Quote (Smat @ 4 Nov 2012 20:30)
Mert én beböfögtem, hát te aztán nagyon tudod az informatikát meg úgy általában mindent 16 évesen, apád meg a blizzardnal dolgozik nem?
Ilyenkor amúgy elgondolkozom rajta hogy te otthon mit is csinálsz tulajdonképp, nézed a rajzolt pinát, vered rá a faszod, utána meg nagyboldogan lemész anyádékkal kajálni? Oh w8, nem anyádékkal, hanem fent a szobában zabálsz, közben manga all night, meg faszverés.
Ja és a faszverést a rajzolt pinára kihagytam. Kérlek, te mindent tudó informatikus zseni, mondd el nekünk hogy miért felesleges 8+ giga ram ha hd videót akarsz renderelni. Ja hogy nem tudod. Értem. Vésd bele abba a kis csöpp mangafüggő agyadba hogy 4 giga rammal kitörölheted a segged ha videót akarsz szerkeszteni. Ez nem tudományos szar, hanem aki már egyszer is megpróbálta a testvére szülinapi tortáját videóra venni majd jutyúbra felrakni de előtte megszerkesztette, tudja hogy 30 másodpercnyi normál minőségű cuccot legalább 15 percig renderel. Ehhez nem kell informatikai végzettség meg informatikai suliba járni, ez józan paraszt ész. Bár belőled kötve hiszem hogy akár bolti eladó is lenne egy informatikai boltban, mert elkezdenéd győzködni a vevőt hogyha ő 8 giga ramot akarna venni akkor vegyen csak 4et mert nem kell neki több.
Idióta.
nem olvastam el egyik rantot se, csak ennek az elso sorat, de azer rohogtem
nem 19 vagy te is?
ok elolvastam az egeszet
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
This post was edited by SummertimeClothes on Nov 4 2012 01:40pm