Quote (josheide @ Nov 28 2017 07:22pm)
Elmentem, mert politikában jelenleg az én szintemen nem lehet dolgozni, csak ha megvan a politikai hátszeled.
Bármennyire is szeretnék Magyarországon segíteni, perpill kb 200 nettót ha tudnék keresni valami entry level melóval a magyar közszférában, annál meg egy kicsit többre vágyok.
Ettől még igenis fontosnak tartom, hogy kövessem, mi zajlik otthon. És igen, ki kell emelni mit basztak el mások, és fontos, hogy alternatívákat kínáljunk. Ezt hívják társadalmi haladásnak.
Ha mindig csak kiszolgálnánk a szavazói akaratot az a gyenge vezetés jele lenne, és soha semmi újat, hasznosat nem lehetne átvinni.
Én megértem, de rohadtul sajnálom azt a mélységü apátiát, amiben te vagy Máté. Néha lehetne benned egy kicsit több empátia...
Visszatérve lestatöccsére:
A Momentum mögött semmi brüsszeli pénz vagy befolyás nincs. Tényleg egy csapat huszonéves állt össze, hogy pártot csináljanak, és hát láthatjátok hol tartunk.
Ha nem hiszed, nagyon szívesen körbevezetlek a főhadiszállásunkon, ami egy pince a Rózsa utcában, amit a tagdíjainkból tartunk fenn... Szerintem aki azt látja megérti, hogy itt nem a pénz, hanem a lelkesedés hajtja az embereket.
abszolút nem vagyok apatikus, szerintem pont az olyanok apatikusak mint te akik elhúznak és aztán külföldről cryolnak hogy mennyire szar minden. (egyébként nem, mert ha valaki actually apátia érzelmi szinten van az meg se szólalna a témában, hanem csak beleszarna az egészbe, véleménye se lenne hanem szörnyen érezné magát. ettől te is és én is messze állunk)
én pozitívan tekintek arra ami jelenleg van, és a circle of influencemen belül maradok egyébként, mert már a 7 habits of highly effective people-ben is megírták hogy a highly effektiv emberek ott maradnak és nem kattognak olyanon amire semmi ráhatásuk nincsen
és nem, az rohadtul nem ráhatás hogy elmész külföldre mer szereted a zsozsókát és aztán amikor csak valaki meghallgat akkor elmondod hogy minden szar mer máshol sokkal jobban működik ez is meg az is meg amaz is