Quote (Smat @ Oct 19 2012 06:43pm)
Az elsőhöz csak annyit tudok hozzáfűzni ha a teheneken kívül nem sokan voltak akkor nem tudom mit vár..
A másodiknak üzenem hogy akinek Magyarországon büdös a munka annak itt is az lesz. A felszolgáló csaj meg jó hülye hogyha már kijön akkor csak a magyarok társaságát keresi.
~Dr. Smat
Hát jól megszakértetted, köszönöm szépen. Kár, hogy hozzászőttél dolgokat, amiknek semmi köze a valósághoz. Ki mondta, hogy büdös neki a munka? Talán csak hiányoznak az itteni barátai, miközben az angolok nem olyan befogadóak.
Quote (-joey- @ Oct 19 2012 06:47pm)
Benne van a pakliban, de az ő esete kb. olyan, hogy sokat nem veszíthet, ha megpróbálja. Élnek kint nekem is ismerőseim, ők a szerencsések közé tartoznak: az egyik ösztöndíjjal került ki, és végül ledoktorált, azóta egy gyógyszergyártó cégnél dolgozik, a másik pedig ápoló volt az onkológián, neki mindegy volt, hogy hol csinálja a "szar" munkát, de elmondása szerint kint jobban megbecsülik, és tisztességesen meg tud élni. Hallottam én is sok ellenpéldát sajnos és sok idő kell a beilleszkedéshez, mert az ő szemükben te csak egy bevándorló vagy.
Amúgy tesóm is élt kint és ő is arról beszélt, hogy 15 év után is mindenki bevándorlónak számít. Hozzáteszem ő is nagyon barátkozós, most is visszahívják esküvőkre és hasonlókra, továbbra is van munkakapcsolat a kintiekkel, de összességében ez volt a véleménye.