Quote (fahrii @ 19 May 2015 19:53)
wtf? mikor smárolok kommunikálok én csajokkal?
az utóbbi 10 évben kb 5 kezemen meg tudom számolni hány lánnyal beszéltem többet 2 szónál
baszd meg, ha legközelebb bpn leszek elviszlek csajozni

csak addigra diétázd le magad 10% zsír alá

kb 1,5 hónapja írt egy csaj a svájci magyarok csoportba, hogy kellene neki 1 simkártya, könnyebben találna munkát svájci számmal. Tetszett a csaj, ezért segíteni akartam neki. Nem lett semmi a simből, de azután beszélgettünk fb-n.
megbeszéltük, hogy ha bpn vagyok talizunk. ezután hetekig nem beszéltónk túl sokat fbn, de pár napja ráírtam, hívtam fürdőbe. közölte, hogy kapcsolatot nem akar de eltöltene velem egy kellemes estét. elkezdünk a sexről beszélni, kicsit paraszt meg nyers voltam ezér közölte, hogy akkor ez így cancel...
szartam rá, nem írtam neki, mire másnap rámírt, megbeszéltük és mondta h aznap este talizhatunk is, ha "meglesz a kémia" elmegyünk egy hotelbe.
felmentem bpre dákon tali, élőben 10x jobb volt mint fbn, annyit kell róla tudni, hogy elég okos, 2 diplomás talpraesett lányka, nagyon bejött de nem nyomultam rá, csak sétálgattunk, adtam a félénk énem

beültünk inni egy koktélt (én zérókólát) 12kor közölte a pincér, hogy fizessek és tipli, mert zárnak
sétálgattunk tovább, majd közölte, hogy szerinte csak a szám nagy és ő elmegy haza...
na mondom most kellene váltani

leültünk egy padra, kicsit próbáltam kideríteni, hogy azért bejövök-e neki, 2 perc múlva már smároltunk, aztán megint közölte, hogy ő még mindig haza fog menni nemsokára......
aztán megint smároltunk és megkérdezte hogy hol álltam meg.... odamentünk a kolcsihoz, beültünk és elkezdtem keresni bookingon a deák körül egy hotelt, és akkor harmadszorra is közölte, hogy na neki elég az estéből, aranyos vagyok, de nem akar semmit, hazamegy.... na itt éreztem, hogy komolyan mondja....
This post was edited by Akizk on May 21 2015 07:30am