d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Diablo Film
Prev1101112131416Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 2,496.00
Nov 16 2014 02:29pm
Quote (Makkertest @ Nov 16 2014 09:24pm)
Mindkét sorozat bőven sok részből áll és kellően összetett ahhoz, hogy egy csoffadt filmbe ne lehessen belepréselni.
Megpróbálták, fail lett.

A Gyűrűk Ura több részt kapott, részenként 2,5 -3+ órával.
A Harry Pottert könyvenként dolgozták fel, ok.

Ha a fent említett Dragon Ballt csak egy kicsit több részre szedték volna, vagy az Avatart legalább bookok szerint szétválaszták, nem lett volna ennyire gagyi fos.

A diablot is lehetne actok szerint szétszedni, akkor azt mondom, hogy legyen, egész jó lesz.

De ha egyben lenyomják 2 óra alatt a nép torkán az egész történetet (imo egy csomó mindent kihagynak belőle), úgy bizony szar lesz.

het vandor szovetseget kot, hogy az ostromlott harrogath varosabol eljusson a worldstonehoz baal soulstonejaval

baalt megolik, harrogathot felmenti egy szovetseges lovasroham + tyrael es az altala megidezett bunos lelkek

kasszasiker
Member
Gold: 1.00
Nov 16 2014 02:30pm
Quote (TresholdOfUniverse @ 16 Nov 2014 22:24)
a summoneren meg ondolkodtam is, de az csak most jutott eszembe, blood raven meg kimaradt

griswold nem tudom ki

A diablo 1-ben ő volt a kovács. A kettőben meg tristamba átlépve kellett megölni őt, ahol megmented caint
Member
Gold: 22,940.08
Trader: Trusted
Nov 16 2014 02:36pm
Quote (TresholdOfUniverse @ 16 Nov 2014 22:24)
a summoneren meg ondolkodtam is, de az csak most jutott eszembe, blood raven meg kimaradt

griswold nem tudom ki

Do you even d2jsp? :D

Amúgy a d2 komplexitását és sztoriját (pláne, ha több karaktert is be akarbak normálisan mutatni) alapul véve 1 filmnyi idő iszonyatosan kevés lenne (viszont 5 meg már sok), szerintem.
Member
Nov 16 2014 02:38pm
Quote (RiNGiSpiLeR @ 16 Nov 2014 22:36)
Do you even d2jsp? :D

Amúgy a d2 komplexitását és sztoriját (pláne, ha több karaktert is be akarbak normálisan mutatni) alapul véve 1 filmnyi idő iszonyatosan kevés lenne (viszont 5 meg már sok), szerintem.

Szerintem a karakterek történeteinek bemutatása nem jó, mert értelmetlen az egész, ha nincs meg hozzá a fő szál. Ilyen szempontból "kötelező" butítani és a fő szálon haladva bemutatni.
Külön filmként halott ötlet. A fő szálat kell végigvinni és abba kell belefűzni.

Az ilyen mellékszálakat meg könyvben <mint pl bobafet hosszú története a star warsban>
Member
Gold: 343.00
Nov 16 2014 02:39pm
Quote (Baleee @ Nov 16 2014 08:19pm)
Azert maradjunk mar szineszeknel. : D

De amjugy vegul is Ireland Baldwin jo lehetne, de Caityt en azert mondtam (meg a tobbit is), mert Arrowban rohadt jo karaktert toltak es az alapjan szerintem ezek is illettek volna hozza. Caitynel viszont trve, hogy alacsony lenne amazonnak, de igy hirtelen most nem is tudom kit lehetne magasak kozul, aki hasonlo stilusu szerepeket jatszott (jol).
Amugy assanal is pl azert irtam ezt a kettot, mert nekik is hasonlo szerepuk volt, de talan Katrina Lawnak a rovid haj jobban illene es ugy jo lehetne a szerepre. Anne Hathawaynel sztem kicsit egzotikusabb arcu kene, azert is irtam azt a kettot, bar ha megnezzuk a D2 assat, vegul is az sem azsiai beutesu, de meg is van valami 'mas' az arcvonasan, amit nem biztos, hogy Anne adna.

Paladinnak sztem siman, aki Arrowban Digglet jatsza, David Ramsey, siman jo lenne a szerepre. Mondjuk azt gondolom, ha kb az a stab rendezne aki a flash/arrowot, meg szerintem meg is tudnak csinalni ugy, hogy jo legyen.

omg ez a david ramsey tenyleg jo
ezt kajak mintha a paladin szerepre tenyésztették volna ki

lehet már készül a film csak nem jelentették be
Member
Gold: 6,440.13
Nov 16 2014 02:50pm
Quote (Makkertest @ Nov 16 2014 09:24pm)
Mindkét sorozat bőven sok részből áll és kellően összetett ahhoz, hogy egy csoffadt filmbe ne lehessen belepréselni.
Megpróbálták, fail lett.

A Gyűrűk Ura több részt kapott, részenként 2,5 -3+ órával.
A Harry Pottert könyvenként dolgozták fel, ok.

Ha a fent említett Dragon Ballt csak egy kicsit több részre szedték volna, vagy az Avatart legalább bookok szerint szétválaszták, nem lett volna ennyire gagyi fos.

A diablot is lehetne actok szerint szétszedni, akkor azt mondom, hogy legyen, egész jó lesz.

De ha egyben lenyomják 2 óra alatt a nép torkán az egész történetet (imo egy csomó mindent kihagynak belőle), úgy bizony szar lesz.

De ki mondta, hogy a diabló filmet úgy kell megcsinálni, hogy mindhárom részt, a kiegészítőkkel együtt lenyomják 1óra 15 percben? A diablo egy világ, amiben angyalok, démonok, varázslók, csontvázat, emberek, miegymás éldegélnek és harcolnak. Ugyanúgy Tolkiennek is van egy világa, amiben orkok, tündék, törpék éldegélnek és kismillió történet szövi át az egészet. Ebből a világból megfilmesítettek egy történetet. A gyűrű elpusztításának történetét.

A diablóból is végtelen történetet fel lehet dolgozni. Van jópár diablo könyv is, azokból is lehet meríteni. Le lehet forgatni egy NPC karakter életét is egy külön filmben. Cain, Griswold, akárki.

Az utolsó léghajlító meg egy disney szintű 10 éves gyerekeknek szánt szar lett volna akkor is ha 10 filmet forgatnak belőle. A 8 éves kisfiú menti meg a világot különleges képességével koncepció melyik filmben működött valaha jól? A story elve kisgyerekeknek szánt mese. A dragon ballt el tudod képzelni normális filmben? Én nem nagyon.
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Nov 16 2014 02:53pm
Quote (beni @ 16 Nov 2014 21:50)
De ki mondta, hogy a diabló filmet úgy kell megcsinálni, hogy mindhárom részt, a kiegészítőkkel együtt lenyomják 1óra 15 percben? A diablo egy világ, amiben angyalok, démonok, varázslók, csontvázat, emberek, miegymás éldegélnek és harcolnak. Ugyanúgy Tolkiennek is van egy világa, amiben orkok, tündék, törpék éldegélnek és kismillió történet szövi át az egészet. Ebből a világból megfilmesítettek egy történetet. A gyűrű elpusztításának történetét.

A diablóból is végtelen történetet fel lehet dolgozni. Van jópár diablo könyv is, azokból is lehet meríteni. Le lehet forgatni egy NPC karakter életét is egy külön filmben. Cain, Griswold, akárki.

Az utolsó léghajlító meg egy disney szintű 10 éves gyerekeknek szánt szar lett volna akkor is ha 10 filmet forgatnak belőle. A 8 éves kisfiú menti meg a világot különleges képességével koncepció melyik filmben működött valaha jól? A story elve kisgyerekeknek szánt mese. A dragon ballt el tudod képzelni normális filmben? Én nem nagyon.

az a baj, hogy én se :( mesében tip top (főleg a vágott verzió ahol nem repkednek 20 percig), de filmnek nem tudom elképzelni
Member
Gold: 1,593.00
Nov 16 2014 05:29pm
Quote (TrollBoss @ 15 Nov 2014 18:41)
ki csinálná?

Uwe Boll

Amugy a fasznak nyitogattok ilyen szar topicokat..
Member
Nov 16 2014 05:33pm
Quote (Smat @ 17 Nov 2014 01:29)
Uwe Boll.

Csak azt ne.

Quote (Smat @ 17 Nov 2014 01:29)

Most igazolódott be, hogy ez egy jó topic.
Member
Gold: 6,440.13
Nov 17 2014 07:22am
Quote (Smat @ Nov 17 2014 12:29am)
Uwe Boll

Áruld már el, hogy egy diablö fórumon miért szar topic egy diabló film koncepciójának megvitatása?
Go Back To Magyar Topic List
Prev1101112131416Next
Add Reply New Topic New Poll