Quote (xGurke @ 23 Aug 2013 18:24)
ha már a felbaszós sztoriknál tartunk, én is kurvára kivagyok az emberektől,de tegnap meg tegnapelőtt majdnem szájbabasztam két embert
első 20-án volt, margitszigeten vizipipáztunk és pont pakoltunk el, amikor megjelenik egy full csöves kinézetű (elvileg) közterületis és elkezdi, hogy "láttam ám mit tettél el ... tudom én hogy mit csináltok ti itt... egy telefonba kerül és jön az ellenőrzés és mindenki megy a sittre", meg ilyen szövegek. kurvára felbasztam magam, hogy egy érettségivel is alig rendelkező ember járatja a pofáját a faszságairól, ami
1. kurvára nem érdekel
2. csak dohányt szívtunk
3. kurvára nem érdekel
4. amúgy is mi a fasz köze van hozzá bazdmeg. ha kutakodni akar és van rá engedélye, akkor csinálja, ha nincs akkor húzzon a kurva anyjába
mindegy
a másik, meg tegnap volt a szabó ervin könyvtárba
sporttáskával mentem, mert 2 csajjal voltam és mindenki tanulnivalóját én vittem és a sima táskámba nem fért el
befele menet semmi baj nem volt, senki egy szót nem szólt, kifele menet meg még a kapuhoz se érek, a biztonságiőr már üvölt a túloldalról, hogy HÁT MAGA MEG MIT CSINÁL, MI AZ A TÁSKA? KI ENGEDTE ÍGY BE? EZT MÉGIS HOGY GONDOLTA? ELOLVASTA A HÁZIRENDET, HOGY NEM LEHET ILYEN TÁSKÁT BEHOZNI? *besípol a riasztó, mert a mögöttem lévő csaj véletlenül elhozott a kapuig egy könyvtári könyvet* NÉZZE MEG, BE IS SÍPOL, HÁT EZT NEM HISZEM EL
olyan szinten felbasztam magam, mint még soha az életben
szerintem, ha egyedül lettem volna, akkor ott helyben földhözbaszom azt a kis szarházi nyomorékot
1. senki nem szólt, hogy nem lehet bevinni nagy táskát
2. nem olvasom el a házirendjét minden egyes kurva helynek, ahova belépek
3. biztos a táskámtól sípolt be a riasztó, észlény
4. ha normálisan szólt volna hozzám, akkor semmi baj nem lett volna, de alapból eldurran az agyam, ha valaki felemeli a hangját
és még sorolhatnám itt is
ja és aztán aznap még visszamentünk, akkor már ruhatárba leraktuk a táskát és kézbe vittük fel a jegyzeteket, az a kis szarházi geci meg ott állt a kapunál és széles vigyorral mosolygott
egyszer lássam meg ezt a faszt az utcán, nincs az az isten, hogy ne törjem el kezét lábát a kis buzeránsnak
fú, még most is felbaszom magam
Quote (Vismajor @ 23 Aug 2013 18:28)
A pénzért a faszom se hagyná itt ez az országot. Boldogulni itt is lehet, aki éhen hal, az meg is érdemli. Vegyétek a fáradtságot és olvassátok el a first posztban lévő linket. Szóról szóra egyetértek vele. A pénz sokadrangú kérdés... Persze számít, de nem elsődleges
ja, és ez a "mit sírsz, máshol rosszabb" érveléstől sírógörcsöt kapok 0-24
KI A FASZOMAT érdekli, hogy 6 ezer kilométerre afrikában éhen halnak? Attól nekem miért lenne JOBB? miért lennék boldogabb? Elégedettebb?
Nem erről van szó. Hanem pl az olyan dolgokról, hogy 20 éve gyártanak vonóhorogra szerelhető kerékpár szállító lószart, de magyarországon nem legális bazd+, mert hiába van rajta kialakított(és megvilágított) hely a rendszámtáblának, megbüntetnek, amiért ÁTTETTED(és azt nem szabad) ha nem teszed át akkor meg azért büntetnek meg mert takarja a rendszámtáblát és az nem jól látható
és erre bazdmeg 20 KURVA ÉVE nem tud megoldást találni magyarország
ez mostantól egy "addig ki magadból" topic