Quote (-joey- @ 13 Jul 2016 05:34)
Ez.
Nem is értem, normális embernek egyáltalán hogy juthat eszébe ilyesmi.
Tomi, picit csalódtam, azt hittem hogy valami mélyebb dolgot akarsz kihozni ebből.
Quote (josheide @ 13 Jul 2016 01:14)
Csinalnad-e a munkat amit most csinalsz, ha nem kene a penzert dolgoznod? Es ha nem, akkor mi olyan munka, amit csinalnal akkor is? Mivel kotned le magad, ha nem kene dolgoznod?
Szerintem ez tokre mely.
Mostanaban rengeteget gondolkozom a korai nyugdijazasomon, es azon, hogy a harmincas eveim vege / negyvenes eveim eleje fele visszavonulok es elkezdek otthon teljes allasban politikaval foglalkozni vagy boraszkodok.
Nekem ez a ket dolog jutott eszembe, amit szivesen csinalnek akkor is, ha nem kapnek erte penzt.
50k dollar pedig vagy 2-3 evvel meggyorsithatna a terveimet. 2-3 ev amit csak es kizarolag arra szanhatnek amit
igazan szeretek.
A seggbebaszas az absztrakcioja annak, hogy olyan dologgal foglalkozol, akar rovid, akar hosszutavon, ami sok penzt hoz, de kevesbe szereted csinalni. Ennek egy extrem peldaja, egy hiperbola, amivel clickbaiteltem az embereket.
@Joey: Szerintem kicsit feszult vagy mostanaban, sok olyan vitaba beleallsz, amibe folosleges, amikbe regen nem szoktal. En a helyedben megprobalkoznek a meditacioval vagy mozogjal - az levezeti a feszkot.