d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Dark Souls 3
Prev1101112131421Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 122.92
May 12 2016 03:34pm
valaki gyorsan respond pls
ha valahol le van halva soulom és kilépek a gameböl utána fel fogom tudni szedni v eltünik logoutkor
Member
Gold: 2,751.03
May 12 2016 03:36pm
Quote (cowding @ May 12 2016 11:34pm)
ha valahol le van halva soulom és kilépek a gameböl utána fel fogom tudni szedni v eltünik logoutkor

fel tudod venni
Member
Gold: 11,943.00
May 12 2016 03:59pm
Quote (cowding @ 12 May 2016 22:34)

+ protip:

ha valahol lehaltal, es felveszel egy ring of sacrificet, akkor ha meg egyszer meghalsz, akkor is az eredeti bloodstained marad meg, nem lesz uj

eleg irrelevans mondjuk a soul, de earlygameben tud idegesito lenni
Member
May 13 2016 08:38am
progress update ha érdekel v kit:
undead settlement is kész, szerintem olyan 95%+ ra cleareltem mindent, összes secret/rare lofasz felszedve, npck kiszabaditva etc
összejött 20k soul, megvettem a kulcsot, toronyban felszedtem mindent + multkor a madárnál az illu falat benthagytam, azt is megcsináltam most
ice knight area végén bele lett csalva a felvonó gödrébe szal az freekill, a fa egyszer megölt de másodikra izin lement

/e 9 óra gameplay, lvl 22

statok/cuccok:

This post was edited by cowding on May 13 2016 08:40am
Member
May 13 2016 08:47am
Quote (cowding @ 13 May 2016 15:38)
progress update ha érdekel v kit:
undead settlement is kész, szerintem olyan 95%+ ra cleareltem mindent, összes secret/rare lofasz felszedve, npck kiszabaditva etc
összejött 20k soul, megvettem a kulcsot, toronyban felszedtem mindent + multkor a madárnál az illu falat benthagytam, azt is megcsináltam most
ice knight area végén bele lett csalva a felvonó gödrébe szal az freekill, a fa egyszer megölt de másodikra izin lement

/e 9 óra gameplay, lvl 22

statok/cuccok:

http://4.1m.yt/CC62gvx.pnghttp://4.1m.yt/w_ZQLQB.pnghttp://2.1m.yt/3wf9WVA.png

engem erdekel!
Member
May 13 2016 08:55am
Quote (bajcli @ May 13 2016 04:47pm)
engem erdekel!

:hug:

további progress várhatóan csak vasárnap lesz, de majd akkor blogolok a kedvedért

amugy kicsit csalásnak érzem, de ugy tolom hogy baszatom egy területen, magamtol is benézek mindenhova meg körbejárom az épületeket etc de utána megnézem wikin hogy mindent felszedtem-e, mert nem akarok visszajárkálni területekre, inkább nem futok végig hanem elbaszok 4 órát/area de akkor fullclear legyen
ilyen illu falakat pld foggalmam nincs hogy kéne megtalálnom, ahol van egy dead end egy folyoso végén aminek semmi értelme ott csapkodom a falat mindig de semmi ~~

majd talán + meg ++ ujrajátszásnál már nem használok segitséget

This post was edited by cowding on May 13 2016 08:56am
Member
May 13 2016 09:48am
Quote (cowding @ 13 May 2016 15:55)

további progress várhatóan csak vasárnap lesz, de majd akkor blogolok a kedvedért

amugy kicsit csalásnak érzem, de ugy tolom hogy baszatom egy területen, magamtol is benézek mindenhova meg körbejárom az épületeket etc de utána megnézem wikin hogy mindent felszedtem-e, mert nem akarok visszajárkálni területekre, inkább nem futok végig hanem elbaszok 4 órát/area de akkor fullclear legyen
ilyen illu falakat pld foggalmam nincs hogy kéne megtalálnom, ahol van egy dead end egy folyoso végén aminek semmi értelme ott csapkodom a falat mindig de semmi ~~

ja, az 1-2-t en is ugy toltam, bar altalaban megtalaltam magamtol is kb mindent (3 releasekor meg meg nem nagyon voltak ilyen helpek meg guideok meg mittomen)

3-ban az npc questlineok azok, amiket igy nagyon el lehet baszni, full hulye feltetelei vannak parnak, amit nem lathatsz elore

illu falakat is neha meg lehet talalni eleg konnyen (pl demon ruinsban, de a firelink shrineos is eleg obvious volt nekem), de online nyilvan ott van mindig a segitseg
Member
Gold: 2,751.03
May 13 2016 09:58am
Quote (cowding @ May 13 2016 04:55pm)

minden falnak nekigurulsz :D
Member
May 13 2016 11:09am
Quote (bajcli @ May 13 2016 05:48pm)
ja, az 1-2-t en is ugy toltam, bar altalaban megtalaltam magamtol is kb mindent (3 releasekor meg meg nem nagyon voltak ilyen helpek meg guideok meg mittomen)

3-ban az npc questlineok azok, amiket igy nagyon el lehet baszni, full hulye feltetelei vannak parnak, amit nem lathatsz elore

illu falakat is neha meg lehet talalni eleg konnyen (pl demon ruinsban, de a firelink shrineos is eleg obvious volt nekem), de online nyilvan ott van mindig a segitseg

Y, npcket nem is ertem teljesen meg guide utan sem, bar altalanossagban nem szabad oket megtamadni aztan kesz
Bar most visszaadtam annak a varazslosapkasnak a csaj combcsontjat meg megoltem a fat es most csak hisztizik h "she was already dead" es nem hajlando arulni dolgokat
Nem mintha kene szal w/e majd kovi teruleten kiderul agyon kell e vernem v eszhezter

Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ May 13 2016 05:58pm)
minden falnak nekigurulsz :D

Hat kb ezt csinalom ahogy irtam de igyis eleg wtf
Legalabb valami hint lenne, mondjuk hogy mindig van egy gyertyatarto 1-5 fallal az illufal mellett
Es mivel sok gyertyatarto van nem lenne baszott obvious de megse kene komuvest jatszanom es minden falat megkocogtatni h ureges e
Member
May 13 2016 11:30am
Quote (cowding @ 13 May 2016 18:09)
Y, npcket nem is ertem teljesen meg guide utan sem, bar altalanossagban nem szabad oket megtamadni aztan kesz
Bar most visszaadtam annak a varazslosapkasnak a csaj combcsontjat meg megoltem a fat es most csak hisztizik h "she was already dead" es nem hajlando arulni dolgokat
Nem mintha kene szal w/e majd kovi teruleten kiderul agyon kell e vernem v eszhezter

Hat kb ezt csinalom ahogy irtam de igyis eleg wtf
Legalabb valami hint lenne, mondjuk hogy mindig van egy gyertyatarto 1-5 fallal az illufal mellett
Es mivel sok gyertyatarto van nem lenne baszott obvious de megse kene komuvest jatszanom es minden falat megkocogtatni h ureges e

altalanossagban igen, de azert pl. a kovetkezo npcknek mind van valami questje, amit meg lehet csinalni, vagy megdogolhetnek toled fuggetlenul is:

greirat, siegward, sirris, hawkwood, yoel/yuria + anri, de meg npc phantomok is vannak, akikezektol fuggoen segitenek vagy invadelnek

szoval eleg bonyi
Go Back To Magyar Topic List
Prev1101112131421Next
Add Reply New Topic New Poll