Quote (josheide @ Oct 9 2014 01:42pm)
A jobbikos jelkepek, szolasok kifiguraza szerintem termeszetes reakcio.
Egy olyan part csuklobol baszogatasa amelyik gyuleletre (zsidok es ciganyok utalatara) es az emberek elkeseredettsegere epitette fel magat minimum nem meglepo.
Kepzeld el mit kapnek barmilyen jobbikos kozegben ha bedobnam hogy amugy liberalis-szocialdemokrata nezeteim vannak.
Megis ha kapok is kritikat, en megprobalok mindig ervek es tenyek menten megkozeliteni problemakat, amit nagyon ritkan latok jobbikosoktol. (sot meg a fideszesektol akikkel volt modom beszelgetni is ritkan fordul elo)
akkor azt magyarázd meg, hogy a sok, magát olyan kurvára liberálisnak tartó, valló emberek miért szólalnak meg ilyen remek, irodalmi stílusban bármikor, amikor a jobbikról van szó? erről volt már szó egyébként, akkor se kaptam normális választ
nyilván nem fog meglepetésként érni, de az idén leginkább a jobbikra mentek a voksaim, ennek ellenére nem tartom magam annak, csak a legközelebb hozzám ők állnak, nem a régi lopós banda és a mostani lopós banda
állítólag a jobbik szavazók a legkevésbé toleránsak, akkor mit gondolsz, miért van az, hogy bármikor megszólalok a politikával kapcsolatban a subon, jön két szebbjövőt, meg még két 'nem is értem, hogy lehet a jobbikra szavazni' komment két oldalon belül
én még nem szóltam be senkinek ezen a fórumon azért, mert ide vagy oda szavazott, elfogadom mások véleményét
vissza pedig ezt kapom (és kapja mindenki más is)