Quote (Pocok256 @ 15 Oct 2013 09:22)
Tisztelt TouchCow és társai...
Ha lenne egy pici hozzáértésed akkor rájönnél, hogy a VGA ami ajánlva van az VTX3d 7870 ami nem más mint egy 7950.. Magyarul egy tahiti magos VGA ami húgyosra veri az általad mutatott vga t is.
Az AMD vs Intel vallásháborúba nem mennék bele elég legyen annyi, hogy amíg a játékok 1-2 magra vannak optimalizálva és amíg az AMD megoldására köröket verve leszívatja az 1-2 szálú alkalmazások tesztjében az intel addig nincs miről beszélni. Nagyon szép az a sok mag csak éppen a programok 10% sem használja ki.. Nagyon jól tudom mert nekem is volt AMD s rendszerem, és a mindennapokban találkoztam azzal a problémával, hogy pl Diablo 3 max 2 magot használt sc 2 megint csak max 2 magot használt dota 2 1 magot használt és bizony itt az AMD megoldása olyan durván elfogyott, hogy öröm volt nézni. Azt te sem tagadhatod, hogy magonként nézve sokkal erősebb az intel márpedig ha ezt bevallod akkor nincs miről vitázni. Persze aki ért hozzá az fogja és kihajtja tuningal a belét a procinak ezzel +50W ot igaz bekajál az amúgy is sokkal többet fogyasztó proci és igaz hogy 1 év alatt megeszi azt a pénzt amivel olcsóbb volt, de mi nagyon örülünk, hogy milyen jó AMD vételt vettünk és most jól verjük legalábbis majdnem megközelítjük a kicsit drágább Intel konkurenst.
5400 as RPM es vinyóba meg nem mennék bele mert megint a hozzá nem értésed tükrözi... Az egy SSHD.... szekvenciális irásnál jön ki maximum az a 5400 rpm ami nem egy gyakori jelenség az átlagos gép használat mellett. SSD gyorsítótár miatt pedig földig alázza az összes 7200 as vinyót hétköznapi használat során... Nem mellesleg 16k pénz ami még olcsó is ...
Nem terveztem ide írni, de az a magas szintű fanatizmus és butaság ami itt tapasztalható valami eszméletlen....
Még annyit hozzá tennék, hogy az AMD t is érdemes sok helyre ajánlani pl az alsó középkategóriában nagyon is megállja a helyét de a felső bracketben nincs esélye.
1. nem veri húgyosra, tesztek alapján kb ugyan az a szint, talán picit valóban gyorsabb az a 7850, árban is ugyan ott áll
2. Ez a 1-2 magra optimalizált dolog egy eléggé lejárt szöveg, már most is nem 1 játék van ami kihasználja és ez a jövőben csak javulni fog hála a next-gennek.