Quote (SnoopDogg @ Nov 28 2012 01:43pm)
Amúgy volt egyszer, h egy bkv ellenőr (éjszakain) úgy hátba rúgott egy részeg gyereket mert nem tudott neki válaszolni, h van-e jegye és nem akart/tudott leszállni, hogy a gyerek konkrétan kirepült a buszból arcal a betonra.
tényleg kibaszott részeg volt, beszélni nem tudott hát még állni ...
na mind1, a lényeg, h én az ártatlanok megmentője snoop hood utána küldtem
(ez csak a fasza gyerekes rész miatt írom, ennek nincs köze ahhoz, h nem veszek jegyet, nehogy valaki félreértse ^^ )
megelőzte, hogy behányjon
nem ezt akartad?
Quote (SnoopDogg @ Nov 28 2012 01:38pm)
ha a bkv megfelelne az én irreális elvárásaimnak, ami soha nem fog bekövetkezni mert kurva sokba kerülne és nem érné meg nekik anyagilag akkor én is honorálnám azzal, hogy veszek jegyet de addig maradok a "letöltésnél" és bliccelek
gondoltam amúgy, h nem totálisan komolyan érted mert kibaszott kemény gyerek vagyok ezt mindenki tudja és képtelenek lennének rá!
Az elvet nem számítva bőven van különbség a letöltés vs bliccelés között. Szerintem nincs semmi baj a tömegközlekedéssel. Nyilván álszent módon lehet sírni, hogy lerobban a troli, meg füst van a metrómegállóban, de ez annak is a következménye, hogy évek óta mindenki bliccel. Ha meg elég pénzed lenne az irreális elvárásaidat nem a bkv felé támasztanád, hanem a BMW szalonban hozakodnál elő velük. Tehát inkább örülnél, hogy van amit meg tudsz fizetni és pont rád van szabva.
This post was edited by beni on Nov 28 2012 06:58am