d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > An Hero
Prev1101112131428Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
May 25 2014 09:40am
Quote (Vismajor @ 25 May 2014 17:38)
De megis milyen okot keressek meg amikor azon pattogtok hogy az en csajom szep e vagy nem? Mi a tokomet erdekel titeket en se beszelek rola soha, csak idegesit hogy ezen feszul mindenki. Radasul megszakertheted nekem de irl mindenki egyet ertett vrlrm hogy szep a baratnom akkor miert nektek higgyek amikor 80%ban rosszindulatuak vagytok? Miert is irnatok h jol nez ki a nom az itt nem divat :s
Es nem bizonygatom meg vergodok rajta mert en TUDOM de teged nem erdekelne h feljossz a forumra es minden napra akad egy dogyatekos aki szajara veszi a nomet? Mert engem mar idegesit hogy csak a fasz vergodes megy es en mar nem posztolok rola semmit es mostmar semmi nincs csak a tudat h nekem tetszik a SAJAT baratnom. Es ezen megy a vergodes hogy olol visnek tetszik a csaja de nyomorek sad.gif hat miert kell ez kinek faj hogy nekem tetszik a sajat baratnom?
Jara is itt veri magat a nojere  miert? Mert gondolom irl mindenki dicseri es neki tetszik. De adsig verte magat amig topik lett belole es? Az en nom jobban bejott a jspnek. Ot meg se baszogatja senki engem meg igen pedig az en nomet is csak dicserik irl es nekem se tetszik csak van itt egy 5-6 ember aki ezen lovagol
Erted a dilemmamat?

E: az hogy egy nonek kiegeszito dolognak kene lennie...hat en nem ezt tanultam es nem is igy viselkedek

beta as fuck
Member
Gold: 834.97
May 25 2014 09:43am
Quote (BmA_BeMyAngel @ May 25 2014 04:40pm)
látom semmit nem fogtál fel abból amit írtam, na nem baj

azért annyit még hozzátennék, hogy vismajor azokra a "kritikákra" épít amit a nagymamája meg a családja mond a barátnőjéről, miközben valószínűleg csak kedvességből mondják hogy jaj milyen szép. elég vices, én már 12 éves koromban sem hittem el a nyuggereknek amikor nyomták a szöveget hogy milyen jóképű gyerek vagyok
Member
Gold: 355.92
May 25 2014 09:45am
Quote (BmA_BeMyAngel @ May 25 2014 05:43pm)
azért annyit még hozzátennék, hogy vismajor azokra a "kritikákra" épít amit a nagymamája meg a családja mond a barátnőjéről, miközben valószínűleg csak kedvességből mondják hogy jaj milyen szép. elég vices, én már 12 éves koromban sem hittem el a nyuggereknek amikor nyomták a szöveget hogy milyen jóképű gyerek vagyok

én sem
aztán mosolyogva belecsúsztattak 1-1 10 ezrest a zsebembe, és elkezdték markolászni a zsákomat

best day ever.gif
Member
Gold: 3,747.73
May 25 2014 09:45am
Quote (BmA_BeMyAngel @ May 25 2014 04:43pm)

Mesh/10
Irs valamit ertelmesen
Reagalok ra ertelmesen
Lol nem fogtad fel latom XDXD
Es jobbnak tartod magad ricinel?
Member
Gold: 1,593.00
May 25 2014 09:46am
Quote (Vismajor @ 25 May 2014 15:38)
De megis milyen okot keressek meg amikor azon pattogtok hogy az en csajom szep e vagy nem? Mi a tokomet erdekel titeket en se beszelek rola soha, csak idegesit hogy ezen feszul mindenki. Radasul megszakertheted nekem de irl mindenki egyet ertett vrlrm hogy szep a baratnom akkor miert nektek higgyek amikor 80%ban rosszindulatuak vagytok? Miert is irnatok h jol nez ki a nom az itt nem divat :s
Es nem bizonygatom meg vergodok rajta mert en TUDOM de teged nem erdekelne h feljossz a forumra es minden napra akad egy dogyatekos aki szajara veszi a nomet? Mert engem mar idegesit hogy csak a fasz vergodes megy es en mar nem posztolok rola semmit es mostmar semmi nincs csak a tudat h nekem tetszik a SAJAT baratnom. Es ezen megy a vergodes hogy olol visnek tetszik a csaja de nyomorek sad.gif hat miert kell ez kinek faj hogy nekem tetszik a sajat baratnom?
Jara is itt veri magat a nojere  miert? Mert gondolom irl mindenki dicseri es neki tetszik. De adsig verte magat amig topik lett belole es? Az en nom jobban bejott a jspnek. Ot meg se baszogatja senki engem meg igen pedig az en nomet is csak dicserik irl es nekem is tetszik csak van itt egy 5-6 ember aki ezen lovagol
Erted a dilemmamat?

E: az hogy egy nonek kiegeszito dolognak kene lennie...hat en nem ezt tanultam es nem is igy viselkedek

Tök8 hogy mit írsz nekik(nem baszogatni akarom mátét), ugyan azt fogják szajkózni még ha rendesen leírod az igazságot akkor is. Lásd tevegeci vagy ki a faszom, leírtam neki már többször normálisan hogy mi volt de feszül rajta a 20 kilós nyomorék mert lolrofl teveszar a nevem és vicces gyerek vagyok meg rákos.
Member
Gold: 0.00
May 25 2014 09:47am
Quote (Smat @ 25 May 2014 17:46)
Tök8 hogy mit írsz nekik(nem baszogatni akarom mátét), ugyan azt fogják szajkózni még ha rendesen leírod az igazságot akkor is. Lásd tevegeci vagy ki a faszom, leírtam neki már többször normálisan hogy mi volt de feszül rajta a 20 kilós nyomorék mert lolrofl teveszar a nevem és vicces gyerek vagyok meg rákos.

mit vergődsz
Member
May 25 2014 09:50am
Quote (Vismajor @ May 25 2014 04:45pm)
Mesh/10
Irs valamit ertelmesen
Reagalok ra ertelmesen
Lol nem fogtad fel latom XDXD
Es jobbnak tartod magad ricinel?

igen mert eléggé elkeserítő amikor belefektetsz 5 percet 1 postnak a megírásába, de látod hogy a másiknak abszolút nem ment át és nem fogadta be az agya, pedig segítő szándékkal írta hogy hátha kicsit észreveszed magad. ehelyett jött megint hogy DE MIÉRT UGRÁLTOK RAJTA, ENGEM EZ MEG AZ ZAVAR, DE AKKORIS SZÉP, MIT SZÓLTOK BELE, etc (eltúlozva persze)

akkor ezután mi a fasznak fektessek akár minimális mentális energiát is 1 postnak a megírásába, ha látom hogy úgysem fog haladni a dolog semerre, csak ugyanannak a dolognak a szajkózása marad. persze valószínűleg bennem van a hiba hogy nemtudom rendesen leírni amit akarok és ezért nem érted, úgyhogy ezért inkább hanyagolom is mert szar vagyok
Member
Gold: 355.92
May 25 2014 09:50am
Quote (Smat @ May 25 2014 05:46pm)

Member
Gold: 3,747.73
May 25 2014 09:52am
Quote (BmA_BeMyAngel @ May 25 2014 04:50pm)
igen mert eléggé elkeserítő amikor belefektetsz 5 percet 1 postnak a megírásába, de látod hogy a másiknak abszolút nem ment át és nem fogadta be az agya, pedig segítő szándékkal írta hogy hátha kicsit észreveszed magad. ehelyett jött megint hogy DE MIÉRT UGRÁLTOK RAJTA, ENGEM EZ MEG AZ ZAVAR, DE AKKORIS SZÉP, MIT SZÓLTOK BELE, etc (eltúlozva persze)

akkor ezután mi a fasznak fektessek akár minimális mentális energiát is 1 postnak a megírásába, ha látom hogy úgysem fog haladni a dolog semerre, csak ugyanannak a dolognak a szajkózása marad. persze valószínűleg bennem van a hiba hogy nemtudom rendesen leírni amit akarok és ezért nem érted, úgyhogy ezért inkább hanyagolom is mert szar vagyok

Inkabb te nem ertetted mert a postjaid bizonyos reszeire reagaltam nyilvan eltero allitassal lol
Member
May 25 2014 09:53am
ja még annyit hozzáfűznék 1 külön postban, hogy azért baszogatnak, mert magadra veszed újra és újra és reakciót tudnak belőled kiváltani. amióta smat is poénra veszi hogy 1 mocskos tolvaj a családja (j/k) és még őis szokta mondogatni, azóta kb tizedére csökkent az őt ezzel baszogató postok száma, mert látják az emberek hogy ezzel már nem lehet rajta fogást találni. így kell jól csinálni és elérni hogy ne baszogassanak, ameddig butthurt vagy és reagálsz, addig sose fog ez megszűnni
Go Back To Magyar Topic List
Prev1101112131428Next
Add Reply New Topic New Poll