Quote (Smat @ Jan 16 2015 10:00pm)
Amiota egyeteista fasz vagyok azota olcson kijovok kajaval, honap elso heteben bevasarolok, sultkrumpli, csirkemell, daralt marhahus, bacon, szeletelt meg kockazott is van ezekbol 1-1 kilot veszek. Ezt mind a fagyasztoba rakom, altalaban 10kg csirke meg 5-7 kilo marhahus eleg egy honapra, sultkrumplibol meg harom 3.25kg zacskoval veszek, szoval majdnem 10kg az is, rizsbol 1,5-2kg eleg, tesztat meg vettem szeptemberben, nagy 15kg-s csomagot, meg mindig megvan kb a negyede.. Lisztbol is veszek 5kg-t hogy tudjak pizzat csinalni. Amikre majdnem napi/2 napi szinten koltok az a tej, meg a kenyer, bar kenyeret is tudok sutni, de valamikor nincs se kedvem se idom.. Ja meg vannak ezek az uveges uncle bens szoszok, hasonlokat szoktam venni csak nagyker aron, abbol is van jo par darab.
Kesz cukros uditobol csak monstert iszok, amugy meg veszek uveges bubis vizet-ebbol havi 20-22 palackot-, meg 2-3 szorpot, ha vennem a colat meg a spriteot, 20 uveg cola kerulne 20 fontba, 20 uveg bubis vizet meg veszek 3.40-ert, szoval osszesen 5 fontert megoldottam az udito problemamat..
remélem tisztában vagy azzal hogy annyit eszel mint 2-3 család
mi a fasz