Quote (ElCapitano @ Jul 31 2014 08:22am)
Tudom JPS-nek van ilyen alaphangulata, de nem seggfájtam vagy kötözködtem csak szerintem csalódni fogsz és ezzel most nem lehúzni akarlak csak elmondtam a véleményemet. És ne gyere ezzel a negatív energia bullshittel, nagyfiúk vagyunk már, most attól csak nem kókad le a pöcsöd, hogy Záborszky Ede random magyar állampolgár nem ért veled egyet.

nem csak ez most olyan hogy valaki leírja hogy "dejó most csinálok egy startupot tökjó önmegvalósítás lesz meg pénztis keresek egy csomót meg most ez tökre visz előre meg boldog vagyok" és akkor valaki írja neki hogy NE A PÉNZBEN KERESD A BOLDOGSÁGOT MEG A MATERIALIZMUSBAN, ATTÓL NEMLEHETSZ BOLDOG ÉN MÁR TAPASZTALTAM, vagy valaki leírja hogy "dejó elkezdek minden nap festeni mert úgyérzem hogy ez tökjó meg motivált vagyok meg művészi önmegvalósítás" és akkor beírják neki hogy NE EBBEN AZ ARTSY SHITBEN KERESD A BOLDOGSÁGOT NEKEMSE MŰKÖDÖTT, CSAK A PÉNZ PINA SZÁMÍT TESÓ.
én megértem hogy neked erről más a véleményed és mások a tapasztalataid, de ha engem ez motivál most és visz most előre akkor tiszteletben tarthatnád annyira hogy nem próbálod meg ezt a mostani általános jókedvemet lehúzni ilyen nagymama féle JAJ KISFIAM NE CSINÁJJAD AZTAT MER AZ VESZÉLYES negatív visszatartó kommentekkel