Quote (Alternalo @ Nov 6 2012 04:29pm)
Egyrészt több játékban is így csinálják, másrészt azért vannak ilyen árak mert annyi nullát írhatsz amennyit nem szégyellsz pont ezért, mert semmiféle gátoló tényező nincs jelenleg, ezért a gold egy pillanat alatt elértéktelenedett. Ha lenne ilyen akkor a 2 milliárdos itemekből 2 milliós lenne kb amit már te is meg tudsz fizetni mint egyszerű játékos.
Hasonlítsd össze az ah árakat azzal a pénzmennyiséggel amennyit úgy egyébként a játékban össze tudsz szedni 1-1 run alatt földre hullot gold-okból meg amit eladsz vendornak, ha már a játékban nincs egyéb fizetőeszköz mint a d2-ben a rúnák, legalább a gold értékállóságáról gondoskodhattak volna valahogy. De ha nem tetszik az ötletem mondj valami mást, a lényeg, hogy szerintem ez így ahogy most van nem jó.
Quote (Alternalo @ Nov 6 2012 04:38pm)
Mások lennének az arányok. Mivel a többiek ugyanúgy max milliós nagyságrendekkel kereskednének, tehát ez a cuccod nem érne mittomén hányszáz millát. A goldfarmer botokat is visszaszorítaná szerintem némiképp, mivel könnyebb lenne manuálisan annyi pénzt gyűjteni hogy meg tudj venni valamilyen cuccot az ah-ból mint most.
1. nem ezért értéktelendik el a gold, hanem azért, mert sok van belőle, és egyre több lesz, ezt hívják inflációnak
2. nem esne ki több gold a rendszerből, (söt talán még kevesebb is, mivel minden lassabb lenne) max mindenki buyout nélkül rakná fel a cuccait ahra
3. ez nem jó a blizzárdnak, mert kisebb a forgalom, így még az ah fee is kisebb, nekik - $$
4. neked se jó, mert lassabb minden, az ah adás vétel
5. meg ha meg is történne ez a teljesen lehetetlen faszság, amit te elképzelsz, akkor se változna a high tier itemek ára, nagyon kevés van belőlük, csak a kiváltságosok jutnak hozzá ofc, ha ezt akarod, akkor inkább a droprate növeléséért sírj még egy kicsit, kell is az