Quote (CyberPunk666 @ 8 Apr 2013 22:55)
ebben igazad van, viszont a magyar társadalom többségét az előző rendszerben szocializálódott 45+ éves emberek alkotják. Tömegével vannak köztük a váltani képtelen az előző rendszerből hozott hozzáállást mai napig magukkal görgető emberek.
Ameddig ez a réteg ki nem megy, addig itt nem lesz váltás. Utána pedig kérdés, hogy a ma 35 alatti, fiatal felnőtt életét már egy más ideológiával, egy európai gondolkozással kezdő emberek mit fognak összerakni...
Hat ha mindenki elmegy akkor nagy lofaszt

Quote (Rawen @ 8 Apr 2013 22:57)
OK, menj, próbáld megmagyarázni az átlagembernek, hogy attól még, hogy 300 ft-tal kevesebb lett a számla nem Orbán a messiás. Menj, próbálj küzdeni az ellen az antiszemitizmus ellen ami itt van. Menj, próbáld megmagyarázni az embereknek az alkotmányos értékeket, a jogállam és a demokrácia fontosságát, azt, hogy az EU nem tartományként tekint ránk. Sok sikert, mert nekem nem sikerült, meguntam, én nem fogok ezzel szenvedni, ide generációváltás kell ami túl sok idő.
Amikor otthon vagyok folyamatosan ezt csinalom. Nehez, de ha a muveltebb fiatalok nem tesznek semmit akkor ki fog?
This post was edited by josheide on Apr 8 2013 03:58pm