Az ön-összefoglaló
Hello szép hajadon, tis i: A kedves fickó egy fedora, a mester a kedvesség, a király a lovagiasság, a fehér lovag. Nem zaklat téged a nyers innuendos, és nem fogom kérni, hogy aludni veled. Én csak állni melletted mindig csak, hogy ott van, gondozó, árukapcsolás, cipő, kezében a táska, szeretlek.
Amit csinálok az életemmel
Mivel a tragikus események láncolatát én él a szüleimmel gyűjtő munkanélküliség. Ne tegye ezt meg az, bár szép hajadon, Én jelenleg részt vesz a legtöbb félelmetes kreatív élmény az életemben. Látod, én időrendi Odyssey egy fiatal ló, úgynevezett póni laikus férfiak, az úgynevezett Pinkie pie. Ez azonban azt nem egyszerű feladat, ezért toboroztak társam bronies a helyi klán az MLP-enthusiants, ami az én királyi perogative vezetője Brony.
Az első dolog, az emberek általában észre rólam
My kifogástalan értelme a divat és ízét. Én elkápráztat saját környezetében az én nagyon kedves és beszédes valódi 1940-es Fedora. A hideg napokon én is vásárolt egy köpenyt, mert én csak a szeretet, hogy az emberek használják, hogy ruhát vissza a nap.
Mivel a gazdaság én még ahhoz, hogy megvásárolja a ruha, hogy menjen el a másik ruhát, de azt hiszem, már jól néz ki ahhoz, hogy húzza le a kalapot, és a köpenyt.
Kedvenc könyvek, filmek, előadások, zenei, és az élelmiszer-
Amint azt korábban említettük tisztességes lány imádom, és gyönyörködjön a kortárs mester darab nevű My Little Pony. Nem hiszem, hogy csak a kislány, és buzgón tagadja, hogy a rajongói bázis pince lakás manchildren.
A hat dolog, amit soha nem nélküle
Panera
Pinkie Pie
Ébredt fel, hogy egy szép mosoly (anyukám dolgozik, de most szükségem van, valaki mást szeret)
A számítógép
Spagetti (Azt hiszem, hogy az olasz, eszem szinte minden nap)
Trojan ENZ
A legtöbb magán dolog, amit hajlandó vagyok elismerni
Egyszer találkoztam ezzel a lánnyal, akit azonnal beleszeretett. Szerettem volna beszélni vele minden nap, de soha nem kapott a bátorságot, hogy erre. Egy napon azonban, odajött hozzám, és megkérdezte, volna tenni neki házi feladatot neki. Szerencsére én köteles, tudva, ez csak idő kérdése, mielőtt beleszeretett velem. Őszintén hiszem, egy ember kell alárendeltje a nő neki, hogy valaha is szeretni őt.
Ahogy múlt az idő lettünk jobb barátok és megtanultam volt egy barátja, egy akadály én nem várható. De kitartottam, azt gondolván, ő egy nap az enyém. Én takarítottam szobájába (csak megszagolta bugyiját párszor), nem a házi feladatot, segített köti a cipőjét, amikor nem érzem, hogy segített "tiszta őt ki" Amikor végzett a barátjával. Más szóval mindent megtettem érte. Meggyőződésem, ő szeret engem, csak nem úgy, ahogy szerettem.
Egy napon felébredtem készített reggelit otthon, és üzent neki, hogy legyen a házában nem sokkal. Mindig kaptam megerősítést tehát én nem zavarja őt, ha ő volt néhány srác. Ez a nap, azonban én nem. Kaptam nagyon aggódik, és felhívta az anyját (akivel megismertem jól), és azt mondta nekem, hogy már elütötte egy autó, amikor fut át az úton, miután egy érv a barátjával. Halott volt. Később a nap folyamán láttam barátja után a Facebook-on, hogy mi történt, és az utolsó mondat beleégett fejemben örökre. "Liek DIS ha u kiáltás 5ever". Én mindig sírni, szeretni foglak 5ever.