Quote (CyberPunk666 @ Sep 2 2013 09:42pm)
Még mindig nem érted, hogy nekem nem az a bajom, hogy nem értesz egyet vele, vagy feltételezed az ellenkezőjét.
Ha valaki megkérdőjelez valamit és mást gondol vagy másként gondolkozik az nem baj. A probléma azzal van, hogy te nem megkérdőjelezel és gondolkozol, csak simán mindennek az ellenkezőjét kezeled tényként.
Ennyi erővel hihetnéd azt is amit mondanak, mert pontosan olyan vagy, mint akik szó szerint nyalják, csak te szó szerint elutasítod.
Persze, lehet következtetni a múlt alapján, és olyankor jönnek ki olyanok aminél nem jött be az indok és olyanok is ahol bejött.
Ha ezt nem érted, nem győzködlek tovább.
Egyébként ahogy a világ működik, ezekre a harcok mindenképpen zajlani fognak. Ha az USA aggresszorkodása biztosítja, hogy mi ebből kimaradjunk, és ez ne itt történjen, akkor legyen. Még akkor is ha ez aljas indok. inkább ott, mint itt.
Mindig lesz akinek ez az érdeke, szóval inkább más legyen az és máshol legyen érdekelt, mint itt.
De én megkérdőjelezem, nem az ellenkezőjét állítom, pont ezt mondtam az elején is, hogy érdemes más médiát is olvasni/nézni, egyszersem mondtam, hogy az mindig igazat mond,
viszont ez már nem egyszer megtörtént, hogy az Usának érdeke fűződött megdönteni egy kormányt/elfoglalni egy országot, és ezért kellett valami casus belli,
Ez mindig valami olyasmi ami félelmet kelt, tömegpusztító fegyverek, terroristák stb, valóságban pedig semmi veszély nincs. Igen? Hol jött be az ,,indok'' kérlek mesélj.
Egyébként az meg megint más kérdés, hogy ha ez a gáztámadás tényleg így történt, akkor sem az Usának kéne magánakcióba fognia, hanem az UN-en tárgyalni és közös döntést hozni, nem kell győzködnöd, ez a véleményem.
Ha az Usa nem agresszorkodna mi ugyan úgy kimaradnánk belőle, sőt akkor nem is lenne ekkora konfliktus, így meg lehet még belerángat minket is.
Ha ez a véleményed, hogy inkább ott mint itt, akkor miért zavar, hogy gáztámadás éri az ottlakó polgárokat?
Quote (CyberPunk666 @ Sep 2 2013 09:51pm)
nem a jó megoldás, csak a lehetőségek közül a számunkra jobb. nem ugyanaz.
amúgy meg, ha leszarod, ha nem, nincs befolyásoló hatása a történésekre.
Ez ugyanolyan mint, hogy minek szavazni, úgyse az az egy szavazat dönt. Lassan eljutunk oda, hogy minek bármit is csinálni, úgyis meghalunk.
This post was edited by championmath on Sep 2 2013 02:41pm