Quote (ecneB @ Dec 12 2013 10:32pm)
Megtetted
4 eve vagyunk egyutt
Eltem egyedul, de tulzottan jo a viszonyom a csaladommal ahhoz, hogy teljesen elszaparalodjak (ikerhaz=boven van elegendo ter), megjegyzem van munkam es alapvetoen szeretek dolgozni.
Nekem hobbi a sport, de mutathatsz nyugodt szivvel olyan postot, ahol ilyeneket allitottam. De lehet, hogy holnap elmegyek egy thaibox (nem emlekszem pontosan, hogy ez volt-e) edzesre es utana ugy dontok, hogy magyar bajnok leszek egy even belul.
Nem vagom en a fejedhez minden alkalommal, csak amikor felvagsz vele. Nekunk is van tobb ingatlanunk, megsem irom le minden egyes postban, hogy eppen hogy allunk/allok anyagilag ellentetben mondjuk veled. A zsidokkal sincs semmi bajom, kifejezetten ertelmes es osszetarto nepnek tartom oket, csak amikor ilyen faszraszos postokat sikerult gyartanod, kicsuszik a szamon (urambocsassmeg') a koznyelvben gyakran hasznalt sztereotipia.
En is buszke vagyok a szuleimre (tobb izben is posztoltam mar errol), viszont nalad konkretan ezt igy leirva egyszer nem lattam. Senki nem mondta, hogy nem kene kihasznalnod azokat a lehetosegeket, amit a szuleid biztositanak, illetve biztositani tudnak, csak errol szerintem jobb hallgatni, de felvagni vele mindenfelekepp faszrazasnak minosul az en ertekrendemben. Edesanyamnak is 3 diplomaja van, igaz edesapam nem a Muegyetemen vegzett, de a szakmajaban kivaloan teljesit (programozo).
Igazabol ezt is sikerult megcafolnom, szerintem, de inkabb rad hagyom.
Az ezek utan kovetkezo postokat inkabb csak tomoren kommentalnam, teljesen feleslegesnek tartom, hogy a tobbieket is beskatulyazod az fakockaval jatszok kategoriaba azert mert en lathatolag ratapintottam egy fajo pontra.
Nagyon jol tisztaban vagyok vele, hogy nagy az arcom, s sokszor meg is kerdezem magamtol, h ugyan mire.
en is csak ennyit kerdeztem