Quote (bazdmegmarnemtudom @ 28 Mar 2016 15:21)
ahhoz amugy nem kell kox
felteve, ha nem nyarra akarod kb
Nem nyárra természetesen.
Olyan 2-3 év múlva.
Quote (GoreKnight9 @ 28 Mar 2016 15:37)
de nem birom felfogni hogy amikor profi testepitok is mondjak h ne kezdjetek bele amator szinten a cuccba akkor miert kell
ja de biztos azert mert nem akarja h jobban nezz ki mint o
TROLED & COAXED HARD
En nem hobbiból csinálom ezt. Nagyon nem.
Az életem mar kb ebből áll, ez élvez elsősorban prioritást. Nagyon sok mindenről lemondtam már és még fogok is.
Amatőr. Max annyi a különbség az en amatőrségem meg mondjuk egy profi között, hogy nem járok versenyre(évek tapasztalatát leszámítva). Mert még! nincs miért.
Tudom sokszor jövök a börömmel. De kb ez az egyetlen dolog amiért diétát is óvatosan csinálom csak. Nincs értelme 5%os testzsirnak, ha a bőröm meg csak lóg ott.
Viszont sokat alakult. Oldalt alul mar látszik a csík, hasazás után a felső kockák. Csak hat... na mind1. Nem sírok. Jo lesz ez idővel.
Hónapról hónapra nem csak a testem fejlesztem, hanem a tudásom is. Minden tekintetben. Edzés, táplálkozás, kémia. Nem mondom hogy mindent tudok. De ne keverjetek össze egy danabolos kis kocsoggel.
---------
Nem kell az hogy elfogadjátok azt az utat amit választottam. Nem követendő példa egyáltalán.
De nem is kell "szánalmas"-nak ki kiáltani miatta.
Mondjuk. Nem is számítok ennél többre. Tőletek mást se kaptam az elejétől fogva. Csak hogy mekkora szánalmas vagyok. Miért? Mert kezdőként benyaltam a marketinget? Húha....
Azóta már amúgy MP termeket használok és kb csak fehérjét/creatint/BCAA/edzés előtti ennyi. Ez se olcsó mondjuk.
Na mind1. Előre várom a többiek "kritikáját".