Quote (josheide @ Nov 7 2013 11:33am)
Ennyit tud az orszag, ha tanulsz, kepzed magad, idot fektetsz a kepessegeid fejlesztesebe es nem a wow karaktered fejlesztesebe meglesz a 120k, ha nem tobb is.
Lehet kulfoldon meg erettsegivel is megkeresel ennyit, de senki se tart vissza, hogy elmenj, probald meg, es lasd, hogy ott sincs kolbaszbol a kerites.
sose mondtam, hogy tot kolbászból lenne
lett volna lehetőségem kimenni mosogatni, de inkább azt mondtam nem, mert ugyis csak átbasznak, lehuznak, etcetc.. mert nekem új dolog lenne ott minden, nem tudnám mi a fasz van, azok meg nap mint nap találkoznak a szerencsétlen balkáni senkikkel. majd biztos mindegyiknek a javát akarják és azért ülnek ott, hogy segitsenek rajtunk.. szoval inkább nem mentem ki :XD
szóval ok, ilyen szempontból elfogadom azt, hogy én tehetek arról, hogy ott vagyok ahol.. mert nekem is meglett volna a lehetőségem (am nem is egyszer), hogy vigyem valamire
de mondjuk aki beleszületik egy tatabánya-mésztelepre, nincs pénz, nincs szarse
és meglehet nézni van pár riport youtuben is, a kicsik mind mondják, hogy ők ezek lesznek azok lesznek, aztán a nagyobbak már igy tapasztalták mi az élet és kb szarnak bele, megcsömörlenek
és azt a sok elsikkasztott milliót-milliárdot, ha esetleg ezeknek a nyomorultaknak az oktatásába-étkeztetésébe fektetnék és nem a villák építésébe, akkor lehet nem itt tartanánk
mert azért aki beleszületik a szarba, ok, alsós koráig megy az iskolába meg tanul aztán ahogy nő egyre inkább nem fogja érdekelni a suli mert a szülők se olyanok, a közösség se olyan és pénz kell, nem 5-10 év múlva, akkor és ott..
szóval ja, vagy az oktatásukba-étkeztetésükbe kell fektetni vagy abba, hogy sterilizálják mindet, és akkor legalább nem szaporodnának tovább a szerencsétlenek, a szegények