d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > 100k Lesz A Minimálbér
Prev1101112131415Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 33,265.80
Nov 7 2013 05:33am
Quote (Senee @ 7 Nov 2013 12:26)
ok, elfogadom, hogy lusta vagyok
de normális bérekért (~120k minimál) meg ha lenne munka egyből több lenne az emberek kedve is arra, hogy tegyenek valamit
és most nem az olyan családokra gondolok, ahol van 5 gyerek és még szárazkenyérér is elmennének dolgozni, csak hogy legyen valami

szóval de, valamilyen szinten tehet a politika arról, hogy ILYEN SZINTEN VAN A MORÁL
és ezt azért nem vitathatod, akármennyire is vagyok én lusta

Ennyit tud az orszag, ha tanulsz, kepzed magad, idot fektetsz a kepessegeid fejlesztesebe es nem a wow karaktered fejlesztesebe meglesz a 120k, ha nem tobb is.

Lehet kulfoldon meg erettsegivel is megkeresel ennyit, de senki se tart vissza, hogy elmenj, probald meg, es lasd, hogy ott sincs kolbaszbol a kerites.
Member
Gold: 2,366.74
Nov 7 2013 05:36am
Quote (Senee @ 7 Nov 2013 12:30)
jolvan azért olvasd végig

és mondd a szemembe, hogy nem, a politika nem tehet semmit arról, hogy a morál ilyen szinten van

nekem már kurvára elegem van a sírásodból

van egy ugyan ilyen haverom, még ide is járt jo ideig, neked a legnagyobb bajod a lustaság, botrány ahogy élsz...és ne másra haragudj, azért mert nem tanultál vagy nem törekedtél a legjobbra az életben és csak várod a sült galambot a panel szobában.

De nem is tudom minek válaszolok, kb már millioszor el lett ugatva neked, de csak folytatod a sírást, és a más hibáztatását hogy egy csődtömeg vagy.
Member
Gold: 206.00
Nov 7 2013 05:37am
irtó unalmas mindenütt senee vergődéseit olvasni
nem tanult semmit, nem végzett semmit, de úgy gondolja, hogy munka nélkül kéne 200k+-okat keresnie

szánalomra méltó, utolsó patkány teremtmény

This post was edited by Jancsipapa on Nov 7 2013 05:38am
Member
Nov 7 2013 05:38am
Quote (Jancsipapa @ 7 Nov 2013 12:37)
irtó unalmas mindenütt senee vergődéseit olvasni

talan hamarosan valaki osszedob egy postblockert... addig valahogy kihuzzuk
Member
Gold: 206.00
Nov 7 2013 05:39am
Quote (josheide @ Nov 7 2013 01:38pm)
talan hamarosan valaki osszedob egy postblockert... addig valahogy kihuzzuk

Last Post: 3 days ago

nem véletlenül volt ez, egyszerűen mindenhová beleeszi magát ez a féreg jspn
Member
Gold: 2,366.74
Nov 7 2013 05:41am
Quote (Jancsipapa @ 7 Nov 2013 12:39)

én is kb napi egy postot nyomok, egyszerűen idegesít már
Member
Gold: 343.00
Nov 7 2013 05:43am
Quote (josheide @ Nov 7 2013 11:33am)
Ennyit tud az orszag, ha tanulsz, kepzed magad, idot fektetsz a kepessegeid fejlesztesebe es nem a wow karaktered fejlesztesebe meglesz a 120k, ha nem tobb is.

Lehet kulfoldon meg erettsegivel is megkeresel ennyit, de senki se tart vissza, hogy elmenj, probald meg, es lasd, hogy ott sincs kolbaszbol a kerites.

sose mondtam, hogy tot kolbászból lenne
lett volna lehetőségem kimenni mosogatni, de inkább azt mondtam nem, mert ugyis csak átbasznak, lehuznak, etcetc.. mert nekem új dolog lenne ott minden, nem tudnám mi a fasz van, azok meg nap mint nap találkoznak a szerencsétlen balkáni senkikkel. majd biztos mindegyiknek a javát akarják és azért ülnek ott, hogy segitsenek rajtunk.. szoval inkább nem mentem ki :XD

szóval ok, ilyen szempontból elfogadom azt, hogy én tehetek arról, hogy ott vagyok ahol.. mert nekem is meglett volna a lehetőségem (am nem is egyszer), hogy vigyem valamire

de mondjuk aki beleszületik egy tatabánya-mésztelepre, nincs pénz, nincs szarse
és meglehet nézni van pár riport youtuben is, a kicsik mind mondják, hogy ők ezek lesznek azok lesznek, aztán a nagyobbak már igy tapasztalták mi az élet és kb szarnak bele, megcsömörlenek

és azt a sok elsikkasztott milliót-milliárdot, ha esetleg ezeknek a nyomorultaknak az oktatásába-étkeztetésébe fektetnék és nem a villák építésébe, akkor lehet nem itt tartanánk

mert azért aki beleszületik a szarba, ok, alsós koráig megy az iskolába meg tanul aztán ahogy nő egyre inkább nem fogja érdekelni a suli mert a szülők se olyanok, a közösség se olyan és pénz kell, nem 5-10 év múlva, akkor és ott..
szóval ja, vagy az oktatásukba-étkeztetésükbe kell fektetni vagy abba, hogy sterilizálják mindet, és akkor legalább nem szaporodnának tovább a szerencsétlenek, a szegények
Member
Gold: 95.00
Nov 7 2013 05:45am
Quote (Jancsipapa @ Nov 7 2013 01:39pm)

Mintha nem lenne fel eve ez a helyzet :d
Member
Nov 7 2013 05:48am
Quote (Senee @ 7 Nov 2013 12:43)
sose mondtam, hogy tot kolbászból lenne
lett volna lehetőségem kimenni mosogatni, de inkább azt mondtam nem, mert ugyis csak átbasznak, lehuznak, etcetc.. mert nekem új dolog lenne ott minden, nem tudnám mi a fasz van, azok meg nap mint nap találkoznak a szerencsétlen balkáni senkikkel. majd biztos mindegyiknek a javát akarják és azért ülnek ott, hogy segitsenek rajtunk.. szoval inkább nem mentem ki :XD

szóval ok, ilyen szempontból elfogadom azt, hogy én tehetek arról, hogy ott vagyok ahol.. mert nekem is meglett volna a lehetőségem (am nem is egyszer), hogy vigyem valamire

de mondjuk aki beleszületik egy tatabánya-mésztelepre, nincs pénz, nincs szarse
és meglehet nézni van pár riport youtuben is, a kicsik mind mondják, hogy ők ezek lesznek azok lesznek, aztán a nagyobbak már igy tapasztalták mi az élet és kb szarnak bele, megcsömörlenek

és azt a sok elsikkasztott milliót-milliárdot, ha esetleg ezeknek a nyomorultaknak az oktatásába-étkeztetésébe fektetnék és nem a villák építésébe, akkor lehet nem itt tartanánk

mert azért aki beleszületik a szarba, ok, alsós koráig megy az iskolába meg tanul aztán ahogy nő egyre inkább nem fogja érdekelni a suli mert a szülők se olyanok, a közösség se olyan és pénz kell, nem 5-10 év múlva, akkor és ott..
szóval ja, vagy az oktatásukba-étkeztetésükbe kell fektetni vagy abba, hogy sterilizálják mindet, és akkor legalább nem szaporodnának tovább a szerencsétlenek, a szegények

Szoval te valami kommunista diktaturat akarsz ahol a szegenyeket sterilizaljak es vegul csak a felso kozeposztaly + marad meg?

hogy a picsaba tanulhattal te szociologiat?? :D

Member
Gold: 59.00
Nov 7 2013 05:51am
Quote (SnoopDogg @ 7 Nov 2013 02:13)
én 2es érettségivel kerestem 200k fölött itthon
de én egy álat vagyok

Go Back To Magyar Topic List
Prev1101112131415Next
Add Reply New Topic New Poll