d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Gyúrós Topik > Minden Ami Testedzéshez Kapcsolódik
Prev1110011011102110311041257Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2,496.00
Mar 28 2016 09:14am
Quote (Psyclon @ Mar 28 2016 04:08pm)
Nem nyárra természetesen.
Olyan 2-3 év múlva.

En nem hobbiból csinálom ezt. Nagyon nem.
Az életem mar kb ebből áll, ez élvez elsősorban prioritást. Nagyon sok mindenről lemondtam már és még fogok is.
Amatőr. Max annyi a különbség az en amatőrségem meg mondjuk egy profi között, hogy nem járok versenyre(évek tapasztalatát leszámítva). Mert még! nincs miért.
Tudom sokszor jövök a börömmel. De kb ez az egyetlen dolog amiért diétát is óvatosan csinálom csak. Nincs értelme 5%os testzsirnak, ha a bőröm meg csak lóg ott.
Viszont sokat alakult. Oldalt alul mar látszik a csík, hasazás után a felső kockák. Csak hat... na mind1. Nem sírok. Jo lesz ez idővel.
Hónapról hónapra nem csak a testem fejlesztem, hanem a tudásom is. Minden tekintetben. Edzés, táplálkozás, kémia. Nem mondom hogy mindent tudok. De ne keverjetek össze egy danabolos kis kocsoggel.

---------
Nem kell az hogy elfogadjátok azt az utat amit választottam. Nem követendő példa egyáltalán.
De nem is kell "szánalmas"-nak ki kiáltani miatta.
Mondjuk. Nem is számítok ennél többre. Tőletek mást se kaptam az elejétől fogva. Csak hogy mekkora szánalmas vagyok. Miért? Mert kezdőként benyaltam a marketinget? Húha....
Azóta már amúgy MP termeket használok és kb csak fehérjét/creatint/BCAA/edzés előtti ennyi. Ez se olcsó mondjuk.

Na mind1. Előre várom a többiek "kritikáját".

kerlek definiald a danabolos kis kocsogot
Member
Gold: 122.92
Mar 28 2016 09:16am
Quote (Psyclon @ Mar 28 2016 05:08pm)
Olyan 2-3 év múlva.

Az életem mar kb ebből áll, ez élvez elsősorban prioritást. Nagyon sok mindenről lemondtam már és még fogok is.
Amatőr. Max annyi a különbség az en amatőrségem meg mondjuk egy profi között, hogy nem járok versenyre(évek tapasztalatát leszámítva). Mert még! nincs miért.
Tudom sokszor jövök a börömmel. De kb ez az egyetlen dolog amiért diétát is óvatosan csinálom csak. Nincs értelme 5%os testzsirnak, ha a bőröm meg csak lóg ott.
Viszont sokat alakult. Oldalt alul mar látszik a csík, hasazás után a felső kockák. Csak hat... na mind1. Nem sírok. Jo lesz ez idővel.
Hónapról hónapra nem csak a testem fejlesztem, hanem a tudásom is. Minden tekintetben. Edzés, táplálkozás, kémia. Nem mondom hogy mindent tudok. De ne keverjetek össze egy danabolos kis kocsoggel.

---------
Nem kell az hogy elfogadjátok azt az utat amit választottam. Nem követendő példa egyáltalán.
Mondjuk. Nem is számítok ennél többre. Tőletek mást se kaptam az elejétől fogva. Csak hogy mekkora szánalmas vagyok. Miért? Mert kezdőként benyaltam a marketinget? Húha....
Azóta már amúgy MP termeket használok és kb csak fehérjét/creatint/BCAA/edzés előtti ennyi. Ez se olcsó mondjuk.

amugy engem csak az érdekel h mitöl lett ez az életed vagy mit vársz ettől
mert ha előtte szar volt/népszerütlen voltál vagy hasonló és akkor "most kigyurom magam és tetszem mindenkinek" volt a nagy terv akkor ez megint kurvára a ló tuloldala
igenis szánalmasnak és esztétikátlannak mondja az emberek 90%-a azt aki 92 féle cuccal versenyekre gyúr és úgy néz ki mint a kelttészta, ennél csak azok szopkodják egymás faszát akik csinálják
Member
Gold: 0.00
Mar 28 2016 09:24am
Quote (Psyclon @ 28 Mar 2016 15:00)
Jo az max 60 volt nem 250 lol
Jelenleg amatőr igen. De nem rövid tavon gondolkozom ebben a sportban. ;)
Tren :lol:
Jelenleg propi&NPP megy. Utána csak egy 2honap teszto & peptid. Meg egy kis hcg.
Júniustól: propi+masteron+tren & növi

:rofl: na gyertek rám.

ennek tudatában, mutathatnál egy formát. tudjuk most nincs diéta, de azért megnéznélek, meg a guggolásodat is.
Member
Gold: 6,373.20
Mar 28 2016 09:25am
Quote (Psyclon @ Mar 28 2016 04:08pm)
Olyan 2-3 év múlva.

---------

én teljesen oké vagyok vele, emlékszem a képre amilyen voltál mikor elkezdted, kiváncsi lennék egy mostani progressre

engem inkább az irritál hogy magyaráznak a vasággyal 30 kilós emberek + akinek semmi köze nem volt a teremhez...ricike akinek annyi férfiasság van a külsejében mint édesanyám anorexiás húgának
Member
Gold: 190.30
Mar 28 2016 09:29am
Quote (cowding @ 28 Mar 2016 16:16)
amugy engem csak az érdekel h mitöl lett ez az életed vagy mit vársz ettől
mert ha előtte szar volt/népszerütlen voltál vagy hasonló és akkor "most kigyurom magam és tetszem mindenkinek" volt a nagy terv akkor ez megint kurvára a ló tuloldala
igenis szánalmasnak és esztétikátlannak mondja az emberek 90%-a azt aki 92 féle cuccal versenyekre gyúr és úgy néz ki mint a kelttészta, ennél csak azok szopkodják egymás faszát akik csinálják

Ja nem. Sose voltam megelégedve a testemmel de nem ezért vonzott be ez az élet stílus.
Annyira azért nem akarok átesni a ló túlsó oldalára. Nem egy mr olimpia a cél.
Tisztában vagyok vele, hogy az emberek 90% mit gondol a nagyon kigyúrt emberekről. De nekem viszont tetszik. Ez van. Majd el spanolok a maradék 10%al.
Engem nem zavar/ nem fog zavarni.
Így is megkapom, hogy ugye te nem leszel akkora mint xy? Jo ez mar így hova akarsz többet stb.
Cucc elott is amit kitűztem, elértem. Talán ez. Hogy saját magammal versenyzem és sorra győzöm. Vagy ha elbukok? Hat fel állok és meg keményebben oda teszem magam. Ennyi.

Quote (TresholdOfUniverse @ 28 Mar 2016 16:14)
kerlek definiald a danabolos kis kocsogot

Jajj ne haragudj. Megsertettelek?
Member
Mar 28 2016 09:31am
Aki formát akar az írjon pm-et. Felveszem fészen vele a kontaktot.
Member
Mar 28 2016 09:34am
Quote (Psyclon @ Mar 28 2016 04:29pm)
Ja nem. Sose voltam megelégedve a testemmel de nem ezért vonzott be ez az élet stílus.
Annyira azért nem akarok átesni a ló túlsó oldalára. Nem egy mr olimpia a cél.
Tisztában vagyok vele, hogy az emberek 90% mit gondol a nagyon kigyúrt emberekről. De nekem viszont tetszik. Ez van. Majd el spanolok a maradék 10%al.
Engem nem zavar/ nem fog zavarni.
Így is megkapom, hogy ugye te nem leszel akkora mint xy? Jo ez mar így hova akarsz többet stb.
Cucc elott is amit kitűztem, elértem. Talán ez. Hogy saját magammal versenyzem és sorra győzöm. Vagy ha elbukok? Hat fel állok és meg keményebben oda teszem magam. Ennyi.

Jajj ne haragudj. Megsertettelek?

így kezdődött zyzz története

aztán meghalt egy szaunában
Member
Mar 28 2016 09:36am
Quote (TrollBoss @ 28 Mar 2016 16:34)
így kezdődött zyzz története

aztán meghalt egy szaunában

En nem járok bulizni, nem ittam mar azt se tudom mióta stb
Az a drogok&pia&kox kombotol halt meg.
Örülök hogy ilyen tájékozott vagy a témában.
Member
Gold: 6,373.20
Mar 28 2016 09:39am
Member
Mar 28 2016 09:42am
Quote (Psyclon @ Mar 28 2016 03:36pm)
En nem járok bulizni, nem ittam mar azt se tudom mióta stb
Az a drogok&pia&kox kombotol halt meg.
Örülök hogy ilyen tájékozott vagy a témában.

pontosabban feladta a szíve a rengeteg szartól amit nyomott magába
Go Back To Magyar Topic List
Prev1110011011102110311041257Next
Add Reply New Topic New Poll