a122- jó arc mert nagyon tuti játokokkal tolja és tudja hol van a kotor 1-ben a cucclipukli
ace07 - kb mniatta (is) reggeltem még ide anno, remélem leszek olyan jófej az ő korában mint ő

anamy - kis emos csicska
anarkin - jófej
angrybug - elmondta, hogy hogyan kell főzni szal rendben van
anyd - én birom anyádat, közvetlen
arcsten - wat
bajcli - kicsit beképzelt bölcsész, de legalább értelmes és ok nélkül nem ugat le
bazdmegmarnemtudom - rand
bazur - kicsit antiszocnak jön le, de legalább nem mutatja ki h lenéz szal jófej
beni - elég low tier részemről, már régen sem tetszett h mindenki neki nyalt
championmath - jó az acc neve
cowding - 420 BLAZE IT FAGET
cpt ghost - tipikus kis lázadó tinifiu, aki azt hiszi, hogy too dep mindenkinek közben meg nem de elmegy
dejv - müszakimenedzser, de legalább nem szarja telibe
dihep - faszkalap
ecneb - müszakimenedzser, de legalább nem hülye, azért ő is kicsit fenhélyázó stilusu
edem - wat
elcapitano - tényleg rendes (remélem) és nem tünik kétszinűnek, de az Anco-t nem szereti ezért csak 9/10
eoghan - wat
fahrii - segítőkész
farki - nyomja a sok faszságát amiket nem olvasok el sosem, de az jön le h jobbnak tartja magát sok mindenkinél, ami igaz is
fej - láb
fless - nem
floodban - nyomja a sok faszságot, de nem rossz
flutter - jobb mint a bátja
fry - nem
fuxy - kicsit idegesitő az eröltetett semmit mondo postjai és nyul feje van szal nem bejövös
genthor - neki nem ide kéne járnai, de okés a tag
ghostmasterq - megfelel
greenday - fag
hedgehogsword - okés
imdeth - masterrace (majdnem, de azért igen 8D )
inakwo - műmenedzser aszem ő is
janou - régen joey minion volt mára meggyogyult aszem
jarabek - ő is tipikus bme.dwg, szal lenéz mindenkit bár megteheti
joey - 0/10
josheide - tipikus mindenkivel jóban lenni akaró, ha nem bejövös a másik akkor azzal kibaszos, de amugy lehet rendes tag, én nem birom
karan - weeboo fag
kem - fag
klontar - nem érdemelte volna meg a tt-t mert mű az egész
kriza - jó munkás ember
lacketto - ő elég beteg de ez rendben van
lestat - utálom lenézem
magichammer - nem
mesh - bme.gif 2.0, de jóbb arc mint jara és ő nem is annyira beképzelt szal ok
mythos - nem
namechange- abbahagyta a deszkálást szal disrespect
nerz - jófej, ő legalább vágja a 4csen poénokat, birom
peterqwer- nem
ptdk- egyedi és ez jó
rapiddani - aha
rawen - azt hiszi hogy nagyon master race közbe csak követi a sok /mu/s faszságot ahelyett h saját véleménye legyen, szal irl tuti le sem szarnám mert semmi értelmes mondani valója nincs, bár kicsit hasonlit rám ebben, nem tom, egy fasz
ringi- nem
rrc - kicsit elvan szállva h PÉNZESEK a szülei, ezért sznobos, de elmegy
sajage - nem
senee - sztem teljesen rendben van, legalább nem sablon faszságokat ir mint fuxy
smat - szar
snoopdogg jóarc
summertimeclothes - sztem tö jó fej, annyira h azt sem mondaná meg h idegesitem ezért birom, entry level patriciáus ami teljesen jó, ákos 10/10
supernova jó arc
sylke- kicsit eröltette h mindent utál meg leszol, közben nincs is igazán mire felvágnia (nekem sincs annyira ~~), de ez is kell
szabika - teljesen jó
tacsi - pöcs, le nem állnék vele irl
tassassin - fogyatékkal élő
taszilo - yo
tevetava - kicsit beképzelt, de jól van ez így
vismajor - jófej, csak nem érdemelné meg a pontjait
xgurke - man boner
xrd - nem
extra:
rezs - tipikusan oylan, hogy irl egy diszkos fasznak nézném, ami igaz is, de legalább a jobbik fajta
rici - vmennyire birom értékelni, hogy bme meg minden, de sajna ez kevés ahoz hogy jó mérnök legyen (bár tuti az lesz, de annyira nem fogja megérni mintha 2x annyira megérné)
sondor - vannak bajok
#sondor