Quote (Oberon_os @ 2 Mar 2011 16:00)
Szerintem meg vicc ez a torony hasonlítgatás. Minden toronynak megvan a maga ereje, maga erőssége. De még skillnek is. Attól függ minden, hogy milyen koncepcióban gondolkodsz. Úgy értem, h spellre támaszkodsz, 1-3 lvl spellt használhatsz csak, vagy egyáltalán nem használsz. És ehhez passzoló artikat is használsz, és úgy skillezed. Ha gép jól gondolkodik és használja varázslatait (vagy nem gép ellen tolod), én aszondom, hogy spell nélküli hero erősebb, mivel az, hogy minden immunitás megszűnik haszontalan, ha senki nem immunis semmire, de spellezni sem lehet, vagy csak 1-3 lvl varázslatokat, és csak a puszta ököl dönt. Itt már tactic skillnek is van értelme, wisdom és hasonlókra nem kell pazarolni, elég lehet egy water-earth exp, vagy ha 0 spell akkor az sem, ahelyett is mehet combat skill. Ez persze artifact függő.
Tornyok összehasonlítását is épp ezért nem szeretem. Sokan pl a fortresst fikázzák, pedig nagyon jó, csak kombózni kell. Lényeinek masszív a védelme, jók a spec tulajdonságai (gorgon pl második legjobb tulajdonsággal rendelkezik sztem, vampire után, talán angyal feltámasztása hasonló színvonalú), általában hp is magas, hamar tudsz magas szintű lényeket is venni, etcetc... Igenis jó vár az, csak tudni kell az erősségeit kihasználni.
az a legnagyobb baj a fortressel hogy lvl 3 mage guild van csak, és ha nem ad be teleportot, neked annyi

azért nem véletlen hogy a legszopatosabb mapeken fortresst vagy confluxot kapsz mert egy castlehez towerhez képest oriási hátrányban van
valamint minden heronak elengedhetetlen valami gyorsitás vagy valami mass szopatás akár sorcerer akár nem, haste slow nelkul a legtapabb hero is elhasalhat
azzal nem számolhatsz hogy te minden mapen behuzod a recenter cloakot vagy az orb of inhabitont
This post was edited by palacsinta on Mar 2 2011 09:10am