d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Van Itt Olyan Aki Járt > Elterelésre?
Prev1101112131440Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 355.92
Jul 20 2014 10:11am
Quote (Vismajor @ Jul 20 2014 06:01pm)
En tulzok nem o
Es nem a fuvet kene legalizalni hanem az alkoholt betiltani legalabbis megszoritani

Az hogy a fuvezes rombolja az agy teljesitmenyet az nem 10 eves tevhit hanem a tomeny neurologikus valosag
Azon az erveleseden hogy oreg a prof ezert meg biztos nem is fuvezett ezert lehet h az allitasa nem relevans kulon vicces volt would read again

akkor én itt most szerintem feladom
Member
Gold: 0.00
Jul 20 2014 10:13am
csak én röhögök ennyit Senee-n? :D
nem piszkálódás de szerintem vicces :D

This post was edited by harcikacsa17 on Jul 20 2014 10:13am
Member
Gold: 343.00
Jul 20 2014 10:16am
Quote (harcikacsa17 @ Jul 20 2014 04:13pm)
csak én röhögök ennyit Senee-n? :D
nem piszkálódás de szerintem vicces :D

ne mondd el, ezt ciki beismerni
Member
Gold: 69.85
Jul 20 2014 10:17am
vis te nem tudom ebbe miert szolsz ilyen modon bele, amikor lathatoan kurvara semmi fogalmad a temarol. gurket se ertem, szerintem tanul a temaval kapcsolatban boven dolgokat. szovall sok pszichedelikus szer nem a ko veetlen biologiai hatasa miatt karos, hanem 1 a tisztasag miatt, 2 nem megfelelo adagolas, 3 nem megfeleloen "felugyelt hasznalat". geprol folytatom, de a tablet touch screen billen csak buzik tudnak gepelni, en mingya agyfaszt kapok.
Member
Gold: 710.00
Jul 20 2014 10:21am
déjv már annyira elszivta az agyát hogy ö maga egy sétálo vicces cigi
ráadásul SZIVJ NE HÁBORUZZ feliratu táblákkal szokott tüntetni minden sarkon egyszerre
szoval visnek tök igaza van hogy kézzel lábbal védi a drokot állandoan

nem
Member
Gold: 3,747.73
Jul 20 2014 10:22am
Quote (Baleee @ Jul 20 2014 05:17pm)
vis te nem tudom ebbe miert szolsz ilyen modon bele, amikor lathatoan kurvara semmi fogalmad a temarol. gurket se ertem, szerintem tanul a temaval kapcsolatban boven dolgokat. szovall sok pszichedelikus szer nem a ko veetlen biologiai hatasa miatt karos, hanem 1 a tisztasag miatt, 2 nem megfelelo adagolas, 3 nem megfeleloen "felugyelt hasznalat". geprol folytatom, de a tablet touch screen billen csak buzik tudnak gepelni, en mingya agyfaszt kapok.

milyen modon bele
en csak nevetek hogy a drok tema elokerul es dejv megjelenik a panceljaval es mindenkit megprobal meggyozni az igazarol hogy a drok jo, vagy eppen h az alkohol rossz, tokmindegy
nem szakertettem meg a temat mert nem is ertek hozza obv
Member
Gold: 69.85
Jul 20 2014 10:35am
Quote (Vismajor @ 20 Jul 2014 18:22)
milyen modon bele
en csak nevetek hogy a drok tema elokerul es dejv megjelenik a panceljaval es mindenkit megprobal meggyozni az igazarol hogy a drok jo, vagy eppen h az alkohol rossz, tokmindegy

Dejv vedi a drokot, mas meg az alkoholt. Egyik sem jo, de pl a fu az egy pont tipikusan olyan cucc, aminel a jarulekos hatasok sokkal veszelyesek. Nalunk a tanarok altalanos velemenye, ha ezzel kapcsolatban kerdezik oket az, hogy a drok gonosz, ne fogyasszad es ebben igazuk is van.

De pont azok miatt, amit fenteb is irtam. Ellenorzott korulmenyek kozott, biztos alapanyaggal, mondjuk en elo tudnek mar most is szerintem allitani, ha lenne laborom es alapanyagom, nagy tisztasagu kabszikat, mert az elmeleti alapok nagyreszet tanultam (de nem fogok, meg mielott rendelest valaki leadna 8DD).

A cuccok nagy %-ban olyan szennyezoket (itt ertsd: minden olyan anyag, ami az 'egyeb' a cuccban), ami ismeretlen, nyilvan a drokdrillerek, nem fogjak nagyon kitisztitani, sot, mar csak azert sem, mert akkor megtobb aldozat lenne, mert nem tudjak adagolni.

Jarulekos hatas, blokkolja idegpalyat, ami hat "idoszakos", de ha nincs kontrollalva a bevitel, illetve mas, ami meg szukseges ahhoz, hogy ne okozzon maradandot, akkor arthat. Meg ugye nem art azt is megkulonboztetni, hogy pszichesen okoz fuggoseget, vagy fizikailag is.

De az alkohol amugy meg egy fuvel hasonlitva valoban rohadtul veszelyesebb, plane azok, amik bizonytalan eredetuek, meg az ilyen kommersz szarok, mint koccintos, kevert, porto, stb.

Mindezt en ugy irom, hogy nem elek se drokkal, de kb alkohollal se nagyon mar. Engem a laborban beszivott vegyszerek folnak megolni. 8DD
Member
Gold: 355.92
Jul 20 2014 10:36am
Quote (Vismajor @ Jul 20 2014 06:22pm)
milyen modon bele

igen, rl is járom az utcákat, és különböző drogokat erőltetek bele gyanútlan járókelőkbe
Member
Jul 20 2014 10:37am
jol cvan, latom ezt se eri meg elolvasni
Member
Jul 20 2014 10:55am
Quote (Saenchai @ Jul 20 2014 04:36pm)
igen, rl is járom az utcákat, és különböző drogokat erőltetek bele gyanútlan járókelőkbe

anyám mondta mindig, hogy a szórakozó helyeken vigyázni kell, mert belerakják a kokaint az italodba
okos nő volt

Quote (Baleee @ Jul 20 2014 04:17pm)

a rám vonatkozó részt nem értem

Quote (Vismajor @ Jul 20 2014 04:06pm)
Tanultam, tudom hogy nem tudtak betartatni(mintha beakartak volna)
De akkor sem "fair" hogy az egyik szer 1000bol egyszer okoz agressziot(fu)  a masik 1000bol 500x es az egyik total torvenytelen sort meg mar cukraszdaban is kapni...
Es most is csak hasrautesre mondtam szamokat

>azért legalizálni valamit, mert "nem okoz agressziót"
más negatív hatása nyilván nem lehet a drogoknak, tehát ebben kell mérni őket
anyámmal konzultálhattál volna ilyen drog-related kérdésekben
Go Back To Magyar Topic List
Prev1101112131440Next
Add Reply New Topic New Poll