Quote (bajcli @ May 13 2016 05:48pm)
ja, az 1-2-t en is ugy toltam, bar altalaban megtalaltam magamtol is kb mindent (3 releasekor meg meg nem nagyon voltak ilyen helpek meg guideok meg mittomen)
3-ban az npc questlineok azok, amiket igy nagyon el lehet baszni, full hulye feltetelei vannak parnak, amit nem lathatsz elore
illu falakat is neha meg lehet talalni eleg konnyen (pl demon ruinsban, de a firelink shrineos is eleg obvious volt nekem), de online nyilvan ott van mindig a segitseg
Y, npcket nem is ertem teljesen meg guide utan sem, bar altalanossagban nem szabad oket megtamadni aztan kesz
Bar most visszaadtam annak a varazslosapkasnak a csaj combcsontjat meg megoltem a fat es most csak hisztizik h "she was already dead" es nem hajlando arulni dolgokat
Nem mintha kene szal w/e majd kovi teruleten kiderul agyon kell e vernem v eszhezter
Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ May 13 2016 05:58pm)
minden falnak nekigurulsz :D
Hat kb ezt csinalom ahogy irtam de igyis eleg wtf
Legalabb valami hint lenne, mondjuk hogy mindig van egy gyertyatarto 1-5 fallal az illufal mellett
Es mivel sok gyertyatarto van nem lenne baszott obvious de megse kene komuvest jatszanom es minden falat megkocogtatni h ureges e