d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Munka > Java Programozó Spring/wicket
Prev1101112131416Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Nov 28 2012 06:38am
Quote (beni @ Nov 28 2012 02:28pm)
Folytassuk :D

De azért soroljuk inkább a durva képletes beszéd kategóriájába a fagyott disznólábas megjegyzést és ne a tényleges "jókívánságok" közé.

ha a bkv megfelelne az én irreális elvárásaimnak, ami soha nem fog bekövetkezni mert kurva sokba kerülne és nem érné meg nekik anyagilag akkor én is honorálnám azzal, hogy veszek jegyet de addig maradok a "letöltésnél" és bliccelek
gondoltam amúgy, h nem totálisan komolyan érted mert kibaszott kemény gyerek vagyok ezt mindenki tudja és képtelenek lennének rá!

Quote (TassassinHc @ Nov 28 2012 02:33pm)
pedig SnoopDogg olyan kemény alfa ragadozó, hogy a fagyott disznólábat még a levegőben elkapja foggal és még el sem kezdi rágni, amikor már faszra húzza a kötekedőt.
persze csak dominanciából.

én mondtam, mindenki tudja ki a fasza gyerek

This post was edited by SnoopDogg on Nov 28 2012 06:39am
Member
Gold: 343.00
Nov 28 2012 06:40am
Quote (SnoopDogg @ Nov 28 2012 12:38pm)
ha a bkv megfelelne az én irreális elvárásaimnak, ami soha nem fog bekövetkezni mert kurva sokba kerülne és nem érné meg nekik anyagilag akkor én is honorálnám azzal, hogy veszek jegyet de addig maradok a "letöltésnél" és bliccelek
gondoltam amúgy, h nem totálisan komolyan érted mert kibaszott kemény gyerek vagyok ezt mindenki tudja és képtelenek lennének rá!

én mondtam, mindenki tudja ki a fasza gyerek

ja bkv leszarja meg minden és szar is
de azért mégiscsak használod a gyaloglás helyett
szóval egy ötforintost legalább pöccinthetnél nekik olykor-olykor
Member
Nov 28 2012 06:43am
Amúgy volt egyszer, h egy bkv ellenőr (éjszakain) úgy hátba rúgott egy részeg gyereket mert nem tudott neki válaszolni, h van-e jegye és nem akart/tudott leszállni, hogy a gyerek konkrétan kirepült a buszból arcal a betonra.
tényleg kibaszott részeg volt, beszélni nem tudott hát még állni ...
na mind1, a lényeg, h én az ártatlanok megmentője snoop hood utána küldtem
(ez csak a fasza gyerekes rész miatt írom, ennek nincs köze ahhoz, h nem veszek jegyet, nehogy valaki félreértse ^^ )
Member
Gold: 343.00
Nov 28 2012 06:46am
Quote (SnoopDogg @ Nov 28 2012 12:43pm)
Amúgy volt egyszer, h egy bkv ellenőr (éjszakain) úgy hátba rúgott egy részeg gyereket mert nem tudott neki válaszolni, h van-e jegye és nem akart/tudott leszállni, hogy a gyerek konkrétan kirepült a buszból arcal a betonra.
(ez csak a fasza gyerekes rész miatt írom, ennek nincs köze ahhoz, h nem veszek jegyet, nehogy valaki félreértse ^^ )

engem is védj meg
ez a többi gyerek ezen a fórumon engem bánt
ok nélkül

fizetek a védelemért

hollónak törd el első körben a lábait! az egy nagyon rosszmájú alak
Member
Gold: 710.00
Nov 28 2012 06:47am
Quote (SnoopDogg @ Nov 28 2012 12:43pm)

Quote (SnoopDogg @ Nov 28 2012 10:21am)
ofc használom, csak ezért nem fizetek érte
ha pénzt kérnek azért, h utazhassak a járművön tartsák tisztán azt, oldják meg, h ne szállhasson fel minden csöves / részeg magáról nem tudó ember akiről lesüt, h hányni fog addig amíg ezt nem tudják megoldani leszophat az összes bkvs .
no meg kényszerítsenek rá, h jegyet kelljen vennem úgy, h tegyék lehetetlenné a bliccelést. (hogyan? kurvára magasról leszarom)

én jegyet/bérletet addig tuti nem fogok venni amíg tudok anélkül is utazni.

e/ jó oké, a részeges rész eléggé kivitelezhető, na de, h a csövesek is utaznak akik ott bűzölögnek a buszon és kurvára zavarnak  mindenkit azt elég egyszerűen ellehetne kerülni

az ellenör csak ezt oldotta meg :c
Member
Nov 28 2012 06:52am
Quote (sylke @ Nov 28 2012 02:47pm)
az ellenör csak ezt oldotta meg :c

nem oldotta meg, felszállt csak aztán lerúgta a gecibe
de amúgy mint már megemlítettem, a részeges rész még annyira nem is zavar mert eddig egyszer láttam valaki behányni a buszon de csövesből naponta látok kb legalább 1et.

Quote (Senee @ Nov 28 2012 02:46pm)
engem is védj meg
ez a többi gyerek ezen a fórumon engem bánt
ok nélkül

fizetek a védelemért

hollónak törd el első körben a lábait! az egy nagyon rosszmájú alak

de te rászolgáltál ő meg nem : (
amúgy meg te öngyilkos akarsz lenni, a hunsub csak segít benne, h képes legyél megtenni

This post was edited by SnoopDogg on Nov 28 2012 06:53am
Member
Gold: 6,440.13
Nov 28 2012 06:58am
Quote (SnoopDogg @ Nov 28 2012 01:43pm)

megelőzte, hogy behányjon

nem ezt akartad?
Quote (SnoopDogg @ Nov 28 2012 01:38pm)

Az elvet nem számítva bőven van különbség a letöltés vs bliccelés között. Szerintem nincs semmi baj a tömegközlekedéssel. Nyilván álszent módon lehet sírni, hogy lerobban a troli, meg füst van a metrómegállóban, de ez annak is a következménye, hogy évek óta mindenki bliccel. Ha meg elég pénzed lenne az irreális elvárásaidat nem a bkv felé támasztanád, hanem a BMW szalonban hozakodnál elő velük. Tehát inkább örülnél, hogy van amit meg tudsz fizetni és pont rád van szabva.

This post was edited by beni on Nov 28 2012 06:58am
Member
Nov 28 2012 07:06am
Quote (beni @ Nov 28 2012 02:58pm)
megelőzte, hogy behányjon

nem ezt akartad?

Az elvet nem számítva bőven van különbség a letöltés vs bliccelés között. Szerintem nincs semmi baj a tömegközlekedéssel. Nyilván álszent módon lehet sírni, hogy lerobban a troli, meg füst van a metrómegállóban, de ez annak is a következménye, hogy évek óta mindenki bliccel. Ha meg elég pénzed lenne az irreális elvárásaidat nem a bkv felé támasztanád, hanem a BMW szalonban hozakodnál elő velük. Tehát inkább örülnél, hogy van amit meg tudsz fizetni és pont rád van szabva.

a módszerével volt a baj : ( fehér nem buzinak tűnő gyereket rúgott le a buszról és cigány volt az ellenőr , de én brutális állat azért kevésbé brutális módszerre gondoltam
ha így oldaná meg a bkv akkor meg azért nem vennék jegyet, és az ellenőrök is felkerülnék a halál listámra

amúgy meg nem hiszem, h a bmws dolog igaz lenne mivel ott én döntöm el, h miért fizetek és nem egy univerzális bérletet veszek ami sokszor egy szarra biztosít lehetőséget
és amúgy kurvára nincs rám szabva a bkv, ha így lenne egy boldog éves bérlet tulajdonosa lennék

This post was edited by SnoopDogg on Nov 28 2012 07:07am
Member
Gold: 6,440.13
Nov 28 2012 07:14am
Quote (SnoopDogg @ Nov 28 2012 02:06pm)
a módszerével volt a baj : ( fehér nem buzinak tűnő gyereket rúgott le a buszról és cigány volt az ellenőr , de én brutális állat azért kevésbé brutális módszerre gondoltam
ha így oldaná meg a bkv akkor meg azért nem vennék jegyet, és az ellenőrök is felkerülnék a halál listámra

amúgy meg nem hiszem, h a bmws dolog igaz lenne mivel ott én döntöm el, h miért fizetek és nem egy univerzális bérletet veszek ami sokszor egy szarra biztosít lehetőséget
és amúgy kurvára nincs rám szabva a bkv, ha így lenne egy boldog éves bérlet tulajdonosa lennék

Jó, de nem értem a problémád.

[ ] Járj gyalog, biciklivel.
[ ] Ha van pénzed, akkor ott a kocsi, taxi, sofőrszolgálat, ami minden helyzetben kisegít.
[ ] Ha nincs elég pénzed, de gyalogolni sem akarsz akkor bkv.

De tényleg hagyjuk inkább a témát.
Member
Nov 28 2012 07:20am
Quote (beni @ Nov 28 2012 03:14pm)
Jó, de nem értem a problémád.

[ ] Járj gyalog, biciklivel.
[ ] Ha van pénzed, akkor ott a kocsi, taxi, sofőrszolgálat, ami minden helyzetben kisegít.
[ ] Ha nincs elég pénzed, de gyalogolni sem akarsz akkor bkv.

De tényleg hagyjuk inkább a témát.

azért pmben reagálnék még erre a postra mert nem bírom ki.. ha meg ide postolnám az olyan lenne, hogy nekem kell lennie az utolsó szónak :C
Go Back To Magyar Topic List
Prev1101112131416Next
Add Reply New Topic New Poll