Quote (FaceOfInsanity @ May 20 2019 08:57am)
spoiler
nagyon ugy tunik hogy errol az egeszrol meg 1 bort le fognak huzni, arya nyugati utazasabol kiindulva...mit gondoltok?
hova tunt drogon es miert vitte magaval dany holttestet? gondolom azert nem olte meg jont mert targaryen
o meg a vegen mintha jol erezte volna magat a kopar falon tuli videken menetelve a wildlingok kozott a semmibe
bran stark mint kiraly? wtf
olyan tortenetszalakat hagytak nyitva hogy szinte biztos vagyok lesz folytatas valamilyen formaban, rengetegen neztek es neznek is $$
szerintem pont ilyen királyok kellenének mint bran (mint egy gép ami nem érzelmek alapján ítélkezik)
csak marvel meg dc meg ilyen filmek miatt mindenki hozzá van szokva, hogy az a legfaszább csávó akinek legnagyobb a szája, jó nagyok a golyói és szétbasz mindenkit
aryát nem értem minek akar felfedező lenni (vagy ilyen assassins creed: black flag dologra gondoltak talán)
jól felfedez valami random népet akik kitudja hogy viszonyulnak hozzájuk, kitudja elkapják-e tőlük a betegségeiket etc
de amúgy ja, szerintem mindegyik szál úgy ért véget, hogy simán lehetne érdekes még
még a szürke féregé is, hogy elmennek a nyár szigetekre ahonnan ugye a kalózok szoktak rabolgatni gyerekeket rabszolgának (bár elméletileg már nincs rabszolgizmus, de biztos van azért) és akkor megmentik a csajának a rokonait etc