább egy ilyen amu van, teszt time.
Az, hogy "minden ki van tiltva mit vegyek fel" hülyeség, sokkal kevesebb item van kitiltva, mint hld-ről pl. Azt sem hiszem hogy iratha set amu lenne a legjobb olyan item, ami a saját karit erősíti, nem pedig egy másikat tesz lehetetlenné (ha azzá tesz, mondom tesztelni kell). +3 shape/life amu, angelic, csak hogy párat említsek a "nincsolyanamuból".
-> hammer desy. Ez egy olyan dolog, ami szar néha, de tudod hogy LESZ, ezért úgy kell játszani. Nem egy helyben állni pl . Idézni summont ha van, etc. Idegesítő tud lenni, de ilyen erővel az összes kari miatt mehetne az olyan balhé, hogy iga, ifb, inv fissure... És megy is, meg is jegyezzük hogy harr, de olyan ne legyen már, hogy azt mondjuk valakinek: ne spamolj pl bone spiritet, csak akkor lőlj ha képernyőn vagyok, így nem lesz ibs... Vagy ne chargeolj, mert milyen dolog.