d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Nem Engedi A Cimet > Adsfasdf
Prev1101112131427Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 931.79
Mar 5 2013 10:19am
Quote (Eoghan @ Mar 5 2013 04:53pm)
az első sorral sajnos csupa igazat mondtál, én is ezért szoktam verni a fejem a falba, mert simán szavaznék bármelyik pártra, ami nem fidesz meg jobbik, ha nem lennének ilyen ultraliberális faszkalapok
a baloldai és liberális "eszme" egyik legnagyobb butaságának és nyomorékságának tartom azt, hogy tagadják a cigénykérdés létezését és egyéb dolgokat, klasszikus struccpolitikát folytatnak, amikor valamit tenniük kellene és csak az ellenzékből nagy a pofájuk
én mindenféle rasszizmus nélkül simán úgy gondolom, hogy igenis van cigánykérdés és ezt kezelni kell a szociális rendszer átszabásával

a kutya ott lehet elásva, hogy ez egy annyira veszélyes víz, hogy egyik párt sem meri vagy merné megbolygatni és valószínűleg a jobbikon kívül nem is merné senki sem az arcát+nevét adni ilyesmihez
ha viszont elkalandozok abba az irányba, hogy a jobbik kerül hatalomra és megteszi, akkor erősen kérdésesség válhat szerintem az EU tagságunk, aminek az elvesztése gazdaságilag lehúzna minket a klozeten

én egy olyan dolgot tudnék elképzelni a naív, komolytalan álomvilágomban, hogy koalícióban indulna a jobbik mondjuk ez E14-el meg a DK-val meg akármivel és ha a jobbik valamit lépne egy olyan ügyben, amit a többi nem merne magától, akkor névtelen szavazáson megkapnák a másiktól a hátszelet hozzá és történne valami legalább
aztán ha elkezdene ámokfutni a jobbik az arab,zsidó, néger emberek listázásával, akkor életbe lépne a fékek és egyensúlyok ereje és visszafognák őket
de ez tényleg csak egy felszines, átgondolatlan álom :(

Az "eu kompatibilis" pártjaink nem tehetik meg, hogy cigánykérdésben bármit is lépjenek, elképzelni sem tudom milyen retorziókkal járna a nyugat részéről. Egyébként szerintem nem csak a cigánykérdés kapcsán kéne felmerülnie a jobbiknak mint lehetőség. Rengeteg olyan kérdést tesznek fel a parlamentben korrupciós és felülvizsgálatot igénylő ügyekben amikről a többi párt valamiért nem beszél.
Vagy amikor 20 bmw-vel vonulnak ki a börtön elé a "c"-k balhézni, hogy miért vitték be a kicsi Diegot a rásszistá rendőrök, akkor minden párt mutogat a fideszre, hogy hurrdurr rendőri túlkapás, a fidesz visszamutogat, hogy 2006ban mit művelt a balos rendőrség, a jobbik pedig vagyonosodási vizsgálatot kezdeményez a bmws cigányok ellen.

Egyébként én már abban sem hiszek, hogy nincs élet az EU után. Ha most újra 2003 lenne nem hiszem, hogy a belépés mellett szavaznék.

This post was edited by iFeelAlone on Mar 5 2013 10:25am
Member
Gold: 343.00
Mar 5 2013 10:21am
a másik topicban épp háborúról beszélgetnek
remélem lesz valami atomdobálás és a földig ég ez a nyomorult társadalom
Member
Gold: 206.00
Mar 5 2013 10:28am
Quote (iFeelAlone @ Mar 5 2013 06:19pm)
Az "eu kompatibilis" pártjaink nem tehetik meg, hogy cigánykérdésben bármit is lépjenek, elképzelni sem tudom milyen retorziókkal járna a nyugat részéről. Egyébként szerintem nem csak a cigánykérdés kapcsán kéne felmerülnie a jobbiknak mint lehetőség. Rengeteg olyan kérdést tesznek fel a parlamentben korrupciós és felülvizsgálatot igénylő ügyekben amikről a többi párt valamiért nem beszél.
Vagy amikor 20 bmw-vel vonulnak ki a börtön elé a "c"-k balhézni, hogy miért vitték be a kicsi Diegot a rásszistá rendőrök, akkor minden párt mutogat a fideszre, hogy hurrdurr rendőri túlkapás, a fidesz visszamutogat, hogy 2006ban mit művelt a balos rendőrség, a jobbik pedig vagyonosodási vizsgálatot kezdeményez a bmws cigányok ellen.

Egyébként én már abban sem hiszek, hogy nincs élet az EU után.

azért ha követed a dolgokat, akkor látod azt is, hogy az eu más országai sem vannak odáig a cigókért, pl most Németo. vétózta meg, hogy a románok+bolgárok innentől útlevél nélkül járhassanak be Nyugat-Európába, a franciák gyönyörűen szétbaszták a putrikat Párizs mellől, ha megfelelő köntösben, ütemmel próbálná bárki hozzáfogni a cigánykérdéshez, akkor el lehetne érni eredményeket. más kérdés, hogy szinte senki nem akar, mert hát akkor veszítenének a szavazóik közül, akiket egyébként csak négyévente kell kétszer meghívni kajálni + egy segélycsomagot adni, na meg el kell fuvarozni őket szavazni
Member
Gold: 3,747.73
Mar 5 2013 10:29am
Quote (Jancsipapa @ Mar 5 2013 05:28pm)
azért ha követed a dolgokat, akkor látod azt is, hogy az eu más országai sem vannak odáig a cigókért, pl most Németo. vétózta meg, hogy a románok+bolgárok innentől útlevél nélkül járhassanak be Nyugat-Európába, a franciák gyönyörűen szétbaszták a putrikat Párizs mellől, ha megfelelő köntösben, ütemmel próbálná bárki hozzáfogni a cigánykérdéshez, akkor el lehetne érni eredményeket. más kérdés, hogy szinte senki nem akar, mert hát akkor veszítenének a szavazóik közül, akiket egyébként csak négyévente kell kétszer meghívni kajálni + egy segélycsomagot adni, na meg el kell fuvarozni őket szavazni

amúgy nem is értem, hogy "dehát az EU pampogna", az olaszok konkrétan felgyújtották a cigány telepeket mindenestül, és le volt szarva, pedig ők kicist jobban szem előtt vannak
Member
Gold: 931.79
Mar 5 2013 10:32am
Quote (Jancsipapa @ Mar 5 2013 05:28pm)

Szerintem ők ezt azért tették meg mert megtehetik. Az eu legnagyobb gazdaságát jelentő Németországgal nyilván nem fog szembeszállni Brüsszel.
Member
Gold: 206.00
Mar 5 2013 10:33am
Quote (Vismajor @ Mar 5 2013 06:29pm)
amúgy nem is értem, hogy "dehát az EU pampogna", az olaszok konkrétan felgyújtották a cigány telepeket mindenestül, és le volt szarva, pedig ők kicist jobban szem előtt vannak

nyilván más a helyzete Mo.-nak és Olaszo.-nak az eun belül, kevesebb dolgot engedhetünk meg magunknak, de mindenesetre a mentalitás is sokat számít, ha egy ország mindig csak bólogat, nem áll ki magáért, akkor jóhogy a fasz rosszabbik végén fog mindig maradni, mert beletörlik a lábukat, ahol csak lehetőség támad
Member
Gold: 6,440.13
Mar 5 2013 10:35am
Quote (Jancsipapa @ Mar 5 2013 05:33pm)
nyilván más a helyzete Mo.-nak és Olaszo.-nak az eun belül, kevesebb dolgot engedhetünk meg magunknak, de mindenesetre a mentalitás is sokat számít, ha egy ország mindig csak bólogat, nem áll ki magáért, akkor jóhogy a fasz rosszabbik végén fog mindig maradni, mert beletörlik a lábukat, ahol csak lehetőség támad

szerintem is

A benes dekrétumok kérdése kapcsán se történt semmi. Volt egy kis ejnye bejnye, nem kéne, aztán ennyiben is maradt a dolog.

Kanada is plakátokon üzent a miskolci cigányoknak, mégsem történt semmi. Szerintem csak a baloldal kommunikációs stratégiájának a része, hogy mindig jönnek a hurrdurr a nyugat rajtunk nevet dologgal.

This post was edited by beni on Mar 5 2013 10:35am
Member
Gold: 118.00
Mar 5 2013 10:35am
MKKP-ra szavaznék
Member
Gold: 343.00
Mar 5 2013 11:09am
Quote (Jancsipapa @ Mar 5 2013 04:33pm)

Member
Gold: 0.00
Mar 5 2013 11:16am
bárkire akivel van esély leváltani ezt a nyomorult fideszt
na jó, a jobbikra talán nem

együttre szavaztam

This post was edited by fahrii on Mar 5 2013 11:16am
Go Back To Magyar Topic List
Prev1101112131427Next
Add Reply New Topic New Poll