d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > "nem Fog Történni Semmi" > "Úgyse Változtatnak Majd Rajta"
Prev1101112131418Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 4,391.00
Jan 24 2013 08:35am
Quote (CyberPunk666 @ 24 Jan 2013 16:32)
számítógépen kell megírnia.

btw szerintem a "fogyatékos"on kívül senki nem szólt be. Az tényleg bunkó volt.

josheidét egyedül vismajor tudja annyira felbaszni, hogy elfelejtse a PC-séget :D
Member
Gold: 3,747.73
Jan 24 2013 08:38am
Quote (bajcli @ Jan 24 2013 03:35pm)
josheidét egyedül vismajor tudja annyira felbaszni, hogy elfelejtse a PC-séget :D

Azzla, hogy kaptam 40 pontot az államtól, ezt se felejtsük el
Member
Gold: 0.00
Jan 24 2013 08:44am
Quote (Eoghan @ 24 Jan 2013 15:30)

@Tevetava: az érdemjegy alatt az érettségire gondoltam. uk-ban tudomásom szerint ez a jelentkezési feltétel, amit leírtam. a franciáról szabika biztos tudna mesélni. ausztriába tényleg csak az érettségi a belépő(meg nyelvvizsga), de ez nem meglepő, hiszen kis túlzással onnan ered maga az érettségi is :D

uk-ben is tanul 2 ismerősöm, abból az egyiknek csak érettségi kellett, a másiknak meg talán kellett 1-2 esszé, de ebben nem vagyok biztos. cambridge, oxfordba biztos van szóbeli, többit nem tudom. dániába is csak érettségi kell, még jelentkezési díj sincs magyarországról (!!!)
Member
Gold: 1.00
Jan 24 2013 08:46am
Quote (tevetava @ 24 Jan 2013 16:44)
uk-ben is tanul 2 ismerősöm, abból az egyiknek csak érettségi kellett, a másiknak meg talán kellett 1-2 esszé, de ebben nem vagyok biztos. cambridge, oxfordba biztos van szóbeli, többit nem tudom. dániába is csak érettségi kell, még jelentkezési díj sincs magyarországról (!!!)

UK-ban most az új rendszerben a tandíj elég szűrő, ha jól hallottam. Úgy megemelték, hogy ha kifizeted benn is vagy. (valami háromszorozásról volt szó, és mindenki megy külföldi egyetemre)

This post was edited by CyberPunk666 on Jan 24 2013 08:46am
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Jan 24 2013 08:51am
Quote (tevetava @ 24 Jan 2013 16:44)

ucas?
Member
Gold: 279.00
Jan 24 2013 08:55am
Quote (Eoghan @ 24 Jan 2013 16:30)
szerintem elvesztettem az elejét a történetnek, de én vist nem láttam itt dicsekedni azzal, hogy"bibibi köcsögök, nekem +40pont, mert rondábban írok, mint két háziorvos" szerintem azért írta le a hátrányokat, mert felhánytorgatták neki, hogy mégis mire föl kapta
kérdezték, válaszolt. simple as that
nem tud írni. ad érte a rendszer +40pont kompenzációt
miért kell belekötni szerencsétlenbe egyáltalán emiatt? :D

amúgy ilyenkor van felmentés magyarból akár csak részlegesen vagy azt azért meg kell írnia?
vagy van több idő az írásra vagy bármi ilyesmi? mert  törin szar lehet írni(meg javítani) a hosszú esszéket meg magyaron az elemzéseket azért

@Tevetava: az érdemjegy alatt az érettségire gondoltam. uk-ban tudomásom szerint ez a jelentkezési feltétel, amit leírtam. a franciáról szabika biztos tudna mesélni. ausztriába tényleg csak az érettségi a belépő(meg nyelvvizsga), de ez nem meglepő, hiszen kis túlzással onnan ered maga az érettségi is :D

Nem is írtam ilyet, egyszerűen annyit, hogy csúnyán ír, na bumm, kihasználta (jogosan), de a többi magyarázat, hogy őt ezért máshogy közölték nekem maszlag, mellé magyarázás. Most aki csúnya volt középiskolában mert pattanásos volt az arca, az is kapjon ilyen alapon? Remélem érted a különbséget.

This post was edited by ecneB on Jan 24 2013 08:55am
Member
Jan 24 2013 09:02am
Quote (ecneB @ 24 Jan 2013 16:55)
Nem is írtam ilyet, egyszerűen annyit, hogy csúnyán ír, na bumm, kihasználta (jogosan), de a többi magyarázat, hogy őt ezért máshogy közölték nekem maszlag, mellé magyarázás. Most aki csúnya volt középiskolában mert pattanásos volt az arca, az is kapjon ilyen alapon? Remélem érted a különbséget.

Én csúnyán írok, pattanásos voltam (nagyon), és az iskolatársaimnak annyi volt a zsebpénzük, mint anyám fizetése.
De mégsem vettek fel a BME-re, mert már nem voltam szűz :(
Member
Gold: 0.00
Warn: 10%
Jan 24 2013 09:04am
Quote (CyberPunk666 @ Jan 24 2013 03:46pm)
UK-ban most az új rendszerben a tandíj elég szűrő, ha jól hallottam. Úgy megemelték, hogy ha kifizeted benn is vagy. (valami háromszorozásról volt szó, és mindenki megy külföldi egyetemre)

ja, 3000 quidről emelték 9000re
viszont amennyire rémisztő, annyira jól megszűri a felületes embereket is :D
a brit diákhitel sokkal humánusabb kondíciókkal bír, mint a magyar és ott nem basz földhöz kapásból diplomaszerzés után a kifizetése, amikor elkezdesz saját talpra állni.

ecneb: ololol. nem rád gondoltam az alatt. josheide baszogatta, hogy "mire föl kapta a +40 pontot". ő pedig megmondta. erre mondta joshi, hogy fejtse ki. tök normálisan leírta az atrocitásokat és hátrányokat, amiket el kellett viselnie emiatt és pont
tényleg fel lett fújva feleslegesen ez a csúnyán írok dolog. nem értem, hogy miért kell lemaszlagozni és lepattintani "mellémagyarázással" ha egyszerűen tök kulturáltan elmesélte. simán rá lehetett volna bólintani, hogy ja: fos érzés lehet, ha annak ellenére szadiznak a tanáraid, hogy ismerik a diganózist, meg szar lehet ha 3x annyi energiát kell fektetni az írásba és olvasásba, mint másnak órán is meg otthon is és még ezen felül több más egyéb.
most vagy kurva irigy itt valaki arra a +40 pontra vagy mindenki baszott mód introvertált vagy nem tudom.

This post was edited by Eoghan on Jan 24 2013 09:18am
Member
Jan 24 2013 09:13am
Quote (Eoghan @ 24 Jan 2013 17:04)
a brit diákhitel sokkal humánusabb kondíciókkal bír, mint a magyar és ott nem basz földhöz kapásból diplomaszerzés után a kifizetése, amikor elkezdesz saját talpra állni.

A magyar sem basz a földhöz, csak a smat mezőbe tegyél egy x-et a szerződésen.
Member
Gold: 279.00
Jan 24 2013 09:22am
Quote (Eoghan @ 24 Jan 2013 17:04)

ecneb: ololol. nem rád gondoltam az alatt. josheide baszogatta, hogy "mire föl kapta a +40 pontot". ő pedig megmondta. erre mondta joshi, hogy fejtse ki. tök normálisan leírta az atrocitásokat és hátrányokat, amiket el kellett viselnie emiatt és pont
tényleg fel lett fújva feleslegesen ez a csúnyán írok dolog. nem értem, hogy miért kell lemaszlagozni és lepattintani "mellémagyarázással" ha egyszerűen tök kulturáltan elmesélte. simán rá lehetett volna bólintani, hogy ja: fos érzés lehet, ha annak ellenére szadiznak a tanáraid, hogy ismerik a diganózist, meg szar lehet ha 3x annyi energiát kell fektetni az írásba és olvasásba, mint másnak órán is meg otthon is és még ezen felül több más egyéb.
most vagy kurva irigy itt valaki arra a +40 pontra vagy mindenki baszott mód introvertált vagy nem tudom.

nem hinnem, hogy joshi irigy, csak vismajor jon azzal, hogy neki felveteliznie kell egy jogi kepzesre. fogyatekossagarol papir van, amit igenybe akar venni majd a kesobbiekben. joshi fogyatekosnak nevezte. most aki zsido szarmazasu/cigany, arra nem lehet mondani minden nelkul, hogy zsido/cigany, ugye? ha fogyatekossaga van, akkor fogyatekos.
az mar mas kerdes, hogy a jogi dolgaimat nem szeretnem egy olyan emberre bizni, aki fogyatekkal el. es ez most vistol teljesen fuggetlen, de erted mire gondolok, csak ugy altalanossagban.

This post was edited by ecneB on Jan 24 2013 09:22am
Go Back To Magyar Topic List
Prev1101112131418Next
Add Reply New Topic New Poll