Quote (Vismajor @ 20 Jul 2014 18:22)
milyen modon bele
en csak nevetek hogy a drok tema elokerul es dejv megjelenik a panceljaval es mindenkit megprobal meggyozni az igazarol hogy a drok jo, vagy eppen h az alkohol rossz, tokmindegy
nem szakertettem meg a temat mert nem is ertek hozza obv
Dejv vedi a drokot, mas meg az alkoholt. Egyik sem jo, de pl a fu az egy pont tipikusan olyan cucc, aminel a jarulekos hatasok sokkal veszelyesek. Nalunk a tanarok altalanos velemenye, ha ezzel kapcsolatban kerdezik oket az, hogy a drok gonosz, ne fogyasszad es ebben igazuk is van.
De pont azok miatt, amit fenteb is irtam. Ellenorzott korulmenyek kozott, biztos alapanyaggal, mondjuk en elo tudnek mar most is szerintem allitani, ha lenne laborom es alapanyagom, nagy tisztasagu kabszikat, mert az elmeleti alapok nagyreszet tanultam (de nem fogok, meg mielott rendelest valaki leadna 8DD).
A cuccok nagy %-ban olyan szennyezoket (itt ertsd: minden olyan anyag, ami az 'egyeb' a cuccban), ami ismeretlen, nyilvan a drokdrillerek, nem fogjak nagyon kitisztitani, sot, mar csak azert sem, mert akkor megtobb aldozat lenne, mert nem tudjak adagolni.
Jarulekos hatas, blokkolja idegpalyat, ami hat "idoszakos", de ha nincs kontrollalva a bevitel, illetve mas, ami meg szukseges ahhoz, hogy ne okozzon maradandot, akkor arthat. Meg ugye nem art azt is megkulonboztetni, hogy pszichesen okoz fuggoseget, vagy fizikailag is.
De az alkohol amugy meg egy fuvel hasonlitva valoban rohadtul veszelyesebb, plane azok, amik bizonytalan eredetuek, meg az ilyen kommersz szarok, mint koccintos, kevert, porto, stb.
Mindezt en ugy irom, hogy nem elek se drokkal, de kb alkohollal se nagyon mar. Engem a laborban beszivott vegyszerek folnak megolni. 8DD