Quote (CyberPunk666 @ Jan 24 2013 03:46pm)
UK-ban most az új rendszerben a tandíj elég szűrő, ha jól hallottam. Úgy megemelték, hogy ha kifizeted benn is vagy. (valami háromszorozásról volt szó, és mindenki megy külföldi egyetemre)
ja, 3000 quidről emelték 9000re
viszont amennyire rémisztő, annyira jól megszűri a felületes embereket is
a brit diákhitel sokkal humánusabb kondíciókkal bír, mint a magyar és ott nem basz földhöz kapásból diplomaszerzés után a kifizetése, amikor elkezdesz saját talpra állni.
ecneb: ololol. nem rád gondoltam az alatt. josheide baszogatta, hogy "mire föl kapta a +40 pontot". ő pedig megmondta. erre mondta joshi, hogy fejtse ki. tök normálisan leírta az atrocitásokat és hátrányokat, amiket el kellett viselnie emiatt és pont
tényleg fel lett fújva feleslegesen ez a csúnyán írok dolog. nem értem, hogy miért kell lemaszlagozni és lepattintani "mellémagyarázással" ha egyszerűen tök kulturáltan elmesélte. simán rá lehetett volna bólintani, hogy ja: fos érzés lehet, ha annak ellenére szadiznak a tanáraid, hogy ismerik a diganózist, meg szar lehet ha 3x annyi energiát kell fektetni az írásba és olvasásba, mint másnak órán is meg otthon is és még ezen felül több más egyéb.
most vagy kurva irigy itt valaki arra a +40 pontra vagy mindenki baszott mód introvertált vagy nem tudom.
This post was edited by Eoghan on Jan 24 2013 09:18am