az első sorral sajnos csupa igazat mondtál, én is ezért szoktam verni a fejem a falba, mert simán szavaznék bármelyik pártra, ami nem fidesz meg jobbik, ha nem lennének ilyen ultraliberális faszkalapok
a baloldai és liberális "eszme" egyik legnagyobb butaságának és nyomorékságának tartom azt, hogy tagadják a cigénykérdés létezését és egyéb dolgokat, klasszikus struccpolitikát folytatnak, amikor valamit tenniük kellene és csak az ellenzékből nagy a pofájuk
én mindenféle rasszizmus nélkül simán úgy gondolom, hogy igenis van cigánykérdés és ezt kezelni kell a szociális rendszer átszabásával
a kutya ott lehet elásva, hogy ez egy annyira veszélyes víz, hogy egyik párt sem meri vagy merné megbolygatni és valószínűleg a jobbikon kívül nem is merné senki sem az arcát+nevét adni ilyesmihez
ha viszont elkalandozok abba az irányba, hogy a jobbik kerül hatalomra és megteszi, akkor erősen kérdésesség válhat szerintem az EU tagságunk, aminek az elvesztése gazdaságilag lehúzna minket a klozeten
én egy olyan dolgot tudnék elképzelni a naív, komolytalan álomvilágomban, hogy koalícióban indulna a jobbik mondjuk ez E14-el meg a DK-val meg akármivel és ha a jobbik valamit lépne egy olyan ügyben, amit a többi nem merne magától, akkor névtelen szavazáson megkapnák a másiktól a hátszelet hozzá és történne valami legalább
aztán ha elkezdene ámokfutni a jobbik az arab,zsidó, néger emberek listázásával, akkor életbe lépne a fékek és egyensúlyok ereje és visszafognák őket
de ez tényleg csak egy felszines, átgondolatlan álom

Az "eu kompatibilis" pártjaink nem tehetik meg, hogy cigánykérdésben bármit is lépjenek, elképzelni sem tudom milyen retorziókkal járna a nyugat részéről. Egyébként szerintem nem csak a cigánykérdés kapcsán kéne felmerülnie a jobbiknak mint lehetőség. Rengeteg olyan kérdést tesznek fel a parlamentben korrupciós és felülvizsgálatot igénylő ügyekben amikről a többi párt valamiért nem beszél.
Vagy amikor 20 bmw-vel vonulnak ki a börtön elé a "c"-k balhézni, hogy miért vitték be a kicsi Diegot a rásszistá rendőrök, akkor minden párt mutogat a fideszre, hogy hurrdurr rendőri túlkapás, a fidesz visszamutogat, hogy 2006ban mit művelt a balos rendőrség, a jobbik pedig vagyonosodási vizsgálatot kezdeményez a bmws cigányok ellen.
Egyébként én már abban sem hiszek, hogy nincs élet az EU után. Ha most újra 2003 lenne nem hiszem, hogy a belépés mellett szavaznék.